Böyle polisler varken yenen cezalara şükretmek gerek herhalde!
-
psyche adlı üyeden alıntı
Benim ağzıma sıçtılar vatan hainliği yapsam saygı gösterirlerdi eminim , olayın detayına girmeyeceğim ama benim için bu ülkede hiç bir polise gram saygım kalmadı iyi yada kötü olsun,benden uzak olsunlar sen de düzgün bir adamsan üstüne alınmazsın fakat adım gibi eminim iğne ucu kadar istisnalar hariç eş dost torpil kadro doğru düzgün Türkçe konuşamayan içi boş salla başı al maaşı tiplerin yoğun olduğu birim.
Haklı olduğun taraf var..Yok diyemem yüzüm olmaz..
Sadece tek bi yerden bakıyoruz ...Trafikçiden resmi ekipten ibaret değil...Senin dediğin tiplerde bu birimlerde genelde...
Bir gün diğer birimlerin polislerini konuşmalarını ya da davranışlarını görürsen belki geçer bu nefretin..Yaşadıklarını bilemem haklısındır ama...
Kendini vatandaştan üstün gören dingil çok sadece ne zaman polis konusu açılsa bi yerden bakılmakta ...
Sende beni anla ;)
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Reklamlar
-
140la cevirmeye girersen az bile, bu serefsiz yuzunden polisler diger motorculara da kil olacak.
-
1-polis halk için değil devleti elinde bulunduran sınıfın mensuplerını korumak için vardır. bunu artık herkes biliyordu hes eylemlerinden, işçi eylemlerinden vs
2-polis dur dediğinde durmak zorunda mısın zorundasın ama bunun şartları şurtları var. polis öyle aptal amerikalılar gibi her olayda silahına sarılırsa vay halimize. hatırlatırım yılda 16bin insan sadece bireysel silahlanma yüzünden abd de hayatını yitiriyor. polisin öldürdükleri hariç.
3-polis burada hayvanlık etmiş, hiç hayal kurmayın polise çarpardı falan diye. şu fotoğraf her ne kadar yanıltıcı olabilirse de polisin yaptığı adam öldürmeye teşebbüs etmekten başka bir şey değil. motosikletli ehliyetsiz olabilir, sigortasını yaptırmamış olabilir, acelesi bile olabilir ama cezasını bu aptal polis kesemez.
giden can geri geliyormuş gibi sen kimsin de polise karşı çıkıyorsun. arkadaş polis kim? yol kesiyor, kimlik soruyor, keyfince taciz ediyor, hatta dayak atıp bi de bana vurdu diyor. e bunlar olmuyor mu oluyor? herkesi sizin söylediğini yapmıyor diye vurursanız doğadaki hayvanlardan bir farkınız kalmaz.
polislerin konusu ile ilgili iyi polis yoktur arkadaş. 80lerden önce devrimci polisler de vardı ama en neticesinde emir eri olduğundan amirinin kötülüğü devletin eylemleri polisi de kötü yapıyor. şimdi ben her hak diye ağzımı açtığımda ağzımı biber gazıyla dolduran hatta bununla adam öldüren, sırtımızdan copunu eksik etmeyen birine nasıl aslında iyi biri o ya derimki? sonuçta kendi seçiyor bu mesleği.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
-
140 km hızla 2 polisin arasından santimlerle geçmek.Bu olayı birçok yüksek cc kullanan arkadaş yapıyor çünkü plakasızlar ve 200 km hızın üzerinde radardan geçiyorlar.Eğer dururlarsa ne olacakları malum.Konuyla alakalı bir kaç haber örneği
http://www.haberler.com/radardan-kac...817364-haberi/
Birde böyle bir radara giriş olyı var
http://www.mobesevideo.com/motosikle...9bc33cdee.html
buda bir başkası
http://www.vidivodo.com/video/300-km...motorcu/598149
Akilzsizlar hirsizlarin en zararlilaridir: Zamaninizi ve nesenizi çalarlar.
