Hocam şirket lojistik şirketi
Tırcılara getittiriyorum o konuda sorun yok
X-RAY'a girse bile uyusturucu ve teknolojik mal dısındakilere pek uygulama olmuyor.Sen tutupta 30 parça deri tulum getitrirsen tırdaki şöförde malda madur oldu
kask getirticez bunda çok büyük birşey yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:16 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:13 ----------
Yarış tulumuma uyumlu diyelim
Irk , Millet , Dil , Din vs ayırmam herşye saygım vardır.Beğendiğimi yaparım.İster din , ister dil , ister kültür
İngiltere bayrağı çok hoşuma gitti.Farklı bir hava katmış
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:16 ----------
X-RAY ne olucak ?
bunun hediye paketiyle alakası yok.Bizde lojistikciyiz X-RAY'a girince içi çıkıyor anasını
Ayrıca gümrük verigiyi keser , ürün gelir sen ptt ye ödeme yaparsın.Basıma geldi biliyorum
Devletim sen çok yaşa !
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:21 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:18 ----------
Almanya kargo %19 düşüyor.DHL Türkyie 30.08€ kargo ücreti alıyor.Mail atımıstım gümrük kask'ın %20 si değil %100 ünü alıyor.500€ İSE 1000€ oluyormuş.Zaten tırlarla getiricez o yüzden problem yok
---------- Mesajlar birleştirildi - 23:25 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:21 ----------
Hocam SHARK dünya markası Youtubede : Ghostrider ,Vecci87,Meddes diye arat bu adamlar neler yapıyorlar motorlarla ve Shark RSR2 kullanıyorlar. / Schubert TR de yavas yavas tanınmaya başladı.Ben Schubert kasklarının tipsiz,Havalandırmalarının yetersiz oldugunu gördüm.Sağlamlıkta daha sağlam diyemiyceğim test etmedim bilmiyorum
Ama LS2 Tipli kaska 1.800.00 vermem.O kadar da değil bu markayı kullanan arkadaşlar alınmasın.Zevkler renkler diyorum