artık motosikletlerimizi çalamayacaklar ! (bir öneri)
Reklamlar
-
valla benim motorun sıfırı 2400tl olduğundan gps çok pahalı bir çözüm bana. 50tl lik cep telefonum motorla çalınsa sıkıntı olmaz.
parçalandığına deymeyecek olduğu için benim motoru çalan adam gider köylü birine 50-100 tlye satar. orasında burasında verici aramaz motorun.
ha tabi hayatı polisiye filmi tadında geçen arkadaşlar "artık köylülerin 3 cebinin 2sinde jammer var" diyecektir...
bizim burlardada cebinde jammer olmayana kız vermezler zaten..
Reklamlar
-
banalazim adlı üyeden alıntı
Ben doğa sporları yapıyorum gittiğim yerler biraz sakıncalı doğal ortamda hayatta kalma becerileri gerektirir tabi yanımda her zaman gps bulunur bundan iki tane var biri motorda sürekli diğeri üzerimde ve inanın çok işe yarıyor ayrıca bir para vermenize de gerek yok bir kod ile google harita üzerinden rahatça takip edebilirsiniz 5 yıl oldu hâlâ aynı şekilde devam ediyorum.
acil nasıl kullanıldığını açıklaman lazım
-
mtr çalındı diyelim. siz çalındıhına dair başvurunuzu yaptınız. birde savcılığa yapıcaksınız. savcılık evrağınızı turcele yazıcak cep telefonu olduğunu nerede bilgisini istiycek. bu bilgide benim bildiğim kadar tam yerini göstermemekte. 10 km lik bir semt içinde olduğunu sayalım. hangi evin veya dükkanın içinde bide şu var çalan kişiler aynı günü mtr a bakarlar üzerinde verici varmı diye. bence çok zor ama deneyin . denemekte fayda var
-
başlığı değiştirirsen daha iyi olur..bu yöntemle motorun çalınmasını engelleyemezsin. çalınan motorun bulunmasına katkıda bulunabilirsin. motorum çalındktan sonra bulunsa ne fayda,, ellerin eli değmiş bir kere
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)