-
ek olarak polisi bu hareketinden dolayı savunanlara allahtan, bir gün polis çevirmeye tam virajda yakalanıp duramamaları daha sonra da yakalanıp bir güzel muameleye tabi tutulmalarını diliyorum. sonra da gelip burada yorum yapsınlar. ha bir de şikayetlerini dur ihtarına uymadığı için genç yaşta öldürülen aslında hiçbir suçları olmayan insanların ailelerine sunmalarını istiyorum.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:28 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:24 ----------
bu insanların ölümle cezalandırılacakları hiçbir suçu yoktu...
http://bianet.org/bianet/insan-hakla...aygunu-oldurdu
http://arama.hurriyet.com.tr/arsivnews.aspx?id=7756799
http://haber.mynet.com/polisten-kaca...-590196-yasam/
http://gundem.milliyet.com.tr/-dur-i...46/default.htm
http://www.bianet.org/bianet/militar...2-olu-1-yarali
-
phradrel adlı üyeden alıntı
1-polis halk için değil devleti elinde bulunduran sınıfın mensuplerını korumak için vardır. bunu artık herkes biliyordu hes eylemlerinden, işçi eylemlerinden vs
2-polis dur dediğinde durmak zorunda mısın zorundasın ama bunun şartları şurtları var. polis öyle aptal amerikalılar gibi her olayda silahına sarılırsa vay halimize. hatırlatırım yılda 16bin insan sadece bireysel silahlanma yüzünden abd de hayatını yitiriyor. polisin öldürdükleri hariç.
3-polis burada hayvanlık etmiş, hiç hayal kurmayın polise çarpardı falan diye. şu fotoğraf her ne kadar yanıltıcı olabilirse de polisin yaptığı adam öldürmeye teşebbüs etmekten başka bir şey değil. motosikletli ehliyetsiz olabilir, sigortasını yaptırmamış olabilir, acelesi bile olabilir ama cezasını bu aptal polis kesemez.
giden can geri geliyormuş gibi sen kimsin de polise karşı çıkıyorsun. arkadaş polis kim? yol kesiyor, kimlik soruyor, keyfince taciz ediyor, hatta dayak atıp bi de bana vurdu diyor. e bunlar olmuyor mu oluyor? herkesi sizin söylediğini yapmıyor diye vurursanız doğadaki hayvanlardan bir farkınız kalmaz.
polislerin konusu ile ilgili iyi polis yoktur arkadaş. 80lerden önce devrimci polisler de vardı ama en neticesinde emir eri olduğundan amirinin kötülüğü devletin eylemleri polisi de kötü yapıyor. şimdi ben her hak diye ağzımı açtığımda ağzımı biber gazıyla dolduran hatta bununla adam öldüren, sırtımızdan copunu eksik etmeyen birine nasıl aslında iyi biri o ya derimki? sonuçta kendi seçiyor bu mesleği.
Kötüsüne hep sen mi denk geldin..
Milli mücadelelere şahsî hırs değil, milli ideal, milli onur sebep olmuştur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
-
olay polisin iyi ya da kötü olamsı değil.
şu fotoğrafta sürücü haksızken polis hayır en haksız ben olacağım diye bir hareket yapıyor ki bunun sonu eğer km doğruysa ölüm!
günlük hayatın işleyişinde ise polis emir eri değil mi? emir ne gelirse yapmak zorunda o yüzden iyiliği kötülüğü ona kalmıyor bir üst otoriteye devrediliyor. normal hayatlarında başka insanlar beni ilgilendirmez.
-
Şu bir gerçekki yeni göreve başlayen genç polisler kendilerine verilen gücü orantısız olarak kullanıyor, bir dayılanıyorlar efeleniyorlar, yaparım ederim havasındalar hepsi.
-
Şu motosiklet sürücüsünü haklı görenlere gerçekten pes diyorum!
Ülkemiz de tüm taşıtlar da hız limitleri belli. Ona rağmen hızı göze alıyorsan, cezayı da göze alıyorsun demektir. Polis keşke kafasına geçirebilseymiş dubayı. Böyle kişiliği bozuk insanlar, her suçlu durum da mutlaka kaçacaktırlar. Kim bilir, belki de sevdiğimiz bir insana vurup, kaçacak bu şahıs.
