trafikte bilinç budur. tebrik ediyorum, ayrıca teşekkür ediyorum. çünkü bir yakınım bahçelievler de oturuyor ve işe yayan gidip geliyor, ayrıca kimsenin kimseyi rahatsız etmeye ve tehlikeye sokmaya hakkı yok.
trafikte bilinç budur. tebrik ediyorum, ayrıca teşekkür ediyorum. çünkü bir yakınım bahçelievler de oturuyor ve işe yayan gidip geliyor, ayrıca kimsenin kimseyi rahatsız etmeye ve tehlikeye sokmaya hakkı yok.
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
ayrıca motorları kesinlikle en az 200cc idi, çünkü o kadar düşük devirde yanımdan o hızla geçmesinin başka mantığı yok, yani 120 ile giden bir 150cc gibi bağırmıyordu
zamanında orjinali vardı bende böyle uzayan cg görmedim ölüm mofiyesi.
cbf 250 bile beni tokatlıyamıyor siz gerisini düşünün
adam artçı ile yanınmdan geçti (gerçi bende tapa gaz değildim )
.
İtalyan Skuter Yaşatma ve Dayanışma Dernekleri üyeleri buldu birbirini yine ...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kilis den biraz daha doğuya gel ha dur dur dur işte orası şanlıurfa
o apaçilerden burada da çooooook
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
Mesleğiniz dericilik falan olsa gerek? Zira dokunmadan ellemeden ben suni deri ile gerçek deriyi pek ayırabilen göremedim...
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
böyle tipleri harbiden bi dövencen hemde eşşek sudan gelinceye kadar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
böyleleri pek yaşamıyo zaten yakında kaybolurlar bu arada polise ihpar etmekle en güzelini yapmışsınız uğraştığınıza değmez böleleriyle ....
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
Bazen düşününce o adamlara hak veriyorum,düşünsenize kötü bir ailede kötü bir eğitim ve şiddete maruz kalıyorsunuz çocukluk döneminizde biraz büyüyünce ergenlik dönemi sanayide çalışıyorsunuz tek tatil gününüz pazar ne doğru düzgün kız arkadaşınız var nede doğru düzgün sosyal hayak ki en aktif ergenlik dönemindesiniz,bu adamlar böyle şartların altında sürekli içine attıkları farkedilme,ego tatmini vb duygularını kısıtlı imkanlarıyla aldıkları bu tarz motorlar ile gidermeye çalışıyorlar,belki sizi kıskandı durumunuzu bulunduğunuz konumu bir tür meydan okuma gibi düşünün.
Böyle durumlarda bırakın sizi geçsinler gitsinler görmezden gelin karşılık vermeyin empati kurmaya çalışın.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
inan ne sanayide çıraklar aileden ne şiddet gören adamlar var. kitaplar yazmış müzikle uğraşmış o günlerin kıymetini bilen hayatının kıymetini bilen! ama tabi istisna kalır sende haklısın
insanın içinden gelecek bunlar kolay olanı seçiyorlar
bu tipler madii ve manevi olarak herşey ulaşsalarda ruhsuzdurlar insanın içinden gelecek.
ben çookk iyi bilirim
zengin veya fakir farketmez, apaçilik ya da ezik alt kültürün, motosiklet üzerinde hiç bir izahı ve bahanesi olamaz... ) (3 litre benzin koyuyorum bir hafta geziyorum diyen adamlardan ve motorlarından uzak durun)
ama yine de Kilis Apaçisi kelamı bana çok ırkcı ve ayrımcı geldi...
sen ki hak ihlallerine tahammülü olmayan yoğuşmalı ve katıksız liberal bir demokratsın...
Gerçekler acıdır/Metehandro acıtır//Pinokyo/BMX/Star103/Cobra105/Dt125/İnnova125/Lıberty200/Ybr125/CBF150/PCX/Activa/Inazuma/NC700S/750S/750 X/750SDCT
(1992/2020) Köftestar&Pandastar&Banstar
kesinlikle yanılıyorsunuz benim tanıdığım böyle tiplerin tamamı ailesi aşırı rahat bıraktığı için bu halde
sorumsuz aile çocuğuna nerdesin veya ne yapıyorsun veya ulen hayvan sen nasıl milleti rahatsız edersin
diye sormadığı için bu haldeler hele hele son dönemlerde yeni moda oldu
"aman çocuktur bişey olmaz" "kardeşim küçücük çocuk kırmışsa ne olmuş" veya "sen kim oluyorsunda benim çocuğuma karışıyorsun"
veya "biz çocuğumuzla arkadaş gibiyiz ben çok ezildim o benim yaşadıklarımı yaşamasın" tarzındaki şımartmalar sonucu
oluşan ürün fazlası artık ne kendilerine ne vatana nede millete hiçbir hayrı dokunmadığı gibi
insanlara zarar veren şerefsizler oluyorlar
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
dün benzer 2 cbf 150 kullanan arkadaş gördüm kask yok suni deri (sanırım aynı fabrikadan çıkıyor bunlar) halkın arasında teker tekere gidiyorlar(kaldırımdan). anlık bi hatada kaldırımda ne kadar insan varsa hepsini düşünürler veya sakalayabilirler. gerçekten motor kullanan biri olarak bunları görünce ben çok sinir oluyorum. sonuçta bizde o 2 tekere biniyoruz ve insnalar hepimizi aynı sanıyor.
Hala bu soytarılarla caddede ışıklarda vs.. kapışan adamlar varmı bu forumda ?
çoğu zaman benim kapışmama gerek kalmıyor ama bu sefer bende anlamadım o beş para etmez motor resmen yanımdan uçtu gitti
tekrar söylüyorum ben 100de kaldım, motorumu sıkıştırmayı sevmem, zaten öyle bir mesafede yoktu EDS li ışığa geliyordum yavaşladı...m (arabamla iki kez canımı yaktı o ışıklar benim)
ama şöyle bir gerçek va racinglere atarlanan commuterler gördüm ben yaa
vatana millete faydaları olmasınlar zaten, kendilerine olsunlar. doğrusu da bu.
Güncel Motosiklet Haberleri ve Kültürü Blogu
https://www.facebook.com/BoutiqueMoto
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)