Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
2. sayfa BirinciBirinci 12

Bu Nasıl İlan Çözemedim :)))

REKLAM ALANI
    Acil112 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Ben windy S 125 ile 12 ayda 42000km Yaptım
    112ciyiz

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    Alper Kaya - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda CBR 600 FA (2011) Honda CBR 500R (2014)
    gerçekten bu adamlarla iş alışveriş ticaret yapan adamlar yarın öbürgün motorları calınırsa hiç ağlamasın çünkü onlara destek veriyorsunuz çıkma parça nedir duvarlara asıp donatıcak kadar çıkma parça nerden bulunur nasıl tedarik edilir kapılarının onundeki 1-2kutu silinidr motor parçaları nerden gelir bi düşünelim sonrada nie motor hırsızlıgı artıyor dieyelim arz talep
    selloo ve Mengu16 bunu beğendiler.
    bir yere gitmek için arabaya binilir motora binmek için her yere gidilir Önemli Olan Varmak Değil Yolda Olmaktır...

1 hayabusa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    actıv 110
    babam adını duyar duymaz anasına söver muharremin ona zamanında 2bin zararına iyilik olsun diye kawasaki satmış muharremde karla satmış her neyse benim r6nın radytre ihtiyacı vardı tanıdık yardımcı olur falan gittim ilanda 250 yazıyodu yanına gittim 350 oldu küfürlene küfürlene aldım

acemi60 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha X-City 250
    Yatalak motorların buluşma merkezi galiba bu Karizma Motor. Ortaya konulan ilanlara bakılırsa "Karizması Çizik" şeklinde isim değiştirmeleri yerinde olur.

emresilin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    dl 650 vstrom nc700x Xmax125
    Alıntı ucanteneke5 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar bunlardan alış veriş yaptığınız sürece daha çok motosiklet çalınacak
    ilk motor bakmaya es kaza oraya gittim gerçi orayı tarif eden arkadaşta o semtte oturuyor çocuk ne bilsin adamları neyse gittik cbr 125 vardı ona bakmaya motor çok güzel duruyordu ilanda adamı aradım böle böle geleyim bakayım diye iş yerinden adam bişeyler söyledi ama anlamadım. neyse gidelim bakalım dedim yinede. koydum cebime parayı alacam hoşuma gitti fotolar bi de benimde acemiliğim var bu konuda neyse gittik haşat makina fotolardaki motor değil vites yamulmuş frenin yarısı yok baya baya kaza yapmış şasede ufak ufak yamukluklar var adam anladı bi de ciddi alıcı olduğumu bi sürü laf kalabalığı sonra kaçmak için ben vazgeçtim vitesli motor almayacağım scoter tarzı bişi bakayım artık filan dedim adam tamirhanenin içine soktu beni orda bu yamahanın bi scoterı vardı bunu al şöle iyi böyle iyi dedim neyse düşüneyim ararım dedim bi daha hiç uğramadım garip bi yer orası gitmeden anlayamazsın

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    imla hataları bile aynı kopyala yapıştır yapmış tembel insan
    Ninja

2. sayfa BirinciBirinci 12

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)