slm ilker kardeşim 300 tl vermişken biraz daha ver güzel bir kask al derim mesela agv k3 ben 1 yılı aşkındır kullanıyorum çok kaliteli çok güzel bir kask fiyatı da 350-400 arası ama araştırırsan daha uygun bulabilirsin belki.
güneş vizörlü istersen daha fazla para vermen gerekecek çünkü o paraya düzgün güneş vizörlü kask yok.motomax de scorpion var güneş vizörlü şu an da indirimde 400 tl ben yazın sorduğumda 600 tl idi.o da güzel bir kasktı memnun kalırsın.
bir de sana tavsiyem olacak bak istanbulda yaşıyorsun galiba; mutlaka git mağazada deneyerek al bu ürünleri bu avantajı kullan yani .kafana en iyi uyan kaskı al.bizim öle bir şansımız hiçbirzaman yok
kaskı söylüyoruz beyenmiyoruz yada bedeni olmuyor ya da sitede göründüğü gibi olmuyor birsürü sıkıntı
geri gönder yeni kaskın gelmesini bekle yani ne gerek var demi
---------- Mesajlar birleştirildi - 17:07 ---------- bir önceki mesaj zamanı 16:55 ----------
haa son birşey daha alacağın kaskın etiketine dikkat et kaskların raf ömrü 5 yıldır.dikkat raf ömrü diyorum hiç kullanılmazsa yani
o yüzden alacağın kaskın üretim tarihini öğren etiketinde yazar eğer yazmıyorsa satıcıya sor eğer satıcı da cvp veremiyor kem küm ediyorsa kesinlişkle alma o kaskı.
motorun cbr 125 çok hızlı bir motor değil ;ama kafa vücüdun en önemli kısmı o yüzden kaskın sağlam olacak kardeşim.eğer kask dandik olursa Allah korusun herhangi bir olumsuzlukta görevini yapmaz
ondan sonrada üzülecek durumun olmayabilir