forumda sizin de yardımınızla cbf150 almaya karar verdim ve bugün faturayı imzaladım en geç salıya pilaka çıkarmış motora kavuşurmuşum bakalım günler geçecek mi
forumda sizin de yardımınızla cbf150 almaya karar verdim ve bugün faturayı imzaladım en geç salıya pilaka çıkarmış motora kavuşurmuşum bakalım günler geçecek mi
Hayırlı olsun. Ne kadara maloldu acaba.
Hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin. Bir ömür sürmek nasip etsin inşallah...
Bence üzerine 5 bin lira daha koy cbr250 al
Hayırlı olsun darısı benim gibi motosiklet hayali kuran arkadaşlara
hayaldi, gerçek oldu
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım. Güle güle bin inşallah.
hayırlı olsun,kazasız belasız binersin inşaallah
Hayırlı olsun, Allah kaza vermesin.
Kardeşim Allah kaza bela vermesin.Çok güzel bir seçim yapmışssın umarım her günün güzel ve eglenceli olur motorunla.
Tekerlerin düz bassın
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
cbf 150 ahhhh. :D bende nasipse önümüzdeki yaz almayı düşünüyorum . o kadar hevesliyimki cbf konusunda anlatamam :D scooter bi yere kadar :D Hayıtlı olsun motorunuz kasasız belasız kullanın inşallah .
Mecnun bir bilseydi motosiklet sevgisini , severmiydi hiç Leyla zillisini ?
kesinlikle doğru bir seçim hayırlı uğurlu olsun, kazasız belasız binmen dileğiyle
bence düşük cc de alınabilecek en mantıklı motor başlangıc olarak tabi
Motosiklet mucidi
hayırlı uğurlu olsun...
Full koruma + Fulll dikkat...
hayırlı uğurlu olsun güle güle kullan şimdiden. cbf klasmanında iyi bir motordur accık ucundan kıyısından yağınıda yakar emme , yinede gönlümün fatihidir şimdilik
imnsanın kendi motoru gibisi yoktur , kendinin olsun cbf olsun yanına ekmek su istemez
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:57 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:55 ----------
yavvv merhametsizlik yapmayın işte bi 15 bincik ateşleyinde 150 lik yavrunun 1000 lik babasını alayım
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
arkadaşım hayırlı olsun... düşük cc'de şehir içi kullanım için verilebilecek en doğru kararı vermişsin.
7 aydır kullanıyorum. 7.000 km yaptım. tık yok motorda... 6000-7000 devir arası kullandım, zorlamadım motoru.
AB rh (+)Biz rüzgarı hissetmeyi seçtik, klimayı değil...
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)