ilanda motor kadar sempatik :)
Reklamlar
-
Reklamlar
-
stepnesi de var. lastik patladı yolda kaldım derdi yok.
-
tam müzelik şaheser
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
lastiği değiştirebilecek takım taklavat gerekir fitil yok muydu o zamanlar acaba
-
Paylaşıma teşekkürler,
Adam özel çekim yapmış, yeşil fonda...
-
karşıyaka adlı üyeden alıntı
Paylaşıma teşekkürler,
Adam özel çekim yapmış, yeşil fonda...
ancak aynı özeni ilan metnini yazarken gösterememiş.
-
Orta sehpasınında maşşallahı var, istesende deviremezsin, yeni nesil motorların orta sehpalarında olduğu gibi 10-15 cm değil iki ayak aralığı, koca bi aralık var iki ayak arasında. Çok sağlam duruyor olmalı, ee olsun o kadar, eski toprak
-
-
Çöpe atsan yer işgal etme parası alırlar ulenn
-
22senelik motor al kullanma sakla 10 sene sonra en kral motoru satın alır
-
Bende 93 modeli vardı bunun.Hurdaya ayırdık bi kenarda duruyo.Çok sağlam bi motor.Lastik değişimi çok basit.Bagajı var sol tarafta ve önde.Koldan 4 vites ve 147 CC.Scoterlerin babası ve çok sağlam.Bakalit kaplama değil.
-
puser adlı üyeden alıntı
ancak aynı özeni ilan metnini yazarken gösterememiş.
Aynen, basit kalmış, Türkçe'de yıkılıyor...
-
turkish39 adlı üyeden alıntı
Bende 93 modeli vardı bunun.Hurdaya ayırdık bi kenarda duruyo.Çok sağlam bi motor.Lastik değişimi çok basit.Bagajı var sol tarafta ve önde.Koldan 4 vites ve 147 CC.Scoterlerin babası ve çok sağlam.Bakalit kaplama değil.
Sizinki orjinal Vespa'dır. Bu çakması..
-
Kocaeli İl Temsilcisi
turkish39 adlı üyeden alıntı
ŞŞŞŞTTTT emrecim bilmezmisin böyle şirin şeylerin bir köşede, samanlıkta , kömürlükte durması bana alerji yapar çık çık çık hiç yakıştıramadım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)