Motorum çalındı. 34 ta 7427 beyaz honda hornet
Reklamlar
-
Reklamlar
-
bu başlıklar çok içimi acıtıyo ya, rahat rahat da döşenemiyoruz malum ban geliyo... inşallah bulunur kısa zamanda
-
Kardeşim geçmiş olsun..Keşle elimizden bişey gelse..Malum uzaktayız..Ama istanbulda olan arkadaşlar mutlaka dikkat edecektir..Umarım en kısa zamanda bulunur..
-
Çok sinir bozucu.
Umarım çabucak bulunur.
EN YAKIN YOL,BİLDİĞİN YOLDUR.
-
Çok geçmiş olsun
Konuyu birde çalıntı motorlar bölümüne aç istersen
-
abicim çok geçmiş olsun....çok üzüldüm,inşaallah bulunur kısa zamanda
-
Teşekkür ederim arkadaşlar en korktuğum şeydi oda başıma geldi.motor sevdamı söndürdüler.gün yüzü görmezler inşallah.
-
bu topic ler hergün açılmaya başlandı.bende korkmaya başladım.istanbulda motor çalınmaları arttı bu aralar.
inşallah kısa zamanda bulunur başka ne diyeyim.
bu arada motoru çalınan kullanıcılar motoruna alarmlı disk kilidi yada başka bir güvenlik ekipmanı taktırmıyormu yada bu ekipmanlar işe yaramıyormu.böyle giderse ben motoruma uydudan izleme taktıracam.motorumu almak için 3 ay gece gündüz çalıştım.üniversite öğrencisiyim.motorum giderse herşeyim gider.
bildiğiniz iyi güvenlik önlemleri varsa burada paylaşında bizde uygulayalım
-
Bu nedir ya. Şaka gibi. Çalıntı motor başlığının açılmadığı gün yok. Polis ne halt yiyor ? Bu konuda bir şeyler yapmalıyız artık birlik olup.
"Geçmişini hatırlamayanlar onu tekrardan yaşamaya mahkumdurlar". -Santayana
-
Bugün evin kapalı otoparkı dışında nasıl motorumu korurum diye kara kara düşünüyordum ve şans eseri bir gps hizmeti veren firma buldum. Böyle insanın malında gözü olan insanlar şöyle gps li bir motoru çalsalarda kıs kıvrak yakalansalar hapsi boylasalar.
Arkadaşın alın teriyle çalışıp aldığı motoru git çal.
Akla sığmıyor hiçmi allah korkusu yok bu tip insanlarda?
Umarım motorunu bulursun arkadaşım , umarım o hırsızlarda hakkettiklere yere giderler. Demir parmaklıkların Arkasına.
-
Geçmiş olsun. Umarım sağ salim tekrar kavuşursunuz motosikletinize...
Önce emniyet, sonra hareket...
-
ARkadaşlar adamlar kilit milit dinlemiyor kilitten sadece kırık parçalar kalmış motorun yerinde.okadar sansız bi durumki kapıcı var 6.6,5 gibi ayrılıyor koyduğum yerde devamlı balkando sigara içen komşumuz var fakat sansa onlarda 6 gibi çıkıyorlar.önünde araba var oda gidiyor ,yinede gözükmesi zor ama adam gelip el,ini kolunu sallıyarak alıp uzaklaşıyor.ne diyelim kısmettimiz de buda varmış belki kaza yapıp daha kötü sonuçlar olcaktı diyerek kendimi eşimi verdiğim emiğimi avutmaya çalışıyorum.
-
büyük geçmiş olsun için cız ediyor böyle başlıklar görünce umarım en kısa zamanda sağlam şekilde bulunur..:(
-
Altında kalsınlar..Çıkamasın şerefsizler.....
İşallah bulunur diycem ama.....
Allah büyük...
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
Çok geçmiş olsun. Hornet fazla tutulan motor değil. Plakasını yazdım aklıma. Eğer trafikte dolaşır vaziyette görürsem takip ederim. Altımda araba varsa çarparım gerekirse. Kötü şekilde düşünüyorum. Bu motoru yedek parça yapsalar nasıl satacaklar. Piyasada yok denecek kadar az. İnş tek parça şekilde bulunur.
-
yazıklar olsun bunlara ya, insanlar alın terinden yaşıcak olucağı zevkten mahrum bırakılıyolar, artık hepimiz motorumuzla gezmenin yanında motoruma bişey olucak mı kaygısı taşıyoruz...
polis bu tür suçlamalara ne cevap veriyo ki..!
'' hayat ancak ölümle yüzyüze gelince anlam kazanır. ''
-
-
Her gün yeni bir başlık açılmaya başlandı forumda. Belki bulunmuştur onu haber veriyordur arkadaşlar diye binbir hevesle girip söverek çıkıyorum konudan. Altında kalırlar umarım. Çok geçmiş olsun hocam.
-
geçmiş olsun inşallah tez zamanda bulunur...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
ilk olarak calanlara Allahtan her turlu musibet ve belayi diler, bir sonraki islerinin bu dunyadaki son isleri olmasini temenni ederim.
Hep diyorum, ulke tamamen bozuldu, ne savasa gerek var, ne felakete, toplum olarak en buyuk parazit olma yolunda hizli adimlarla ve acikara ilerliyoruz, calma dersen bir numara, vergi dersen bir numara,agresiflik,saldirganlik dersen bir numarayiz, acik ara hem de. Turk nesli bozuldu, kimligi bozuldu. Islam sadece yazili kimliklerde, Allah korkusu ise sitede ban yeme korkusundan gerilerde.
Hastaliktan oluyorum buralarda, ailem gel diyor geri, ikilemde kaliyorum, bir yanda aile ozlemi bir yanda bu olmamislik
Turkiyede bir gece motoru biraktim disarda, o gece de balkonda sabahladim, burada ise hergece birakiyorum, ne kilit, ne zincir, cok rahat uyuyorum, hatta bir gece anahtari uzerinde unuttum ( o kadar sansi zorlamak gerekmez elbette )
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)