Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yeni bi kuba motor hangisini almalıyım acillllllll yardım edin .s.s

REKLAM ALANI

merhaba arkadaslar ben yarı okuyan yarı calısan bı lise son öğrencisiyim bu kubanın yenı kampanyası var kımlığı getır motoru götür şeklinde bende bu kampanyadan yararlanıp kubadan bı motor almayı düşünüyorum biraz modıfıye edebıleceğim ve hızlı bi motor olursa sevinirim fiyat limitim 2500 tlyı qeçmemeli yardımcı olursanız çok sevinirim. bu cumartesi qidip bitane almayı düşünüyorum en acilinden

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    dftuzlu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kentkart
    albi cg100 sport sonra tak 250lik motor...
    Bazıları hızlı gitmeyi seçer, siz yaşamayı seçin.

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    kardeş beni yanlış anlamada öyle bir kampanya yapıyor olsam part time çalışan bir lise öğrencisine motor vermezdim.Sebebinide açıklıyayim.Muhtemelen senet vb. birşey ile vereceklerdir.Bunun için senden kefil ister.Kefil bulman zor.Kefilsiz sen 5000 tl senet bile versen üstüne birşey olmadığından sorun yaşatır adama.

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    kardeş beni yanlış anlamada öyle bir kampanya yapıyor olsam part time çalışan bir lise öğrencisine motor vermezdim.Sebebinide açıklıyayim.Muhtemelen senet vb. birşey ile vereceklerdir.Bunun için senden kefil ister.Kefil bulman zor.Kefilsiz sen 5000 tl senet bile versen üstüne birşey olmadığından sorun yaşatır adama.
    daha geçen ay baska bı sınıftan arkadasım aldı odemeye 4 ay sonra baslıyormuşsun üstelik. senet vb işlemler de yok kımlık fotokopısı qoturmen yeterlıymıs

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:08 ----------

cg 150lık sport yada cıta 125lık nasıl ? alttakım ıcın masraf yapmayı dusunmuyorum almısken hızlı bıse alım dedım

Seni unutmayacağız
    Nur içinde yat

Senetsiz vermezler,verirlerse de piyasa fiyatının üstünde almak zorunda kalabilirsin.
    Bana piyasa ortalaması 2,800 olan motosiklete 3,850 fiyat vermişlerdi.
    O yüzden bul bi kredi kartı al zevkine göre.

rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hayırlısı olsun o zaman ne diyeyim.Adam o fotokopi ile bir dümen çeviriyordur.Mağdur olmaman için iyi bir araştır bu işi

selim995 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2005 Honda CBR 600RR
    Bencede Senetsiz Vermezler Gibi Böyle Bir Kampanya Varsa Kesin Birşeyler Dönüyordur. Kübayı Kötülemek Gibi Olmasın Ama Çogu Arkadaşım Onu Önermiyor Benim 2 Motorum Oldu 1. Yamaha YBR 125 2. Kawasaki Ninja 250R. Bence Almışken Birazdaha Para Verip Yamaha Gibi İyi Bir Marka Alman.Lise Ögrencisisin Yamaha YBR 125 Öneririm Çok Güzel Motor Ve Yakıtıda Çok Çok Çok Düşük Tavsiye Ederim.

F54 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    crf 1000L + dio
    bence bu işe hiç girme çünkü sana satacakları motorda en az %35 civarı vade farkı alacaklar.
    hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yarı okuyan , yarı çalışan bir öğrenciyim demişsiniz , ekonomik olması önemli herhalde ! küçük hacimli olmalı 100 cc cup ları ve scooter ları güzel duruyor fakat burada alacağınız motor konusunda '' bu motor nasıldır ? diye bir başlık açarsanız size daha çok ve faydalı bilgiler verilecektir umarım , ehliyet yok herhalde o sorun bakın !.
    Kuba ya gelince ben kullanıcısıyım artıları ve eksileri olan bir motor ve bizim burada parça sorunu var , koskoca firma yurt dışınada motor satıyor herhalde fakat Türkiye'nin üçüncü büyük şehrinde merkezde bu motorun parçasını temin edemiyorsunuz .
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

beyler ehliyetı bu aralık sınavında alıyorum o yonden sıkıntı yok alacağım kuba bayiside zaten çok samımı bı arkadasımın dayısı şahsende tanıyorum kendısını herhangi bi sorun çıkacağını sanmıyorum benim için benzini sorun değil hızı seven bırıyım bastımmı hakkını versin yeterli ;) kıme sorsam cıta 125lık al dıyor ama benım aklım cg150lıkle ıkısı arasında kaldı varmı yardımcı olabilecek biri cıtada 140ı qören arkadaslar varmış ama cg 150lık sportta kımseden bir bilgi alamadım malesef.

---------- Mesajlar birleştirildi - 21:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 21:31 ----------

iyiliğimi düşündüğün için saol motor alacağım kubanın bayısı yakın arkadaşlarımdan bırının dayısı kendısıylede az cok konusmusluğum var o yönden herhangi bir sıkıntım yok

kamsea - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    daelim s2 250
    eskiden anadolu çetelem diye bir finans firması vardı bir arkadaşım da sadece kimlik fotokopisi ile motorsiklet almıştı ama normal fiyatının çok üstünde, taksit taksit bankaya yatırıyordu herhangi bir sorun çıkmadı bildiğim kadarı ile sadece ruhsatta "rehinlidir satılamaz ibaresi vardı" 24 ay vade ile almıştı Kuba bayisinden...

Benli - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Benimki 150 cc sport , oğlum yaşındasın , al bin, bas , şöyle gider , böyle gider demek gelmiyor içimden açıkçası .,
    Bu motor bence hafif , lastik ebadları ince , dolayısı ile çok çevik , atak bir motor , düşük süratlerde (80 gib)i kullanılırsa , kullanışı çok zevkli süspansiyonu güzel titreşimi az , insanı yormuyor fakat !! öyle basmaya sürate gelecek bir motor değil , nedeni hafif olması ve fren sistemi ben biraz bastım , motor altımda yokmuş gibi bir his oluştu , 100 km gelince frenleri bana güven vermedi balataları çok küçük , geç durdurabildim motoru , mobilette , pejo kullanıyormuşum gibi bir hafiflik hissi verdi bana .
    " Aklı "fukara olanın , fikri ukela olurmuş !.

BİLGİ GÜÇTÜR

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Bende Mondial 125MX var hafif eğimde 120 görüyo, gps ile kontrol ettim arabalarla aynı km saati. motorda gidona kapanıp 110-115 giderken motor inanılmaz hafifliyo böyle gidona azıcık dokunsan yolun öte tarafındasın neredeyse ve ciddi ağır bir motor olmasına rağmen böyle. Sen diyorsun kuş gibi hafif cg motorla 140 yapıcam, yaparsın ama gençliğine canına annene babana yazık. Her zaman durmakta sıkıntı çekmeyeceğin hızlarda motor sürmeni tavsiye ederim. Her motorun her yolun bir güvenli hızı vardır.

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)