Evet arkadaşlar ben motosikletle 17 yaşında tanışmıştım ilk motosikletim 1996 model bir hero pufdu o zamanlar motosiklete binmemi kimse istememişti ama ben çok sevdiğimden bırakamamıştım motoru ve ben buna tam olarak 7 yıl bindim sonra bunu sattım ve sıfır kral 100 lük aldım ve çevremden aşırı baskı aldım sat bunu bırak motoru vs. vs.buna uzun binemedim 1 yıldan kısa süre içerisinde bunu da sattım ve arora tiger 200 aldım. şimdi bırakın çevremi beni bu motorla görenler,bırak motoru sende öleceksin bu motor senin sonunu hazırlayacak,genç yaşta motor yüzünden toprağa gireceksin gibi saçma sapan laf edip psikolojimi bozuyorlar daha bugün üç kişiden bu şekilde laflar duydum ve sanırım psikolojim iyice bozuldu motora binince elim ayağım titriyor artık konsantre olamıyorum motora…benimle bu şekilde konuşanları mümkün olduğunca duymamaya çalışıyorum ama yinede sonuç aynı…sizce ne yapmalıyım
Bu ilk motorumdu;hero turbo sport…yedi yıl boyunca beni hiç üzmedi,bunu kullanmama sadece ailem karşıydı
Bu ikincisi hero puufdan sonra çok konforlu geldi açıkçası,buna da aynı şekilde yalnızca ailem ve beni tanıyanlar karşıydı
Ve buda üçüncüsü diğerlerine göre çok çok daha iyi.bu motora beni tanıyan tanımayan herkes karşı...
bu son motora bu kadar tepki alıyorsam ve beni bu şekilde etkiliyorsa seneye bu moto 250 rr calibre düşünüyorum ve ne olacağını tahmin bile edemiyorum