Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Yeni Başlamak

REKLAM ALANI

Merhaba arkadaşlar bugüne kadar hep motosiklet resimlerine bakarak ve yoldan geçen motosikletlerin egsoz sesini dinleyerek geçirdim hayatı ama artık bende başlamak istiyorum. Ama Modeller özellikler hakkında hiç bir bilgim yok şu sorular cevap verip yardımcı olursanız sevinirim.

- Öncelikle motosikler kullanmayı bilmiyorum.
    - 5000-6000TL arası bütçem var.
    - Yeni olduğum için çok hızlı birşeye ihtiyacım yok saten bu parayla alamayızda.
    - Özellikle yıldız koyuyorum buraya Egsoz sesi şöyle ortalığı inleten birşey olmalı.

Bu yazdıklarıma göre bana model önerebilirmisiniz. Hyosung gördüm bu ücret aralıklarında onlar nasıl iyi ses varmı makinalarda. İyi geceler.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    olcaybr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    henüz yok
    öncelikle bu 5-6000 tl nin 1000-1500tl si en az ehliyet+ekipmana gidecek.Geri kalanı ile başlangıç için çok hoş motorlar alabilirsiniz ama beklentiniz ses ise pek sizi tatmin etmeyecek motorlar bunlar

hisvarlar - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW K1600GTL Exclusive
    Motosiklete 5 aydır başlamış ve 3. motorum olarak hyosung satın alacak biri olarak çok yanlış yolda olduğunu söylemem gerekli.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    5,000 e veya 6,000 e manyak ses çıkaran motor yok bildiğim kadarıyla...ses istiyorsan 600 cc ve üzeri motorlara bakacaksın ama daha yenisin bakmaman lazım.önce ehliyet sonra ekipman sonra küçük cc li bir motor ve yeteri kadar tecrübe veeeeee en sonunda da ses çıkaracak bir motor....ama bunlar sana çok pahalıya patlar
    UNUTMAYIN MOTOSİKLET TEHLİKELİ DEĞİLDİR ONU TEHLİKELİ KILAN ÜZERİNDEKİ SÜRÜCÜDÜR HATTA MOTOSİKLET O KADAR MASUMDUR Kİ SİZ OLMADAN AYAKTA BİLE DURAMAZ.

Motosikleti
    Mondial / SFC SNAPPY X
    Herkesin bahsettiği gibi bütcenin 1500 ünü plaka / ehliyet / ruhsat / korumalıklar a ayır hatta 2000 anca yeter.

Bak bu motor çok hoş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...5567398/detay/

Benim param olsa şahsen ilk önce motoruma plaka ve ehliyetimi alırdım ama :D
    Bu motorun verdiği zevk bambaşka. Gözlemlediğim kadarıyla
    Cup motor kullanmak gerçekten çok zevkli bakmanı tavsiye ederim

Sese gelirsek alırısn 250 - 300 liraya bi KING egzos takılrısın..
    [B][COLOR="#0000FF"]BadBoy (*_*)[/COLOR][/B]

ferdinandd - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda NC S
    Alıntı bural0692 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar artık bende başlamak istiyorum.
    - Öncelikle motosikler kullanmayı bilmiyorum.
    - 5000-6000TL arası bütçem var.
    - Yeni olduğum için çok hızlı birşeye ihtiyacım yok saten bu parayla alamayızda.
    - Özellikle yıldız koyuyorum buraya Egsoz sesi şöyle ortalığı inleten birşey olmalı.
    Öncelikle şu başlığa bir göz gezdirmeni tavsiye ederim ;

http://www.motosiklet.net/forum/sikc...baslangic.html
    Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)