Ban yememle ilgili büyük ŞÜPHE!!!
Reklamlar
-
Arkadaşlar sevgili forumdaşlar herkese merhaba.
1 haftadır falan cezalıydım siteye giremiyordum.
Eee olabilir diyenleri duyuyor gibiyim...
Durum şöyle vuku buldu anlatayım.
Sahibinden.com'da gezerken bir ilan keşfettim ve insanların kazıklanmasını önlemek için şu konuyu açtım;
http://www.motosiklet.net/forum/moto...r-iceride.html
Motosikletin fahiş fiyattan satan arkadaş da sitedenmiş. Bana gerizekalı yazmış bende dalga geçtim biraz ki o arkadaşın konuya gelişiyle alaycı ve komik bir ortam oluşmuştu.
Derken baktım mesajlar silinmiş. Konuyu yeni gören kimseler için konunun tuzsuz ayrandan farkı kalmamıştı.
Sonra mesaj attım yönetime.
Ardından da ceza aldım zaten
Şimdi gelelim o şüphe kısmına.
BEN MİLLET KAZIKLANMASIN DİYE KONU AÇIYORUM VE SİTEDEN UZAKLAŞTIRILIYORUM.
MOTOSİKLETİ SATAN ARKADAŞIN YÖNETİMLE ARASININ İYİ OLDUĞUNU VE BU YÜZDEN UZAKLAŞTIRILDIĞIMI DÜŞÜNÜYORUM.
Yoksa MOTORCU ADAM ÇOK MERTTİR HAKSIZIN KARŞISINDADIR YANLIŞA DUR DER ÇOK FENADIR ŞÖYLEDİR BÖYLEDİR diye günde 1616136878 tane konu açılan forumda haksızlığa karşı durmak çok mu yanlıştır?
Herkese iyi akşamlar.
Reklamlar
-
Süper Moderatör
Merak edip ceza aldığın mesajı okudum şimdi (siz görmesenizde yazdığınız herşey kalıcıdır)
şöyle yazmışsın ;
"Siz muhabbeti kaçırdınız. Motorun sahibi sitedenmiş. O da geldi esti gürledi biraz. Ağır dalga geçtim bende :D
Tabi bizim sınıf başkanı modundaki yönetim sildi mesajları. Kaçırdınız yani eğlenceyi "
Sence bu yazdığın normal mi? Aşağıdaki kuralı ihlal etmiş olmuyor musun?
1.2.8. Başka bir site katılımcısını, üçüncü bir şahsı, kurum ve kuruluşları küçültücü veya hakaret edici yazılar yazılamaz. Forum yöneticilerini, kullanıcılarını küçümser davranışlar sergilemek yasaktır.
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
-
Super Moderator
Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır. |
|
Sebep: 1.2.34. MT forumlarında yönetim / yönetici tarafından uygulanan cezalar için hiçbir konu açılamaz. Forum içerisine yönetim / yönetici hakkında açılan tüm konular, yazılan tüm mesajlar silinir |
|
|
motosiklet kullanmak şeytanla kumar oynamaya benzer ,hep sen kazanırsın ama o kazandığında oyun biter
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)