Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Kapalı Kask

REKLAM ALANI
    Robin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 125
    Merhabalar. Başlığı açmadan evvel forumu araştırdım benzer konular çok ama cevabımı bulamadım. O yüzden kızmayın bana =)

Yeni motor aldım ekipmanlarımı alıyorum yavaştan. Kask alıcam ama ucuzdan ziyade kalitesiz bir kask edinmek istemiyorum. Zorlasam 250-300 TL'ye kadar kask için bütcem var. Kapalı kask istiyorum ama güneş gözlüğüyle uğraşmak istemediğimden kendi içten güneş gözlüklü kasklar ilgimi çekiyor. Önerebileceğiniz model varmıdır? Bir de yorumlardan okuduğum kadarıyla LS2 almayı düşünmüyorum. Çeneden açılmasın, tasarımı da çok elzem değil sade bir şey olabilir, hayat kurtarmakta faydası olsun yeterli benim için.

Teşekkürler...

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    slm ilker kardeşim 300 tl vermişken biraz daha ver güzel bir kask al derim mesela agv k3 ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum çok kaliteli çok güzel bir kask fiyatı da 350-400 arası ama araştırırsan daha uygun bulabilirsin belki.
    güneş vizörlü istersen daha fazla para vermen gerekecek çünkü o paraya düzgün güneş vizörlü kask yok.motomax de scorpion var güneş vizörlü şu an da indirimde 400 tl ben yazın sorduğumda 600 tl idi.o da güzel bir kasktı memnun kalırsın.
    bir de sana tavsiyem olacak bak istanbulda yaşıyorsun galiba; mutlaka git mağazada deneyerek al bu ürünleri bu avantajı kullan yani .kafana en iyi uyan kaskı al.bizim öle bir şansımız hiçbirzaman yok kaskı söylüyoruz beyenmiyoruz yada bedeni olmuyor ya da sitede göründüğü gibi olmuyor birsürü sıkıntı geri gönder yeni kaskın gelmesini bekle yani ne gerek var demi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

haa son birşey daha alacağın kaskın etiketine dikkat et kaskların raf ömrü 5 yıldır.dikkat raf ömrü diyorum hiç kullanılmazsa yani
    o yüzden alacağın kaskın üretim tarihini öğren etiketinde yazar eğer yazmıyorsa satıcıya sor eğer satıcı da cvp veremiyor kem küm ediyorsa kesinlişkle alma o kaskı.
    motorun cbr 125 çok hızlı bir motor değil ;ama kafa vücüdun en önemli kısmı o yüzden kaskın sağlam olacak kardeşim.eğer kask dandik olursa Allah korusun herhangi bir olumsuzlukta görevini yapmaz ondan sonrada üzülecek durumun olmayabilir
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

salvoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Süper 8 2012
    K 3 ler iyidir bende kullanıyorum.güneş gözlü modelleri bırak ya siyah cam alırsın bide tamamdır işte.

Motosikleti
    Honda CBR 125
    Aslında 200 TL bütçe ayırmıştım hadi biraz daha diyerek yükselttim ucu bucağı gelmiyor böyle =) Tabi en temel ekipman kask olduğu için kıymak zorundayım sanırım biraz daha. Son kullanma tarihi bilgisi dikkatimi çekmemişti ona özen gösteririm ama şu güneş vizörü olayı önemli benim için. tünelden biyerden ne bileyim bi anda güneşi karşıma aldığımda dur şu güneş gözlüğümü çıkarıp takıyım lüksüm olmayacak sanırım. Şimdilik internetten araştırıyorum ama bende mağazada görüp ellemeden almayanlardanım =) Çok sağ olasın ilgin için.

