1,90+ boyunda 90 Kg bir adam olarak 250cc en güzel duruşu olan motosiklet Supermoto tarzı (klx250,wr250x), bir diğer seçenek Hyo Gv250dir.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
GV250 ler gt250 göre daha küçük gibi gelmişti bana o yüzden ben seçeneklerden çıkarmıştım.
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. daha doğrusu katılmak isterim. şuan kullandığım mondial 150 mash scooterim var 7 aydır kullanıyorum 3000 km yol katettim. trafik tecrübesi edindim. allaha şükür hiç bir kazam olmadı.forumda olsun videolarda olsun tüm hayati bilgileri yapılması gerekenleri eksiksiz uygulamaya çalışıyorum.3 km lik yolu bile yani evden işe işten eve ful koruma geziyorum. şimdi gelelim asıl konuma.
Ben rüyalarıma giren aklımdan bir türlü çıkmayan sanırım bağımlı oldum yzf r125 beyaz meleğe.dün daytona motora ortaköye gittim. orda yerinde gördüm yzf r 125 i. motosiklete bindim.scooter gibi rahat deyil. şimdi sorularım şunlar
1.bütün ağırlık bilek ve kola iniyor. buna alışabilirmiyim.?
2.hiç vitesli kullanmadım yzf r 125e alışmak ne kadar zaman alır.?
3.motosiklete bindim scooter gibi olmadığı için birde vitesli hiç kullanmadığım için belkide bu yüzden kendime güvenim yok.güven sorunum var.
4.yzf r 125 i kullanmayı bilsem hemen şuan alabilcek gücüm var.tek sorunum kullanabilirmiyim.
5.boy um 1.80 kilom 93 motora binince ayağımın yarısı yere temas ediyor. motorun elcik bölümü ilerde ayağımı yerden kaldırınca sanki panikledim.
6.aranızda bana kendi yzf r 125 i ile motoru kullanmayı öğretebilcek varmı. para da anlaşırız. öğrenim parası. bana haftada 1 veya 2 saat kendi yzf siyle kurs verebilcek arkadaş varmı zeytinburnu avrupa yakası ve çevresinden?
7.250 km lik yol gidicem yaz ın sürekli bu motorla 250 km yol katedilebilirmi?
Kafam iyice karıştı ya Fuara gidince tüm motorsikletlere binecegim tek tek resim cekilecegim Hangisi gönlüme yatarsa onu alacağım başka türlü olmayacak bu iş Tavsiyeleriniz güzel motorlar ama ne bileyim insan oğlu beğenemiyor :D Sizde olmasanız ne yapardım bilmem Arayışa devam... 600CC kullanabilirim ama ailem ve çevreme karşı gelmek onları kırmak istemiyorum. Şu an alacağım moturu bi 3-4 sene kullanacagım rahat sonra Allah ne verdiyse yardır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)