Kapat
Üye Girişi
Motovento
Reklam Alanı
Motomax
Reklam Alanı
2. sayfa BirinciBirinci 12

Tamamen Psikolojik

Motovento
    REKLAM ALANI
    beko12345 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki Dl 650 V-Strom K8 , Kuba blackcat
    Hepimiz biliyoruz SONUÇTA motor araba kadar güvenli değil ... Evet değil ama biz gerekli önlemleri alarak en güvenli hale getirmeye çalışıyoruz olay burda bitiyor bence.. Gerisi ALLAH ın takdiri
    eğer ölüm yazılmışsa bir kere yolda ayağımız kayıp yere düşüpte başımızı vurarakta ölebiliriz ...
    serdar1547 ve skyytr bunu beğendiler.
    Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rahmi34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2015Yamaha Mt 09 Abs
    motoru satıp başka bir motor almaya niyetlendim, annem hemen satmışken araba al demeye başladı . ama ben ısrarcıyım tabi ki, yine benim dediğim olucak.
    herkes duyuyor aynı şekilde azarlamaları, tavsiyeleri. ama önemli olan senin ne yapmak istediğin. kararlarından vazgeçme
    serdar1547 bunu beğendi.

serdar1547 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı beko12345 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Hepimiz biliyoruz SONUÇTA motor araba kadar güvenli değil ... Evet değil ama biz gerekli önlemleri alarak en güvenli hale getirmeye çalışıyoruz olay burda bitiyor bence.. Gerisi ALLAH ın takdiri
    eğer ölüm yazılmışsa bir kere yolda ayağımız kayıp yere düşüpte başımızı vurarakta ölebiliriz ...
    işte ben insanlara ölümün sadece motosikletden gelmediğini anlatmaya çalışıyorum ama anlamıyorlar ama ben artık motosiklet konusunda olumsuz söylentileri duymamaya çalışacağım

---------- Mesajlar birleştirildi - 23:33 ---------- bir önceki mesaj zamanı 23:29 ----------

Alıntı rahmi34 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    motoru satıp başka bir motor almaya niyetlendim, annem hemen satmışken araba al demeye başladı . ama ben ısrarcıyım tabi ki, yine benim dediğim olucak.
    herkes duyuyor aynı şekilde azarlamaları, tavsiyeleri. ama önemli olan senin ne yapmak istediğin. kararlarından vazgeçme
    işin birde şu yanı var bende arabada var ama arabayı yalnızca ailece kullanırım birde aşırı soğuk havalarda(yılda 3 ay araba,9 ay motosiklet...-/+ 1 ay oynayabilir) biniyorum.birde şu var araban var neden motora biniyorsun.eee araba motorun verdiği heyecanı,mutluluğu vermiyor ki bana

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Anam son motor ne öyle, Tam bir ölüm makinası, Allahım Azrail arkanda yolculuk yapıyor haberin yok. Şeytan işi bunlar kardeşim.
    Saha doğruları aktaran kişileri bul, siz haklısınız doğru yolu buldum bisan bisiklet alacağım de, amannn kardeş sat hemen kurtul. Çok geç olmadan
    Sen keyif alıyor musun gerisini boş ver, herkesin dediğini aşırı dikkate almışsın. 2 teker şeytan işi geberip gideceksiniz diyen bir aileyi şahin ile ters dönmüş olarak gördüm.
    4 teker çok sağlam ama aileden geriye bir kişi bile kalmadı. O yüzden anı yaşa, tad almaya bak, dikkatli sür, yolun açık olsun.
    serdar1547 bunu beğendi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

skyytr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha Xenter 150
    Sana bir şey olucağını söylüyenler medyum mu ? , motorsiklet te risklerin boyutunu sen secersin . O na bakılırsa yüzmek te tehlikeli , fuarda koşmak ta , spor yapmakta Ben bitkimiyim fanusun içinde yaşıyacağım.
    Benim sahsi fikrimi sorucak olursan
    bir incele bak su motor tehlikeli , oluceksin vs zırvalarini atan insanlarin hic biri hayatinda motora binmemistir Dogrumu ?
    İste bu yuzden boyle konusmaya basladıklarında atla bir tur atalim de sen onlara !
    Bir de dunyayi bizim gozumuzden gorsunler . Fazla trafik olmuyan sakin yerlerde dolastirmayi unutma

El titremene gelince bence sakin motor kullanmaya ara verme , Hava Kuvvetlerinde Düşen pilotu hemen tekrar uçururlar
    serdar1547 bunu beğendi.

