Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

Motosikletli Polis

REKLAM ALANI
    lycantrophic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    GV 250
    Bizim polislerin yetenekleri buna yakın mı, nasıl bir eğitimden geçiriliyorlar merak ediyorum hani. Bir de cruiserı hantal bulanlar, şehir içi trafiğine gitmez diyenler var. Üstündeki sürücüye bakmak gerek demek.
    spidrexxx bunu beğendi.
    Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    eftall - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    600f gitti..poloya devam..
    bende bi polis olarak bizim yunuslarımızın yada şahinlerimizin bu kadar iyi olmasa da yaklaşık 3 aylık bi sürüş eğitimi sonucu göreve çıktılarını biliyorum...bu kadar iyi değiller ama kötü de değiller..
    lycantrophic bunu beğendi.
    AnGaRaJ

tigermbz - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Ducati 797
    at, sahabısına göre kişner
    bizim sitede çin malı motorlara "iyi bakarsan iyi dayanır" şeklinde yanlış atfedilen (aslında "tımarını iyi yaparsan eşekte iyi dayanır" şeklinde olması gereken) bu laf, tam da bu durum için geçerlidir
    çünkü ben enduro ile yapamıyorum bunları
    lycantrophic ve sgurdal bunu beğendiler.

dreamkiller - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Honda Silverwing 600
    Herif ayağını yere koymadı ya laa!!!
    If you don't Ride, You don't know...

Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing

Reşit - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Honda Güvenli Sürüş 4 dahil tüm aşamaları hakkıyla geçerseniz bu şekilde motosiklete hakim olmak çok da zor değil arkadaşlar. Gözünüzde büyümesin. Önemli olan doğru şekilde motosikletin üzerinde oturmak ve kuralları uygulamaktır

emrb - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    XJ6
    başımı döndürdün polis kardeş

sedici - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    nasıl da metal sesi geliyor cırrt cırt diye...
    Ninja

Tolga Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kymco Xciting 250i
    Bizim burda bir yunus var. Aga adam şehir içinde sıkışık trafikde nasıl kaptırıp yol alıyor belli değil. Apachi kardeşleri aratmıyor.
    Bide US abimizin egzozu patlak. Pata Pata gidiyor. Utanmıyor da gitsin yaptırsın Şaka bi yana sürüş kişinin kabiliyetine ve yeteneğine bakar.
    Babam tek teker mahalle turu atarken, Ben hayatımda hiç tek teker gidemedim. Demek ki armut dibine düşmemiş
    sedici bunu beğendi.
    2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
    2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i

Motosikleti
    pcx 125 / 2018
    her teşkilattan çıkar öyle 1-2 adam bunu, genele yormamak lazım herkes tüm personel bu şekil kullanamıyordur.zaten başlıktada en iyi motosiklet kullanan polis diyor adam en iyisi!.bizim polis teşkilatımızdada vardır böyle kullanan bikaç kişi eminim. tıpkı aramızda da olabileceği gibi,.
    Tolga Can ve sedici bunu beğendiler.

ThE_Unforgiven - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kırmızı olsun çamurdan olsun...
    Şahnlerin yunusların çok iyi eğitim aldıktan sonra göreve başladıkları kesin. Belki bu makine olsa onlarda aynını yaparlar. Her makina ile herşey olmaz. Lastik ebatı ve sırtı Motorun ağırlık merkezi gibi sürüşü etkileyen onlarca şey vardır. Varadero nun girdiği yerlerede bu alet giremez gerçi...
    Biri Beni Durdursun !!!!!

[Turan] - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Eğitim ve çalışma ile olmuyacak diye birşey yok adamlar kim bilir kaç gün geçirdiler o pistte o hareketleri yapmak için.

AttilaXtreme - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Pulsar 200NS
    Bugün sabah Avcılar'da en sağ tahliye şeridinde kocaman motoru ile bana sol çekerken aynaya takıp az devrilmeme neden olacak polis arkadaş, yaptığın çok ayıp, bilgin olsun. Ulan bizimkiler yetmiyor, polis bile ara derede motorcuyu çizmeye çalışıyor arkadaş. Ta allam ya!
    -61- Önce ADAMLIK Sonra HAYAT -61-

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)