Dürüst olayım vitesli bilmiyorum ve 5 dk içinde bana ögreten aykut hocadan Allah razı olsun. Bakalım öglene cevaplar çıkacak. Manyak bir heyecanım vardı iyi geçtim durmadan hah ahaha
Dürüst olayım vitesli bilmiyorum ve 5 dk içinde bana ögreten aykut hocadan Allah razı olsun. Bakalım öglene cevaplar çıkacak. Manyak bir heyecanım vardı iyi geçtim durmadan hah ahaha
hayırlısı olur ınsallah :D Hangi motoru kullandırdılar direksiyon sınavdA?
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
hadi hayırlısı
Bir meyhane buldum mezarlığın karşısında eğer beni bulmak istersen ya ordayım ya da karşısında...
bizimkisinde markası olmayan 125cc scooter vardı dün test yaptık motorlar asfalt ile akraba oluyordum ama bugün hiç hata yapmadım inş geçerim
ben zamanında direksiyon sınavına kendi motorumla girmiştim(8 ay önce).hatta hocayla tüm öğrenciler kusta buluştu bana motorunla gel demişlerdi ve hoca sınavın yapılacağı yere kadar bizi takip et dedi diğerleri otobüsle gidiyor bu arada...sonrada pistte bana ayaklarını koymadan sekiz çiz dedi,hem de bu motorla
koca kursta a2 alan da tek bendim...sanırım hocanın niyeti beni rezil etmekti ama değil sekiz oraya seksen sekiz yaz dese yine yazardım
UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.
Evvet cevap geldi. Kazanmışımmm Lannnn hahahahahahahaha
Hayırlı olsun
Aslında ne kadar komik bir memlekette yaşıyoruz değil mi,ben 2001 yılında ehliyetimi almıştım.Direksiyon sınavında sınava gidip de motor bile sürdürmediler bana.Sebebe bakın benzini bitmek üzereydi,alandan kursa kadar götürmeyebilir.
-Hocam zaten biliyorsunuz değil mi? Sorun yok?
-Biliyorum tabi,sorun yok kullanmasamda olur.
-Biz hallederiz zaten,hayırlı olsun.
Ehliyeti aldıktan sonra ilk defa motora bindim sonra Burası Türkiye...
yakısır. Gelsın HONDAAAAAAA
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)