Motorum çalındı. 34 ta 7427 beyaz honda hornet
Reklamlar
-
Bence de gerekli yere dilekçe bırakma , ya da e-mail yoluyla toplu bir iletişime geçmek çok mantıklı olur eğer örgütlenebilirsek .
Çünkü bakıyorum , hergün bir çalıntı motor duyurusu ve kimse bulundu diye geri dönmüyor .
Arkadaşlar gelin bu konuyu geçiştirmeyelim , gerekli mercii'ye e-mail ya da dilekçe yoluyla bu sıkıntımızı belirtelim .
Hiçbir sonuç almasak bile , sesimizi duyurmuş, biz buradayız demiş oluruz diye düşünüyorum. Çünkü güzel ülkemde sen sesini çıkartmadıkca herkes seni düdüklüyor ..
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
Reklamlar
-
hepizin kabusu bu tabansızlar kanımca..allah sabır versin :( umarm bulunur... .. otoparkım olsa motorcudan para almam arkadaş kardeşler rahat uyku uyusun diye...
-
Plaka ve model aklımda hata ile bu tarafa düşerlerse senin adına bi güzel pataklarız ama nerde bizde o şans, umarım tez zamanda bulunur.
Küfür edesim var ama terbiye sınırlarını aşmayayım. Allahtan bin türlü belalarını bulurlar inşallah.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
şu araç takip sisteminden forum adına isteyenlerle konuşup toplu alım la indirim sağlansada yaygınlaşsa caydırıcı olmazmıki...
-
Motoru calan sayet okuyorsan burayi. Su linke tikla http://bit.ly/Mt487F
-
iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.umarım benimki son olurda bidaha kimsenin başına gelmez.
-
Çok çok geçmiş olsun. Plakadan ziyade motor aklımda. İstanbul'da bir elin parmaklarını geçmez. Hornet görür görmez peşine düşücem.
-
tek parça kalırsa bulunabilir ama ben parçalamalarından korkuyorum,bu arada hiss vardı acaba motoru çalıştırabilirlermi 2 anahtarda bende.gerçi minareyi çalan kılıfını
uydururda,çalıştıramazlarsa parçalamaları kaçınılmaz olur heralde,kendileri parçalanır inş.çok fazla beddua da etmek istemiyorum ama çok sinir bozucu durum olmayan,
motorun 30 ay daha parasını öde.
-
30 ay lafını okuyunca daha da üzüldüm
-
-
Büyük geçmiş olsun.. Umarım bulunur. Artık bu tarz konuları görmekten, hepsine üzülmekten bir hal olduk... Ve hala ne tek bir adım var ne tek bir ses...
Yarın olmayacak gibi kullanırsan yarın olmaz.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)