bunlar bildiğin yer uçağı be abicim
bunlar bildiğin yer uçağı be abicim
Bunlar sıradan, bunlar değil... Daha farklı daha güzel...
Japonlardan daha iyi işler çıkmalı...
Arkadaşlar dün motataldaydım 500 serisinin hepsi gelecek mi dedim. cevap "hiç biri gelmeyecek sanırım" dedi. sebebini sorduğumda ise 700 ile aralarında fiyat farkı bi nerdeyse olmaması nedeniyle gelmeyecekmiş. ama hala pazarlıklar sürüyormuş gibi şeyler söyledi
(ben onun yalancısıyım)
fiyatlari belli zaten , ilk fiyat duz, ikincisi absli ve tl cinsinden
cb500f 18.400-19.900
cbr500r 18.900-20.400
cb500x 19.400-20.900
yani gelse de gelmese de ...... fiyatlar boyleyken gelirse 700luklere zam biner ki bunlara alici ciksin. bu sene yenilikler cb125e icin devir saati, cbr125-250 icin yeni sticker, yeter bu kadar gelisim bize
700 cc ler yukselmeyecek. Ama gelen 500 cc lerle fiyatları birbirine yakın olacak. ( Avrupa fiyatları şimdilik oyle gösteriyor )
Benim yine tercihim 500 cc olur. Vergi varkı oldukca cok. 2 yılda 582 tl daha fazla vergi ödemek pek mantıklı gelmiyor.
---------- Mesajlar birleştirildi - 12:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:16 ----------
Honda tr nin yerinde olsam 700 cc ler yerine 500 cc leri getiririm. Daha fazla kişiye motor satmak daha fazla kar demektir. Yamaha xj6 serisinden +ları 2 silindir ve ekonomik motoru var.
Kuş olup uçmak isterken uzaklara, Ağaç olup kök salıyorum buralarda.........
Fiyatlar 20 bin seviyesinde ise sadece CBR500R'nin gelmesinin anlamı olur. Onuda tek tük Honda fanatikleri alır yılda 5-10 tane satar. Distiribütör bunların bizden iyi hesaplıyor.
25 bine yeni 600F bile pek satmadı. 20 bine de 48 hp motor saçma. 200 ü görmeyen sportbike Arada bir ego şişmek ister bu parayı veren adam otobanda daha fazla saygı ister..
bence bu fiyatlar az bile
goldwing 50 000 civarı olsa alırdım ama zannedersem 75 den satılıcak
14.990 benim fiyatim digeri honda trnin kar payi dahili
Neticede, bugün itibariyle bu makinaların gelip gelmeyeceği, gelse de fiyatlarının ne olacağı belirsizken sanırım en doğru olanı nc700x e yönelmek.
600 rr ın far kaşları camaronun on farlarını andırıyor. Hiç beğenmedim 600 rr ı kawa bu senede bombayı patlatmış oldu bence. Ama cb1100 çok güzel yaaaaa.
Albert EİNSTEİN derki;
Biri sana çok kötüsün derse boşver takma. Banada GERİZEKALI sın dediler, ATOMU PARÇALAYIP ELLERİNE VERDİM
cb 500 x <3
bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...
cb1100 nedir öyle be hastasıyım şu aletin çok paramız olsa da alsak
4 Teker bedenimi, 2 Teker ruhumu taşır
Yanlamak biz de ata sporu!
Ne oldu bunlar gelmedimi daha 2013 olmadan millet yazmış çizmiç 2013`de tık yok. geldimi gelmedimi bunlar.?
Aşk üç harflidir...! BMW binGitSin
Gelen giden yok.
Elin Japonu teknolojide son noktayı koymuş " Su ile titreşim Ölçümü" Bilmem size tanıdık geldimi
Yaşasın MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın TORK, kahrolsun beygir | ...
ss lerin ön sinyallerine uyuz oldum uyuz. ensemin tüyleri lalktı vallahi. onun haricinde inceden cbr 500 e inceden gönlüm kaydı.
Güvenebileceğimiz tek gözler, kendi gözlerimizdir.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)