tebrik ederim. Ayrıca sigarayı bırakman sana benzin, yedek parça ve aksesuar olarak geri dönecektir. kazasız sürüşler dilerim.
tebrik ederim. Ayrıca sigarayı bırakman sana benzin, yedek parça ve aksesuar olarak geri dönecektir. kazasız sürüşler dilerim.
ARTİSTLİĞİN SONU FİGÜRANLIKTIR...
%100 destek..
bende aynı şekilde bırakmıştım..şimdi 1.5 senedir içmiyorum.. ( ramazan dan önce 1 ay bi süre içtim tekrar bıraktım )
5 parasız geziyorum şimdi hiç para bile taşımıyorum
birGarip..
Konunun tamamını okumadım ne konuştunuz bilmiyorum ama başlığı görür görmez ;
HELAL OLSUN diyorum başka da birşey demiyorum.
Helal olsun çok güzel hesap yapmışssın. Darısı benim başıma.
CBR konusunda da çok çabuk heveslenme ufak motorunla en az 15.000 km yap bence.
herkese örnek olacak nıtelıkte bı davranış. tebrikler, saygı duyarım ben buna.
Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.
helal olsun bende alkolü bırakmıştım motor için kafanızda bitirdikten sonra insan herşeyi başarır
Abiler kardeşler içimdeki motor aşkı git gide büyüyor. Kafaya koydum artık alacağım. Ailemin yanında çalışıyorum. Kasadan her gün (göstere göstere) 10 lira sigara parası alıyorum. Para lazım oldu mu ayrıca söylüyorum veriyorlar sağolsunlar. Bugün karşıma babamı alıp söyleyeceğim. "Bana motoru al sigarayı bırakıcam. Hatta deneme süresi ver 3 hafta veya 1 ay içmezsem al. Sigaraya vereceğim parayı toplu halde motora vermiş ol. Motora her binişimde hatta her bakışımda sana verdiğim söz aklıma gelsin" dicem. Bilmiyorum kabul eder mi ama kabul etmese bile kumbara yapıp her gün içine 10 lira atıcam genede alıcam. Kafaya koydum bir kere olmazsa olmaz o motor alınacak arkadaş :-)
Dipnot: şuan ybr kullanıyorum. Yazlık çizmem hariç full ekipmanım. 0 Cbr250r alacağım. Cbr ile yeni kask almam gerekecek :-)
---------- Mesajlar birleştirildi - 06:26 ---------- bir önceki mesaj zamanı 06:17 ----------
Not:arkadaş bıraktı mı acaba veya tekrar başladı mı? konu farkında olmadan hort olmuş
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)