Benli adlı üyeden alıntı
Gökmen bey mesajınız beni üzdü açıkçası , yorumlarınızı ilgi ile okuduğumu yazmıştım oysa ! yinede okumaya devam edeceğim ! . Keşke bazı kanılara varmadan önce , daha önceki mesajlarımı bir inceleseydiniz , dalga geçilen bir hava varmı diye ?
Konumuza dönersek , bu konu açılalı kısa bir süre oldu ve 200 kişi konuyu izledi ve 26 paylaşım yapıldı , 5 kişiden de beğeni aldı !!! Bu konuyu açmamdaki sebep , 50 yaşındayım 30 kusur senelik A2 ehliyet sahibiyim , elimden bir yığın vasıta geçti , bu Çin malı motor , yağı koyduğun gibi zifte çeviriyor , 4 silindirli araba motorlarında bile hemen böyle olmuyor , bu temizleme işini bende bir arkadaştan duymuştum fakat yapmaya cesaret edemedim ve konusunu açtım , bilgi edineyim / edinilsin diye !! Buralarda yani internet forumlarında bilgi paylaşımı için bulunduğumu düşünüyorum fakat bu paylaşımı yapanlar sanalız malum , yani kimin usta kimin çırak olduğunu ben buradan bilemem , sadece yazılan bilgiye bakarım , işime geleni alıp kulanırım ve paylaşımı yapana teşekkür eder , ''Allah razı olsun'' derim .
Ha !!, ben bu paylaşımı yaparken , bir aykırılık varsa , moderasyonun müdehale edeceğini biliyorum !!! paylaşım esnasında userler birbirine zıt fikirlerde yazabilirler ,hatta kızabilirlerde forum kuralları dahilinde olduktan sonra sorun yok ,varsada zaten moderasyon müdehale eder ,bu sebeple ben kimseyi forumdan soğuttuğumu zannetmiyorum , sizde ne gibi , neden /nasıl bir rahatsızlık oluştu anlayamadım , şayet alınganlık gibi bir durumunuz varsa paylaşım yapmazsınız olur biter , zaten zorunda da değiliz bunun . saygılarımla.