2013 Hondalar CBR600RR - CBR500R - CB500X - CB500F - CB1100 - GOLDWING
Reklamlar
-
emresilin adlı üyeden alıntı
touring olan goldwing duruyor hala bu biraz harleyin pastasına ortak olmak için yapılmış sanki. hani amerikadaki yollar tr de olsa kimse çıplak motora binmez :p
Öyle birşeyin hiçbir işe yarayacağını sanmıyorum şahsen. Goldwing zaten şimdiki haliyle çok ünlü bir motor ve kendi hayran kitlesi var.
Harley de aynı şekilde ama Harley'in grubunun hep ayrı bir duruşu vardır. Belli başlı Harley modellerini bile (883 ve V-Rod misal) küçümseyen insanların olduğu bir gruptan böyle bir hareketle çalacağı insan sayısı şimdiki tasarım yüzünden kaybedeceğinden daha fazla olmayacaktır diye tahmin ediyorum.
Olurdu yine naked kullanacak birkaç kişi ya
Heil Spellcheck
Reklamlar
-
imer adlı üyeden alıntı
CB500X göstergeleri dijital olmasaymış daha iyi olurmuş.Birde NC700X'teki gibi benzin deposunun olması gereken yerde ufak bi göz olsa tanından yenmez.Zaten NC700 çok az yakıyordu bu 500'lük dahada az yakar.Umarım Türkiye'ye gelir.
Analog devir saati konusunda bene aynı görüşteyim. Deviri daha iyi hissettiriyor ve takip etmesi daha zevkli.
-
Arkadaş Cbr 600 rr sport touring mi yavv. O ne öle
Cruiser tarzı şeyleri sevmem ama.Cb 1100 çok ilgimi çekti çok tatlı.
Hondanın cb500x çoğu cbf 150 kullanıcılarının tercih edeceği klasmanda.
Fiyat konusu.Nc 700 19ile 20 bin küsür arasında onun altında 3-4 bin lira gibi fiyat aşağısı olur.
2020 'Tracer 900 İcon Blue
-
Nc 700 düşünüyordum. Cb 500x in geliş durumuna göre fikrimi değiştirdim. Umarım beklediğimiz gibi olurda 3-5 milyar fazladan vermeyiz
*İyi gelişmiş refleksler şanstan daha hızlıdır.
*Ön sezilerini dikkate almayı öğren.Bir gün hayatını kurtarabilir.
-
-
600rr cok agresif olmus onden ben begendim acikcasi ama zevk meselesi tabiki herkese hitap edecek diye birsey yok
birde 600f in uretimini durdurdular sanirim onun yerine 500r a yonlendirecekler tuketiciyi anladigim kadariyla 600f alacaklarda rr alir diyorlardir
-
CB 500 F belki güzel diyebilirdim ama ben biraz z750 r a benzettim farklı bir tasarım beklerdin hondadan...
-
Bu hondanın kafasımı güzel? 2011 de çıkardığı daha piyasaya süreli 2yıl olmayan yeni tasarlayıp ürettiği 600F global sitesinden kalmış....
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
-
Goldwing 'in tüm heybetini sıfırlamışlar ya...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
-
fiyasko. 80;lere dönüş mü ne ?!?
-
şu 500cc üçlemesini yamaha'dan da görsek çok da güzel çokda iyi olucak...
-
Goldwing'in klasik modeli üretime devam edecek gibi gözüküyor. Bu verilen fotoğraflardaki tahminen daha genç bir kitleyi hedef alan, fiyat olarak az bişey daha avantajlı (4000 dolar daha ucuz), cruiser kullanıcılarını da kendine çekebilmeyi hedefleyen bir model olan F6B. Goldwing sonuçta yaşlı işi bir motordu, bu yeni modeli değişik ve enteresan olmuş. Tabii cruisercı adam alıp da bunu kullanmaz bence ama parası bol ve biraz göze batayım caddeye çıkıp piyasa yapayım diyen zengin çocukları alabilir. Türkiye'ye de geleceğini sanmıyorum.
Şu 360 derece goldwing F6B:
http://powersports.honda.com/2013/go...g-f6b/360.aspx
Asıl Honda Shadow Phantom'u getirse de doya doya binsek, bu ilk verilen değil benim istediğim; olay budur, gelse para biriktirir alırım kesin:
http://powersports.honda.com/2013/sh...om/colors.aspx
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
murat hocam hondanın bunu getirmesini bekliyeceğine yamaha nın mindstar 950 var sen para biriktir onu al
-
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
murat hocam hondanın bunu getirmesini bekliyeceğine yamaha nın mindstar 950 var sen para biriktir onu al
katılıyorum
-
Yumuşak başlı isem, kim dedi uysal koyunum?
Kesilir belki, fakat çekmeye gelmez buyunum.
-
DARKSTAR54 adlı üyeden alıntı
Ben katılmıyorum. Açıkçası Harley'nin sportster serisi tarzında bir motosiklet olmasına, benim o tarzı sevmeme ve harley'nin uzanamayacağım ciğer olmasına istinaden beğendiğim alternatif bir model shadow phantom. Midnight star biraz spor görünümlü ama klasik cruiser işte; çok hoşuma gitmiyor. GV250'yi verip de onu almam.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
-
Cb1000 le Kawasaki W800 ü birbirlerine benzettim ben Ama kawasaki daha çok klasik havası vermiş
Bide kawa 800cc çift silindir arka kampana
-
psyche adlı üyeden alıntı
Bence goldwing ve cb 1000 ciddi anlamda efsaneye doğru gidiyor müthiş olmuş,cbr 600 rr ise fena değil 1000 rr kadar köklü değişim yok,diğer 500 cc segmentini bence tartışmaya dahi gerek yok özellikle yakıt tüketimleri ve teknolojileri çağ atlamış durumda 500 cc neredeyse ybr 250 kadar yakıyor
Buna honda'nın marka değeri ve kalitesi eklenince oyhşş.
Kalite ve markaya + isim parası vs. de ekle olsun 12.000 liralık motor 20.000 ))) Eğer CBR 500 tek silindirli olmaz ise hondayı kutluycam gerçi fren takımına baktımda pek iç açıcı durum yok
-
CB125SE motorumu satmayım o zaman CBR125R yokmu 2013 yaw.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
-
Bu Honda racing motorlarının tasarımını yapan insanlar acaba Japonya'da bile torpil olayları dönüyor diye düşündürüyor.Senelerce vasat tasarımlardan kurtulamadılar.99 r1 ler r6 lar tasarım olarak daha iyi varın gerisini siz düşünün.Bir motosiklet ekonomik,sağlam,yedek parçası bol olabilir ancak sırf tipini beğenmediğim için honda almam gider yamaha alırım.Racingde tasarım çok çok önemli diye düşünüyorum beni kahvehanenin önüne oturtup çay içerken kendini izlettiren içten içten bu benim mi lan bu benim mi lan dedirten tasarıma sahip motor alırım.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)