Alıntı speed_dream adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    slm ilker kardeşim 300 tl vermişken biraz daha ver güzel bir kask al derim mesela agv k3 ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum çok kaliteli çok güzel bir kask fiyatı da 350-400 arası ama araştırırsan daha uygun bulabilirsin belki.
    güneş vizörlü istersen daha fazla para vermen gerekecek çünkü o paraya düzgün güneş vizörlü kask yok.motomax de scorpion var güneş vizörlü şu an da indirimde 400 tl ben yazın sorduğumda 600 tl idi.o da güzel bir kasktı memnun kalırsın.
    bir de sana tavsiyem olacak bak istanbulda yaşıyorsun galiba; mutlaka git mağazada deneyerek al bu ürünleri bu avantajı kullan yani .kafana en iyi uyan kaskı al.bizim öle bir şansımız hiçbirzaman yok kaskı söylüyoruz beyenmiyoruz yada bedeni olmuyor ya da sitede göründüğü gibi olmuyor birsürü sıkıntı geri gönder yeni kaskın gelmesini bekle yani ne gerek var demi

---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------

haa son birşey daha alacağın kaskın etiketine dikkat et kaskların raf ömrü 5 yıldır.dikkat raf ömrü diyorum hiç kullanılmazsa yani
    o yüzden alacağın kaskın üretim tarihini öğren etiketinde yazar eğer yazmıyorsa satıcıya sor eğer satıcı da cvp veremiyor kem küm ediyorsa kesinlişkle alma o kaskı.
    motorun cbr 125 çok hızlı bir motor değil ;ama kafa vücüdun en önemli kısmı o yüzden kaskın sağlam olacak kardeşim.eğer kask dandik olursa Allah korusun herhangi bir olumsuzlukta görevini yapmaz ondan sonrada üzülecek durumun olmayabilir
    Karşı karşıya kaldığınız aşılması güç problemleri mevcut düşünce yapınızla çözemezsiniz. Çünkü bu problemler mevcut düşünce yapınızın ürünleridir.
    "A. Einstein"

ozgurakman - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    FZ6 Fazer 98Hp (isviçre çakısı)
    200-300 liraya gerçekten sağlam ve konforlu çift vizörlü alman imkansız... ancak tek vizörlü alacaksan scropion, shark ve agv önerebilirim. mutlaka deneyerek al. ben shark s600e baktığımda kafamı sıkmadı ama burnuma değiyordu önü. s700 denedim beğendim, s900 ile aynı kalıba sahip ve s900ün aksesuarlarını beğendiğim için s900 aldım. tabi 2 model birden yükselmek biraz zorladı açıkçası ama değdi mi? kesinlikle değdiğini düşünüyorum.
    "DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.

brooklynnn - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    yeşil fıstık 300
    lazer vertigolarda ic gunes vizoru var
    arkadasimda vardi idare eder bir kask deneyebilirsiniz
    ne olursa olsun aldiginiz kaskin vizor vida v.b seyleri bol olsun yoksa benim gibi sikinti yasiyorsunuz
    kaskim nitro aikido bes yildiz almis bir kask ama vizor degistireyim desem yok bir dunya sikinti

Motosikleti
    YAMAHA TENERE XT660Z
    Alıntı brooklynnn adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    lazer vertigolarda ic gunes vizoru var
    arkadasimda vardi idare eder bir kask deneyebilirsiniz
    ne olursa olsun aldiginiz kaskin vizor vida v.b seyleri bol olsun yoksa benim gibi sikinti yasiyorsunuz
    kaskim nitro aikido bes yildiz almis bir kask ama vizor degistireyim desem yok bir dunya sikinti
    nitro hakkında sana katılmıyorum bende de nitro aikido var gayet rahat vizör değişimi ama tabi bunun topikle bir alakası yok kafalar karışmasın
    DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ

Motosikleti
    Honda CBR 125
    İlginiz için çok sağ olun arkadaşlar. Ben daha almaya karar veremeden eski motorcu bi iş arkadaşım az evvel motorun hayırlı olsun tadında LS2 Cartoon modeli bi kask hediye etti.
    salvoo bunu beğendi.
    Karşı karşıya kaldığınız aşılması güç problemleri mevcut düşünce yapınızla çözemezsiniz. Çünkü bu problemler mevcut düşünce yapınızın ürünleridir.
    "A. Einstein"

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)