Acemiyim hangi marka motor almalıyım?
Reklamlar
-
Sadece bir kere motorsiklet kullandım ve aşık oldum motoro :D Şimdi kendime bir tane almak istiyorum ama çok kararsızım. TVS APACHE 150 RTR başlangıç için ağır mı gelir? Yoksa Honda fizy tarzı bir şey mi alsam? Motordan çok bir beklentim yok sadece tekirdağ istanbul arası gideceiğim en fazla birde şehir içinde kullanacağım. Trafikte akıp gitmesi lazım ve beni otobanda bırakmamalı çünkü bayanım yolda sıkıntı olursa motorla ilgili tamirini ben yapamam yolda da tamirci bulmam zor. Bütçem 4.000-4.500tl arası daha fazla veremem. Ne önerirsiniz?
Reklamlar
-
koruma ekipmanları bu fiyatın içinde mi,ehliyetin var mı ?
-
fizy iyidir. Burda bodrum da sürüsüne bereket. Yolda iyi kaçıyolar valla. 95 km ile giderken yanımdan geçen fizy gördüm fizy ve ya pcx le başlamanızı öneririm. Bakımlarını düzgün yaptırdıktan sonra yolda bırakmaz, pişman etmez. Tvs apache ağır kaçar bence.
-
Pcx ya da muadili scooter sizin için uygun.Vitesli zor olur.
-
bgmzgl adlı üyeden alıntı
Sadece bir kere motorsiklet kullandım ve aşık oldum motoro :D Şimdi kendime bir tane almak istiyorum ama çok kararsızım. TVS APACHE 150 RTR başlangıç için ağır mı gelir? Yoksa Honda fizy tarzı bir şey mi alsam? Motordan çok bir beklentim yok sadece tekirdağ istanbul arası gideceiğim en fazla birde şehir içinde kullanacağım. Trafikte akıp gitmesi lazım ve beni otobanda bırakmamalı çünkü bayanım yolda sıkıntı olursa motorla ilgili tamirini ben yapamam yolda da tamirci bulmam zor. Bütçem 4.000-4.500tl arası daha fazla veremem. Ne önerirsiniz?
otoban sıkıntılı birincisi acemi olduğunu söylüyorsun ikincisi alacağın motor cbf 150 bile olsa sıkıntı çekebilirsin yanından hızlı geçen arabalar büyük taşıtları tırları düşün
-
-
TVs öneririm çok yüksek cc değil başlangıç için ideal CC.
-
eğer viteslide sorun yaşamazsan tvs al derim
-
forumun yarisi bu konuyla dolu zaten hayabusa haric digerleri olur benim fikrim
-
ybr iyidir
nerde ybr ciler
-
CB 125 E tavsiye ederim. 4.000 TL motor + 200 TL mont 200 Tl kask + 150 tl ayakkabi + 50 tl eldiven + 30 tl dizlik = 4.650.-TL bu rakama cikamiyorsan lutfen biraz daha para biriktir derim.
-
vitesli kullanabilirseniz cbf 150 pisman olmazsiniz.
Bir anlık dikkatsizlik ömür boyu
pişmanlık getirir...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)