Polis memuru çevirme yapıyorsa yavaşlayacaksın. Dur diyorsa da duracaksın. Bu ister kontrol amaçlı olur, ister zevki amaçlarla. O zaman bütün kuralları hiçe sayalım. Herkes kafasına göre hareket etsin. Hatta daha ileriye gidip, cezaları kendimiz verelim... Yok öyle bir dünya...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
Sadece fotoğraf üzerine yorum yapıyoruz değil mi ? !!!
Öyleyse ben de yapayım '' belki terörist veya kanun kaçağıydı motorun üstünden polise silah sıktı veya motoru üzerine doğru sürmeye teşebbüs etti ve reflex olarak polis bunu yaptı !
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Diğer yorumları okumadan yorum yapıp kaçıcam ortalık karışmış yine
Bence poliste adam öldürmeye yeltenmiş motorcuda adam öldürmeye yeltenmiş
Motorcu o hızla o polise vursa ne olucaktı sonucu Allah korusun motorcu polis katili olucaktı + carpmanın etkısıyle yaralı yada olu
Polıs ıse o dubayla olurmu olur motorcunun dengesını bozucaktı 140 ıle gıderken dusmek sonuc yaralı yada olu
Hadi polısten kacmayı bır ıhtımal anlarım
Ama onunda bır sınırı var yanı höyt dıye 2 polısın ortasına dalmak cok sakat ıs kendını gectın polısı dusun.
-
Polisin yerinde ben olsam ben de atardım dubayı. 2 polisin arasında 2 metre yer var, oradan 142'yle geçmeye çalışmak adam öldürmeye teşebbüs, polisin yaptığı nefsi müdafaa.
Adamın üstüne üstüne 142 km/sa hızla gidip, bir de "şerefsiz polis" diyorsun. Utanma, arlanma kalmamış; yüzsüzlük diz boyu.
-
sonpol: arkadaş sana lafım yok hele polis bu zevkten adam da durdurur dedin ya allah sonumuzu hayır etsin
benli: adam terörist de olsa yaşama hakkını polis onun elinden alamaz. hak var hukuk var diye sabahtan beri başımızın etini yiyorsunuz ama sadece size mi hak var onu da bir düşünün?
khutuck: motorcunun yaptığına böyle bir şey uydurmak suç yaratmak olur. ayrıca adam öldürmeye teşebbüs ediyor diyen motorcunun cezasını polis orada kesiyor ki sanırım polis kendini judge dred sanıyor.
arakdaşın biri de dedi motosikelt sürücüsü hatalı ama polis o hatayı kapatırcasına hareket ediyor. ufak bir mantıkla bu sonuca kolayca varılabiliyor arkadaşlar neyi zorluyorsunuz?
-
Daha dün bir alışveriş merkezinde motosikletli polis abilerimin gözüne battı full korumalı oluşum, çünkü bulunduğum memlekette 100 motosiklet gördüysem 1-2sinin kullanıcısı kasklıydı!
abilerimizin içlerinden "şu artize bak hele, şekil şemal yerinde, kafada kask motoruna doğru ilerliyo, acaba hangi motosiklete biniyor" diye geçirdiklerini düşünüyorum... çünkü yanımdan geçip motorlarıyla, benim motosikletin yanına çektiler ve bana "bu egsoz orjinalmi?" diye başladı sorguya...
-"evet orjinal"
+"ehliyet var mı? a2?"
-"var, buyrun" deyip ruhsatı koydum seleye
+"aç göster" diye buyurdu)) gösterdik
+"markası ne bunun, kaçlık bu" bilgilendirdik
+"bu plaka yasak, bidaha görürsem hede hödö"
-"peki"
orjinal boyutlarda kaliteli bir app plakadan yiyorduk cezayı, insaflı tutumları için teşekkür ederim.
alayından tiksiniyorum!
Carpe diem!
4 teker bedeni, 2 teker ruhu taşır!
Hayat; Aldığımız solukların değil, soluğumuzun kesildiği anların toplamıdır!