KUVVETMİRA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    xt 600
    herkesin haybeye salladığının aksine tehlikeli bi iştir motosiklet.
    ikna edilmeye ihtiyacın varsa belki de sana göre değildir.
    heleki elin ayağın titriyor, konsantre olamıyorsan binme şu alete.
    zorla mı?
    serdar1547 ve inglor bunu beğendiler.
    "laubalilikten hoşlanmam, ciddiyeti severim, disipline hayranım!.."

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Tolga Can adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Anam son motor ne öyle, Tam bir ölüm makinası, Allahım Azrail arkanda yolculuk yapıyor haberin yok. Şeytan işi bunlar kardeşim.
    Saha doğruları aktaran kişileri bul, siz haklısınız doğru yolu buldum bisan bisiklet alacağım de, amannn kardeş sat hemen kurtul. Çok geç olmadan
    Sen keyif alıyor musun gerisini boş ver, herkesin dediğini aşırı dikkate almışsın. 2 teker şeytan işi geberip gideceksiniz diyen bir aileyi şahin ile ters dönmüş olarak gördüm.
    4 teker çok sağlam ama aileden geriye bir kişi bile kalmadı. O yüzden anı yaşa, tad almaya bak, dikkatli sür, yolun açık olsun.
    teşekkürler,hepimizin yolu açık olsun

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:10 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:08 ----------

Alıntı skyytr adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Sana bir şey olucağını söylüyenler medyum mu ? , motorsiklet te risklerin boyutunu sen secersin . O na bakılırsa yüzmek te tehlikeli , fuarda koşmak ta , spor yapmakta Ben bitkimiyim fanusun içinde yaşıyacağım.
    Benim sahsi fikrimi sorucak olursan
    bir incele bak su motor tehlikeli , oluceksin vs zırvalarini atan insanlarin hic biri hayatinda motora binmemistir Dogrumu ?
    İste bu yuzden boyle konusmaya basladıklarında atla bir tur atalim de sen onlara !
    Bir de dunyayi bizim gozumuzden gorsunler . Fazla trafik olmuyan sakin yerlerde dolastirmayi unutma

El titremene gelince bence sakin motor kullanmaya ara verme , Hava Kuvvetlerinde Düşen pilotu hemen tekrar uçururlar
    bana geneldi motor hakkında olumsuz konuşanlar motora hayatında hiç binmemiş kişiler,binenler zaten daha olumsuz konuşmadı.dediğinizi yapacağım bundan sonra motor hakkında olumsuz konuşanları gel bir tur atalım diyeceğim bakalım ne diyecekler ondan sonra.

---------- Mesajlar birleştirildi - 12:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 12:10 ----------

Alıntı KUVVETMİRA adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    herkesin haybeye salladığının aksine tehlikeli bi iştir motosiklet.
    ikna edilmeye ihtiyacın varsa belki de sana göre değildir.
    heleki elin ayağın titriyor, konsantre olamıyorsan binme şu alete.
    zorla mı?
    elim ayağım titriyordu konsantre olamıyordum zaten böyle olunca geri inmiştim ama en fazla iki gün sonra yine bindim direk petrole gittim depoyu fulledim o gün biraz fazla gezdim yine eki günlerdeki gibi dost olduk motorumla...motora binmek elbette zorla değil ama hayatımdan motoru çıkarırsam geriye pek birşey kalmaz ve ben bununda üstesinden gelirim sizlerin desteğiyle hatta geldim bile.

Tsubasa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Demir At
    merak ediyorum benim kadar düşen var mı :D
    ben ölmediysem allahın takdiri =)
    geçenlerde altunizadeden köprüye gelirken zincir koptu lastige dolandı, takla attım resmen
    arkadan gelen taksi motora vurdu.
    benim sadece sol omuzda biraz agrı oldu
    venom kaskım catladı..
    eger kask ve üzerimdeki korumlar olmasaydı büyük ihtimal
    cenazeme gelirdiniz=)
    serdar1547 bunu beğendi.
    # motosikletle.blogspot

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Cevre onemli ya kalplerini kiracaksin yada onlar senin kalbini kiracak.. ekipmanlarini gordum fotografta uzerinden eksik etmedigini umuyorum bu skilde devam et, isanlarin istedigi hayati yasayarak gecirecek vaktimiz yok hayat cok kisa kendi istedigin gibi yasa
    serdar1547 bunu beğendi.
    Ninja

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı Tsubasa adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    merak ediyorum benim kadar düşen var mı :D
    ben ölmediysem allahın takdiri =)
    geçenlerde altunizadeden köprüye gelirken zincir koptu lastige dolandı, takla attım resmen
    arkadan gelen taksi motora vurdu.
    benim sadece sol omuzda biraz agrı oldu
    venom kaskım catladı..
    eger kask ve üzerimdeki korumlar olmasaydı büyük ihtimal
    cenazeme gelirdiniz=)
    büyük geçmiş olsun...koruma her zaman şart.

