Valla ben ls2 moby var iki kere vizör açıkken 2 metreden yere düşüp bi 5 6 metre sürüklendi garaja girip çıkarken sadece vizörde çizikler oluştu.
Valla ben ls2 moby var iki kere vizör açıkken 2 metreden yere düşüp bi 5 6 metre sürüklendi garaja girip çıkarken sadece vizörde çizikler oluştu.
Yüksekten düşen kaza yapan kask KULLANILMAZ mukavemeti azalmıştır çünkü ufak bir kazada bile parçalanır gider. Zaten kaskların kullanım ömürü var güneş ışınlarından uv den dolayı 3 sene civarı yani kaskı alayım bir ömür kullanırım yok. 3 sene içinde raftada dursa o kask KULLANILMAZ. Birde 2. el alırım diyen ve onun yorumunu beğenen arkadaşlar var Allah size akıl fikir versin. LS2 güvenlikli bir kasktır gerekli güvenlik testlerinden başarıyla geçmiştir ancak konfor yoktur zaten konforda olsa shoei arai gibi kasklara tonla para vermeyiz. güvenliği olsun konfor önemli değil diyenler alabilir. En iyisi carbon kask almak raf ömrü yok fiyatı tabiki tuzlu
Gelmemiş yarından hepmi şikayetçiyiz
vizörün kırlması kaskın kötü olduğunu göstermez sert mikadan yapılan her malzeme kırılır bunu markaya yüklemenin anlamı yok
arkadasım ilk motor aldıgında 80-90 la kaz ayaptı kask catladı fakat kafada en ufak hasar yok . 20 tl lik kask =)
İNSTAGRAM = sakalliesnaf - MAİlL = mehmetmerickekec@gmail.com
MOTOSİKLET = CBF 600 ABS 2007 102K +
TECRUBE = 250K +
Burdaki özentilerin aklıyla gidip ls2 kask alsaydım halimiz yaman olurdu. İtalyan mallarına bulaşmayın aman deyim.
Birazcık haksız yorumlar yapılmış sanırım LS2'ye .
Önce emniyet, sonra hareket...
bende kask yarıldı sandım nolanda alsan kırılırdı emın ol
www.erkakurye.com
Yeterki kafanda kask olsun....
Paran varsa biraz daha fazla korunursun.....
Korunmak diyince,
Aklıma binbir çeşit kondomlar geldi...
Şimdi onlarda da ucuz olanlar var....
Pahalı ve çok işlevseller var...
Ucuz olanlar korumuyormu ?...
Varsın işlevsel olmasın ama en azından olsun...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
kıvılcımdan alev almak ıcın beklıyorsunuz resmen.. biri motorun benzini bitti yazsa.. har har har har har hep bir ağızdan çin malı öyle çin malı böyle.. şimdide ls2 öyle ls2 böyle. ayıptır kardesım.. ayıptır.. birde utanmadan aşağılayan mesajlar var.. yazık. insanları insan oldukları ıcın degıl.. ceplerındekı paraya gore degerlendırıyorsunuz.. acizsiniz..
Harbi enteresan yorumlar var.. gülmekten öleceğim şimdi burda neyseki kafamda LOHEI, ZABARI, FUBERT, SELL kasklarım varda koruyorlar ölmüyorum!!!
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Kaskın kalitesi vizörün kırılmasına göre yapılacaksa hiç yapılmasın. Nasıl ve ne şekil düştüğüne bağlı bazen uçaktan atsan kırılmaz bazen 1 metreden düşse kırılır.. fizik
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
Pin-lock sistemi olan vizörleri kullanın. Üretici ne yaparsa yapsın o vizör esneyebilmek zorunda. :D
birde stickerini sağa sola yapıştıranlar var
millet iyicene marka sanar oldu ls2 yi
ama tabi hiç yoktan iyi! herkes taksında ls2 taksın..
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
LS2 kaskımla motorun üstünden uçup Renault Megane'a kafamla girdim. Sol ön kapısı bayağ derince içeri göçtü. Ama kaskımda herhangi bir kırılma bükülme vs. olmadı çok şükür.
Vizörün kırılması kaskın sağlamlığına dair bir fikir vermez bence.
~ Bütün mesele yolda olmak... ~
Bende ls2 kullanıyorum. 4-5 kere motordan düştü, 3-5 kere ben toprağa fırlattım. Bir kere de motorun yanına taktım. Tekere sürtündüğünden plastikde erime bile oldu.
Şimdi bu senin şansızlığın olsun. Kaskın vizörü kırılmış, karpuz gibi ikiye ayrılmamış ki, bence sen goggle gözlük al diye yapmıştır
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bazı arkadaşlara hayret ediyorum. Sanki herkesin cebinde arai alacak para varda gidip ls2 alıyorlar. Adam çin malı motor almış 2-3 bin lira para vermiş onuda binbir borca girerek vermiş. Bu adamın alacağı en iyi kask 150 tl civarı olacaktır ki çoğu onuda almıyor ne yazık ki.
Ben ls2 f370 kullanıyorum, memnun muyum ? parasına göre güzel kask. Ancak şimdilerde başka kask bakıyorum, bunu artçıya vereceğim. Ama bu fiyata başka bu özelliklerde alternatif yok.
Ama 600rr a binen adam gidip 100 liralık 50 liralık kask takarsa onu kınayın, ne derseniz deyin. Benim gözümde de arai varken ne shoei nede nolan alınır ama alana gidip niye aldın demiyorum. Ama düşük bütçe ile motosiklet kullananlara bu eleştirilerde bulunmak cahillikten başka bişey değil bana göre.
Öncelikle haklısın. Fakat Arai dediğin kask'ı fazla gözün de büyütme derim . Zira şu anda piyasa da 5 yıldız almış tek bir kaskı bile bulunmamaktadır. Shoei'nin yeni nesil tüm kaskları çok iyidir. Marka fanatiği değilimdir fakat, insanlar yüksek meblağ veriyorsa bir ürüne, en iyisini almak ister. Bu dediklerimi karşılayan bu iki marka içinde sadece Shoei'dir.
Önce emniyet, sonra hareket...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)