-
ben olaya mesleki sıfat yönünden bakmıyorum.
eğer ki ben yaya iken yanımdan bu kadar yakın bir mesafeden ve kasden gecen biri olursa kafasını gözünü yarmak isterim.
burada motorcunun yaptığı iş şey "bakın ben ne yapıyorum" diyerek karaktersizliğini fotoğrafa dökmesidir.Başkasının hayatını hice sayanların değer verilecek insani bir sıfatı olamaz.Hayvan bile açlığını giderme güdüsü dışında başkaları icin tehlike yaratmaz.
Onun gibiler yüzünden bizler serseri motorcu oluyoruz,canı değersiz insanlar,trafik canavarları oluyoruz.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
ben olaya mesleki sıfat yönünden bakmıyorum.
eğer ki ben yaya iken yanımdan bu kadar yakın bir mesafeden ve kasden gecen biri olursa kafasını gözünü yarmak isterim.
burada motorcunun yaptığı iş şey "bakın ben ne yapıyorum" diyerek karaktersizliğini fotoğrafa dökmesidir.Başkasının hayatını hice sayanların değer verilecek insani bir sıfatı olamaz.Hayvan bile açlığını giderme güdüsü dışında başkaları icin tehlike yaratmaz.
Onun gibiler yüzünden bizler serseri motorcu oluyoruz,canı değersiz insanlar,trafik canavarları oluyoruz.
her insanın canı değerlidir! dün vatan haini denilerek terörist denilerek asılan insanların faillerini o büyük cumhurbaşkanlarını bugün yargılamaya çalışıyoruz. buna karar verecek olan başka bir insan olamaz, olmamalı.
hem cana kastedecek adamın yaşamaya değeri yok diyorsunuz hem de cana kasteden polisi övüyorsunuz? bu ne yaman çelişkidir.
-
O dubayı.... ...............
Anladınız siz....
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Motosiklet Eğitmeni
Ben kim hakli tartismasindan ziyade ortadaki durumla ilgili bir yorum yapmak isterim.
Resimden de anlasiliyor ve günlük hayatta da bir çoklari tarafindan kaniksandigi için olaya bir polis kontrolü temeliyle yaklasiliyor.
Halbuki ortada kontrol falan yok.
Polis resmen tuzak kurmus.
Bizim ülkemizde kontroller maalesef böyle yapiliyor.
Öyle olunca da yasanan bu durum normal kabul ediliyor.
Halbuki polisin derdi kontrol etmek olsa, bunu yapmanin daha akillica yollari var.
Öyle armut gibi yol ortasina dikilip araç durdurulmaz.
Bir gün freni patlamis bir kamyon asfalta yapistirir, biz de sehitler ölmez vatan bölünmez diye bagirarak cenaze namazini kilariz.
Amaç sürücüleri tuzaga düsürmek degilde, gerçekten kontrol etmek olsaydi polis söyle davranirdi.
En az bir km önce bir tabela koyardi.
Dikkat Polis Kontrolü!!!
Yavasla!!
gibi
Sonra dubalarla veya barikatla seridi teke düsürüp,sürücünün mecburen kendisine dogru gelkmesini saglardi.
Böylece ne kendi hayatini, ne de baskasininkini tehlikeye atardi.
Ama yapmazlar.
Yapmazlar çünkü bizdeki uygulamalar kontrol degil, tuzaktir.
Bu nedenle resimde kimin suçlu oldugunu merak ediyorsaniz,
önce bu isin nasil yapilmasi gerektigini anlamalisiniz.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
-
coq inanmayacaksın ama İstanbul da birçok yerde aynen tarif ettiğin gibi yapıyorlar bu işi.
Ucuz motor olmaz , Sorunlu motor olur.
-
Motosiklet Eğitmeni
acayüp adlı üyeden alıntı
coq inanmayacaksın ama İstanbul da birçok yerde aynen tarif ettiğin gibi yapıyorlar bu işi.
Dogrudur ve mantiklisi da budur.
Bak elin oglu risk aliyormu?
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)