ilk defa apachesiz bir commuter karşılaştırması gördüm
ilk defa apachesiz bir commuter karşılaştırması gördüm
TRANSALP XL700
Tvs de titreşim yok deseler millet sazan gibi atlar hemen yok bilmemne malı şu bu övüp dururlar
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
iphone'lar da çinde üretiliyo ama dünyanın en çok satan telefonu yine iphone.Yapana değil yaptırana bakacaksın.
ben cb 125 kullandım 3 ayda 9 bin km yaptım hergün bahçelievler beşiktaş arası git gel yaptım işe 100 km aşağı yukarı çok lanet bi makina tek güzel yanı yakıtı. beli tutuluyor insanın bi süre sonra. ybr de kullandım ama kısa bi süre benim boy 1.90 oturuş pozisyonu olarak cb daha güzel gibi geldi depo kavrıyor seni filan ama en güzeli dedikleri gibi cbf 150 hatta büyük cc enduro alıp yanına şehir içi için 2. motor olarak cbf 150 almayı düşünüyorum. titreşim yok hor kullan tık yok yakıtıda iyi parçası bol ve ucuz bildiğin eşek koy yağını benzinini devam et ;)
Drift al apacheyle kafa kafaya gidiyorum :D ybr cbfe tokat :D
Arife günü gittim aldım motorumu aynı soruları bende sormuştum seçimimi YBR den yana yaptım gittim sıfır aldım şuan 410 km oldu, 1,67 boy 67kg olan bana göre ideal kullanımı gayet rahat kontrolü kolay ilk başta motoru boşa almakta zorlandım ama şuan yağ gibi geçiyor vitesler,CBF150 biraz daha büyük(tabi bana göre sana küçükte gelebilr) ikisininde gazını çevirdiğinde bi fark yok aynı gibi ama uzun süre kullanmadım bunu nasıldır uzun yolda çok bilmiyorum
Alan O Veren O, Nedir Senden Gidecek, Görende Can Senin Zannedecek...
TEK KELİME YBR 125. PARÇASI UCUZ VE ÇOK SAĞLAM VE TİTREŞİMSİZ.CBF GİBİ KRONİK YAĞ YAKMA PROBLEMİDE YOK.!
FAKAT APACHE KİNGDİR ONUDA KESİNLİKLE DÜŞÜN!AGRESİF OLSUN DİYOSAN :D
you can go fast but ı can go anywhere.(onroad-offroad-everywhere!)
tvs apache bu sınıfta hepsinden daha yakışıklı ve gerçek 150 cc motosiklettir. her yönüyle üstün compact bir yapısı vardır.
daha önce 2009 ybr kullandım kısa sürede satışa çıkardım. çünkü güç olarak zayıf kaldı. ayrıca kalite olarak beklentilerimden uzaktı.
2008 model cbf kullandım. evet motor ybr ye göre güçlü fakat genç biri için görüntü tatmin edici degil. ama yalan yok konfor olarak sınıfında üstün bir model.
2011 apache aldım ve bir süre kullandım. herşeyini begendim motosiklette iki kusur var. birincisi arka peglerde bariz bir şekilde hissedilen vibrasyon ama sürücü için çok problem degil. ikinci kusur ise üzerinde gelen lastikler kuru havalarda iyi fakat ıslak zeminde sıkıntılı. ancak lastigi kusur olarak görmemek lazım çünkü bu sınıfta hiçbir marka ve model iyi lastik kullanmıyor.
titreşimide fazla takmamak lazım çünkü cbr 125 tede titreşim var. özellikle yüksek devirlerde aynaları bozuyor.
sonuç olarak eger motosikleti hem ulaşım aracı hemde binerken keyf almak istiyorsan apache almalısın. yakıt tüketimi de ybr ile aynı. cbf 150 den az yakıyor.
NE MUTLU TÜRK'ÜM DİYENE
hocam yağ yakma diyorsun ama benim anlamadığım bi durum var. istanbulda yaşıyorum ve hergün 60 ila 100 km arası yol gidiyorum ve kuryelerin nerdeyse %80 i cbf 150 kullanıyor. hani adamın işi bu ekmek tenkelerinin üstünde gün boyu. neden devamlı kullanan biri böle kronik sorunları(kullanan çok arkadaşım var ve hiç biri bahsetmedi bu yağ yakma olayını) olan makinayı alıp biniyorlar ybr daha ucuz değil mi? ve dediğiniz gibi sorunsuz işin içinden çıkmak zor biraz
listede yok ama ybr cakması salcona wolf 125 te alabılırsın... maddı durumuna göre sıfırı 2600 tl cıvarı
Bana göre en iyi Köpek: Isırmayan Köpek.
dostum sen ybr al eğer pişman olursan ben bu motoru aldım ama pişman oldum de bana ben senden motoru gözü kapalı satın alırım.. paraya sıkışsan piyasanın 200 lira aşağısına versen ertesi gün satarsın..ne kadar agresif kullanırsan kullan hatta 2,3 bin değil 6bin kmde bir yağ değiştir 50 gram bile eksik yağ çıkmaz motorundan..olur düşersin devirirsin en fazla bi sinyal kırılır ama cbfte öyle mi? tvs ile 100 km yol git inince kolların bacakların uyusacak mı uyuşmayacak mı gör bakalım..cb için bırsey söylemeyeceğım..ne kadar ekmek o kadar köfte diyorum sadece..
durmuş abi ama mondial ler ybr yi geçiyoo naberr
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)