---------- Mesajlar birleştirildi - 13:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:11 ----------

Alıntı sedici adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Cevre onemli ya kalplerini kiracaksin yada onlar senin kalbini kiracak.. ekipmanlarini gordum fotografta uzerinden eksik etmedigini umuyorum bu skilde devam et, isanlarin istedigi hayati yasayarak gecirecek vaktimiz yok hayat cok kisa kendi istedigin gibi yasa
    benim çevremde motoru seven kimse yok genelde de onlar benim kalbimi kırıyor,bakkala bile giderken motora binerim ve her zaman resimdeki gibiyim.teşekkürler

aranel - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    MT-07 ABS - Burgman UH 200
    Sen kendin inanmışsın motorun tehlikesine.Motor tehlikeli değildir sürücüler tehlike katar. Gerekli eğitim ve ekipmanla bu düşüncenden kurtulacağını düşünüyorum.

Banda diyorlardı yapma etme tehlikeli vs. Gittim kaza yaptım ayağım kırıldı 9 tane vida birde paltin taktılar.. Sonuç yine kırık ayağımla fz6 fazer ımı kullandım.. Yani millettin söylediklerinden banane Allah ömür verdiği sürece dikkatli sürücem ve motorun üstünde ben çok mutluyum keyif alıyorum sürmekten... Ölüm kaza kader allah'ın taktiridir... Ve yaptıgım kazada suçum sadece o an orda olmaktı... Kader yani...

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    Alıntı serdar1547 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    daha önce kontrolsüz kullanmadım herhangi bir kazaya karışmadım hatta bizim burdaki trafik polisleri tarafından tebrik bile edildim,hava ne kadar sıcak olursa olsun motora hep full koruma binerim mont,kask olur eldiven olmuyor bazen o normal...çevremdekilere daima motosikletin özgürlük olduğunu anlatmaya çalışıyorum bunu hayatımdan çıkarırsam geriye birşey kalmaz diyorum..bizim burda toplasan 10 motor çıkmaz ama kaskla binen de tek ben varım.geçen aylarda ölümlü bir motor kazası oldu ondan sonra zaten baskı acayip arttı...ben takmamaya çalışıyorum...teşekkürler fikirleriniz güzel

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:39 ----------

dediklerinizi bizzat uyguluyorum ama bazen sinir bozucu oluyorlar.motosikleti üstündeki sürücü tehlikeli yapar bu çok doğru birde motosikleti araç yerine koymayanlar var bunları da biz farketmek zorundayız bunu da biliyorum...vallaha bu forum olmasa psikiyatriye bile giderdim ama gerek kalmadı
    arkadaşlar yardımcı oldu sanırım ne mutlu sana. Psikiyatri ücretinden yırttıgına göre alalım canlıyı

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı luciphere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yardımcı oldu sanırım ne mutlu sana. Psikiyatri ücretinden yırttıgına göre alalım canlıyı
    herkes hesap numarasını göndersin

Motosikleti
    Sym gts 250i evo
    bu arada arora 200 nasıl motor memnunmusun

Motosikleti
    MONDİAL 150 MR VULTURE
    Alıntı luciphere adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    bu arada arora 200 nasıl motor memnunmusun
    arora tiger 200 çok güzel üçüncü motorum,hiç arıza felan yapmadı hatta motosiklete bindiğimden beri elime anahtar almadım,çok atik,güçlü ve hızlı.motordan çok memnunum uzun yolda da yormuyor yakıtta da üzmüyor,aldığıma da hiç pişman olmadım ama seneye bu moto calibre rr düşünüyorum.malzeme kalitesi çok iyi,dandik malzeme kullanmamışlar.

Motosikleti
    Yamaha mt09
    eşinin dostunun yorumlarını duymak istemiyorsan sana binme diyene birdaha motorla ilgili yorum yaparsanız kendimi duvara çakıcam de seni o kadar düşünüyorsalar tekrarlamazlar.
    serdar1547 bunu beğendi.

samet10 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Xmax 400
    bende hiç anlatamıyorum kimseye.

lakin titrememek ve rahat olmak lazım motor üzerinde.

motor kullanan kişiler ile takıl seni onlar anlar gerisine kulak asma

REKLAM ALANI
2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)