goldwing 4 tekere doğru emin adımlarla ileliyor Şaka bir yana tasarımlar güzel devrimsel çizgilerde var cbr ön kafa fena.. cb500x oda fena
goldwing 4 tekere doğru emin adımlarla ileliyor Şaka bir yana tasarımlar güzel devrimsel çizgilerde var cbr ön kafa fena.. cb500x oda fena
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
honda her sene yeni modellerle tüketicinin heyecanını yukarılarda tutadursun diğer japonlar ne yapar yahu, yeni org, gitar, atv, tekne motoru üretmekle mi meşguller? Honda yeni model üretmeyi aştı artık yeni segment üretiyor diğer japonlar arada bir nefes alsalar da ölmediklerinden emin olsak.
cb500x : fiyatı güzel olursa kapış kapış gider, 2.motor yaparım
cbr600rr: çirkin karizması var, retro bir görüntü olmuş, özgün kafa tasarımı
cb1100 : aşk..
goldwing : fenomen olur
goldwın in alıştığım arkada görkemli artçı koltuğu nerede ? , ön tur camı içeriden otomatik çıkıyordur eminim yada bir düğmeye basaraktan arka koltukların kolçakları vs. açılıyordur , çok güzel bir alet ama ister istemez bu aletin şehir içinde kullanılmayacak bir alet olduğunu düşünürsek bu saydıklarım oldukça önem taşımakta o yüzden 5 puan kırmış bulunmaktayım şahsım adına ayrıca yeni model olarak 2 tekeri eksik , bunda 2 teker var bana gelmez
haaaa öte yandan ben honda olsam yada onların gözüyle düşünmüş olsam bir motosiklette güncel tasarımı teknolojik gelişimleri , güvenliği ,konforu bir önceki modelden daha farklı ve üstün bir şey yapmaya bakardım , yeni model olacak ya o yüzden buda farklıdır belkide ezbere konuşuyorumdur ama, gürür görmez kuyruğu kedi tarafından tırnaklanmış, traşlanmış güvercinlere benzettim yada biz ona bıldırcın diyelim
tabi bir motorda yapılacak başka bir işlem kalmadıysa ya kuyruğunu kesersin, ya boynuzunu traşlarsın olur sana yeni model benim favorim halen daha eski heybetli, duran bir kaç model öncekiler gibi,
peki bu model kötümü değil elbette ama insanın gözü aramıyor değil doğrusu eskileri..... bu model bence çok sade olmuş diğerlerine nazaran.
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
yeni bir aşk doğuyor...cb 1100..
her fırsat elinde vardı,o ise sadece milletini düşündü.....
Cb 500 x abs lisi getirseler iyi olur tek geçiyorum.. birde tork ve beygir bilgilerini yazmamışlar nedendir acaba?
S&T kanuni Gv 250
cb1100 ben ilk önce asya 125 commutere benzenttim
MT-İSTANBUL Dikkatli sür, insanın yedek parçası yoktur....ÖNCE GÜVENLİK
Tekrar söylüyorum; o resimdeki şu anki Goldwing'e ek olarak çıkarılacak farklı bir goldwing modeli (F6B). Eski modeli yine üretilmeye devam edecek yaşlı başlı zengin kalantor amcalar için. Yenisini genç zıpçıktı zengin kalantor kardeşler için çıkarıyorlar. Shadow Phantom gelsin, burdaki modellerin hepsi benim gözümde değersiz.
---------- Post added at 15:36 ---------- Previous post was at 15:30 ----------
Goldwing F6B'yi cruiser altında koymuşlar zaten sayfalarında. Touring kategorisinde klasik goldwing duruyor.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
cb1100 ne güzel yaa..
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
CBR600RR de dn-01 in ön far stilinin yanlara doğru uzatılmış versiyonu gibi durduğunu bir tek ben mi görüyorum?
Çağrıştırmıyor değil özellikle orta üst kısmındaki çıkıntılı kısıma da dikkat edersek
http://totalmotorcycles.blogspot.com...torcycles.html
Yeni kasa 600 rr herkeze ducatiyi anımsatmış ve coğunluk sevmemiş.
Bence o kafadaki kaba ve tok cizgiler ducati falan değilde, yeni jenerasyon amerikan arabalarına ait ;
Şahsen Honda'yı şu nedenlerden dolayı hiç sevmem; Tasarımı, insanların cok fazla sevmesi, aşırı yaygın olması, sanıldığı kadar kaliteli olduğuna inanmamam.
Motorumu büyütüceğim zaman, kafamda sadece r6 ve r1 olmak üzere iki model vardı, ana sebebide tabiki tasarım.Resmen o kadar önyargılarım olmasına rahmen Honda bu tasarımıyla kafamı bulandırdı.Ben cok sevdim.
600 rr ın farları sevdim
bide sanki cbr 500 çıkacaktı yanlış mı hatırlıyorum
Buyrun retro CB1100 2013'ün videosu ben mest oldum bu motora
http://www.youtube.com/watch?v=ib2tPr7dju4
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
cb 1100 e aşık oldum resmen klasik motorları pek sevmem ama bu çocukluk donemimdeki hh tarzı motorları anımsattı bana...
08 Mondial 100 UKH(44.000) > 11 CBR 125R(3500) >11 CBR 125R( 24.000) >11Ninja 250R (15.000)>Spacy 110 (11.000)>XT660R(10.000)>CBR600RR(8.000)>CBR250R(5. 000)>Suzuki GSR 600(5.000) >Yamaha RS (500)>Tudey50 (2.000) >Honda PCX 125(150 KM)
hayatımda bu kadar güzel bir GOLDWİNG görmedim . dibimi toplayamıyorum :D
'' NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE ''
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
"Özgür yaşayanların bakış açısı" Motojektif
Shadow Phantom gelsin; geri kalan hiçbiri lazım değil.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
Honda tüm bunları yaparken Kawa;
300 R ı piyasaya sürdü,
zx636 yı piyasaya sürdü ve honda sadece kafa grenajını değiştirirken o 636 ya hondanın fireblade inde bile olmayan bir dünya sürüş modları, ateşleme haritaları...vb elektronik sürüş destekleri yerleştirdi.
zx10R SS sınıfını gerçek testler sonucunda eline geçiren avrupalı üreticilerin (Ducati Panigale, Aprillia RSV4 Factory, BMW S100RR) karşısında onlara kafa tutabilen tek japon durumunda
KLR serisi halen cross da Hondanın çok ötesinde (imiş ben değil bike dergisi editörleri söylüyor)
ZZR1400 dünyanın en hızlı seri üretim motoru ünvanını Suzuki Hayabusa dan aldı ve geri vermiyor
GTR1400 bence motora benzeyen toruing budur!!
Sanırsam Kawa boş durmamış ne dersin?
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)