kasktan sonra sizce olmazsa olmaz dediğiniz aksesuar, kıyafet vs nedir? mesela eldiven mi, dizlik mi vs vs vs...
bir tane belirtin sadece
kasktan sonra sizce olmazsa olmaz dediğiniz aksesuar, kıyafet vs nedir? mesela eldiven mi, dizlik mi vs vs vs...
bir tane belirtin sadece
komple takım almakta fayda var çünkü kaza yaptığında nereden darbe alacağın belli değil
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
motosikleti kullanırken olmazsa olmaz 4 element vardır
hava toprak su tahta
yok onlar değildi
önem sırasına göre
kask, dizlik, mont, eldiven
hiç biri yoksa kask muhakkak olmalı ama hakikat hepsinin olması
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
Aksesuar deyince aklıma süsten başka bişey gelmediAma koruma olarak bunu 1 adetle sınırlandıramayız.Sonuçta can taşıyoruz.
Önem sırasının bilimsel verilerini akşam mesai bitimine kadar masamda istiyorum :p
Aksesuar değil de ekipman desek biz onlara. Belirli yüzdeleri vardır elbet ama kaza anında alacağımız darbeyi önceden bilemeyeceğimizden önem sırasına bakmadan hepsini edinmek ve kullanmak lazım. Kullanmak lazım diyorum çünki ben dahil kaskı kafamıza geçirip çıkıyoruz genelde.
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:13 ----------
Ha bu arada olmazsa olmaz tek aksesuar benzindir. Artık depoda aksesuar olarak zaman zaman durmakta kendisi zira.
onlar aksesuar mı yahu? korumalar ise kasıt, hepsi olmazsa olmaz "bir tane yazın" diye sınırlayamayız
Ninja
En önce kask hocam ama arkadaşım kaza yaptı bi kafasını vurmadı onun dışında her yeri vurdu şans ama
bana göre kasktan sonra en önemli ekipman dizliktir
bütün kemiklerin kırılır yaparsın ama diz kapağın kırıldımı sakat kalıyorsun
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
Kasktan sonra dizlik diyorum ve dizlik almadan önce nasıl dizlik kullanmamışım kendime hayret ediyorum. Şimdi diz kapağı çok önemli birşey tam olarak iyileşmeyebiliyor.
dolar 10 lirayı geçecekmiş.
motor olduğuna göre kask kesin ama mont ta olmalı eh dizlik olsa fena olmaz bunlar motoru aldıktan kısa bir zaman sonra kesin sahip olunması gerekenler ve bundan sonra en büyük ihtiyaç kaliteli bir topcase gezi ve yolculuklarda bagaj olmadığından topcase en büyük ihtiyaç
Valla benim için kasktan sonra ön cam geliyor...
bence sen kaskın üstüne led döşet
Anneni mi daha çok seviyorsun babanı mı sorulur ya çocuklara aynen onun gibi olmuş bu . Eğer bu meretin üstüne biniyorsan herşeyinin olması lazım hocam. Hepsi önemli.
Yola çıktığında değil vardığında övün ....
Korumalari aksesuar olarak nitelendirmiyorum arkadaslarimin dedigi olmaz sa olmaz
Aksesuara gelince
TOPCASE Tabikide
kask'tan sonra topcase gelir topcase olmazsa insanın kaskı yanında taşıyası fln gelmiyo ;)
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)