Motorum çalındı. 34 ta 7427 beyaz honda hornet
Reklamlar
-
Bu işlerin arkasında yedek parça temini var gibi geliyor bana ve bu kişilerin bir şekilde
kendi camiamızdan olmasından dolayı midem bulanıyor.
Son bir ayda İstanbul kadıköyden bu kadar motor çalınması tesadüfmü acaba?
Büyük geçmiş olsun. Allahından bulurlar umarım.
Reklamlar
-
Çok geçmiş olsun hocam. :( Benim de en büyük korkum resmen. onca güvenlik önlemi almaya çalışıyorum ama hep bir şüphe oluyor, bir de bu haberleri duyunca...
Allah belalarını hem bu dünyada hem öteki dünyada versin.. Umarım şu şerefsizler bir an önce yakalanır da onlar da rahatlar biz de..
-
Çok geçmiş olsun hocam. inşallah en kısa zamanda motorun bulunur.
ben 2 motorumu bahcemde demır parmaklıklar oldugu halde 2 halat kilit ve disk kilidi ile birbirlerine bağlıyorum. bu haberleri duydukça bu önlemlerin bile yetersiz olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden 2 motorada alarm taktırıcam. Tabi imkanı olan varsa kasko yaptırmalı.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
-
turkiyede polisinden tut savcisina hakimine milletvekiline kadar hic kimse isini yapmiyor. heryerde kamera var butun caddelerde otoyollarda isiklarda herseyde var. bulmak isteyen polis kayitlari tek tek inceler motorun gittigi adrese kadar bulur.
bunlar maasi aliyor sonrada yan gelip yatiyorlar. sorsan en koyu musluman, en koyu ulkucu vatanseverdir hepsi. ben motoru degilde seyi dusunuyorum, kac sene daha uyuyacak bu millet..
cok gecmis olsun insallah en kisa zamanda bulunur.
-
geçmiş olsun. istanbulda bu işi yapan bir şebeke olduğu kesin. bence motosikletleri çalınan bütün herkesin bir arada içişleri bakanlığına bir şikayette bulunmasın da fayda var. çünkü bu işi yapanları polis biliyor. eliyle koymuş gibi bulurlar. toplanın yapın bence şikayetinizi. bu çalınma olaylarının istanbulda sonu gelmez yoksa...
-
bu ara azdı şerefsizler çalıntı haberleri sıklaştı.umarım tez zaman'da bulunur...
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
-
Allah belalarını versin daha neler neler derimde neyse... Plaka aklımda, trafikte görürsem durdurup üzerinden geçerim şerefsizlerin.. Bu bir şebeke ağalar, örgütlenip polisemi gitsek!!!
Bu arada bir miktar parayı gözden çıkartıp otoparka bırakmak en mantıklı çözüm gibi geliyor..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
-
geçmiş olsun..insan emeğinin bu şekilde yok olması çok can sıkıcı...motoru kimlerin almış olabileceğini bilen birileri muhakkak var...birbirlerinden habersiz iş yapmaz bunlar....
-
Geçmiş olsun umarım tez vakitte bulunur :(
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
Arkadaş bu hep bizim gibi malına dikkat eden adamların başına geliyor herhalde bizim bi arkadaş var resmen ne kilit ne bişey adam yeri geliyor anahtarı bırakıyor üstünde çalınmıyor motoru sen kilitle bi de otoparkta dursun gelip götürsünler büyük geçmiş olsun hocam umarım bi şekilde dönüşü olur sana
-
Çok geçmiş olsun, umarım bulunur.
Benim düşüncem bu şebekeler zaten tüm motorları izliyorlar, hepsinden haberdar ve takipteler, çalınmamış olması motorumuzdan haberleri olmadığı veya görmedikleri anlamına gelmiyor bence.
Sipariş geldiğinde talep olduğunda gelip alıyorlar diye düşünüyorum.
Allah belalarını versin, hiç bir zaman boyunca çıkma parça almadım,hatta bu nedenle bazı ortamlarda tartıştığım insanlar olmuştur,çıkma parçaya tepki gösterip motorunuz çalınsa üzülmeyin o zaman diye.
Birazda motosiklet kullanıcılarının talebi dolayısı ile çalındığı su götürmez bir gerçek. Bence her kullanıcı biraz bilinçli olup,o an 2 kuruş ucuza alıcam diye bu çıkma parçalara yönelmese bu şerefsizlerde bu motorları çalıp parçalayıp parça satmaya yönelmezler bu kadar.
Bu çalınma korkusundan motorumu şirkette bırakıyorum,bineceğim zaman 25 km gelip binip geri de şirkete bırakıp eve geri dönüyorum.Haftasonu flan evin önünde kalması gerektiğinde 2 kilit + alarmlı disk kiliti + uykusuz geçen bir gece.
Malüm memleketimizde kasko fiyatları da dalga geçer gibi. Çok dikkatli olmak lazım.
dört tekerde bedenimi,iki tekerde ruhumu taşırım
-
Allah yardımcınız olsun inşallah bulunur her böyle başlık evlat acısı gibi otururken içime başlık sahiplerini düşünemiyorum...
-
Çok geçmiş olsun.Senin motorun artık son olsun ve bu işi yapanların da sonu olsun inşallah...
-
allahım inş kamyon altında kalır geberirler....
-
İnşallah tez zamanda bulunur , benimki 3 ay sonra bulunmuştu.
" Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.
BİLGİ GÜÇTÜR
-
Geçmiş olsun umarım tez zamanda bulunur.
-
memleket te hırsız uğursuz dan başka ne varki
allah kolaylık versin arkadaşım gerçekten ne zorluklarla aldın belki ama şerefsiz ler 2 dakika da bütün emeklerini çalıyorlar
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
-
Geçmiş olsun, çok üzüldüm. İnşallah bulunur ve seninle beraber seviniriz..
-
Çok geçmiş olsun.
İnsan bu gibi çalıntı haberlerınden cok bu ve benzeri tüm hırsızlıklarda polisin genelde bölgedeki hırsızların kim oldugunu bilmesi bişey yapılamaması hatta yakalasa bile ağır caydırıcı cezaların olmamasına daha çok üzülüyor...
-
izmir3535 adlı üyeden alıntı
geçmiş olsun. istanbulda bu işi yapan bir şebeke olduğu kesin. bence motosikletleri çalınan bütün herkesin bir arada içişleri bakanlığına bir şikayette bulunmasın da fayda var. çünkü bu işi yapanları polis biliyor. eliyle koymuş gibi bulurlar. toplanın yapın bence şikayetinizi. bu çalınma olaylarının istanbulda sonu gelmez yoksa...
Sadece İstanbul değil başta büyük şehirlerde sonra Türkiye genelinde de olabilir bence... Hepimiz dikkatli olmalıyız... Çok geçmiş olsun, inşallah en kısa zamanda bulunur...
Nereye gittiğin değil, kiminle gittiğin önemlidir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)