izmitte 10 tane sürücü kursuna sordum. en düşük 600 tl vermem lazım.
206 emniyet vs
300 kurs ucreti
95 direksiyon
ne dersiniz arkadaşlar ?
izmitte 10 tane sürücü kursuna sordum. en düşük 600 tl vermem lazım.
206 emniyet vs
300 kurs ucreti
95 direksiyon
ne dersiniz arkadaşlar ?
doğrudur bende yeni aldım 1,5 ay felan oldu benim harcadığım parada 620 +10 -10 pek şaşırmadım e den a2 ye geçtim
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
arkadaşlar kurs ücretleri hemen hemen aynı fakat pazarlık yapın biraz uğraşın inanın baya indirim oluyo.Ayrıca direksiyon sınavına girerken para istiyolar ondada indirim yaptırın vermeseniz bile olur
@thelast555
keşke izmirde olsaydım ama izmitteyim.
600 hazırlayım yavaştan
Fiyatları böyle görünce keşke b ehliyetimi alırken a2de alsaydım diyorum. ozmnlar +150 tl ile a2de alabiliyordum..
@No_MerCy_
ben sınava girdiğim zaman bide a2 verelim size demişlerdi. hade canım diyip almamıştım. ehliyetin gazete gibi verildiği yıllar. 12 yıl olmuş b ehliyet alalı.
neyse yarın gideyim kursa. şubatta alacam b2 yi allah nasip ederse..
Kursa 150 tl den fazla verme, birçok yere sor, pazarlık yap, diğer ücretler (sınav harcı vb.) zaten standart zaten.
Fight till the end!!!
Çok para... Direksiyon dan istenen 95 i anlamadım benden istememişlerdi.
Doğduğunda Sen Ağlarken Herkes Gülüyordu.
Öyle Bir Hayat Yaşa ki; Öldüğünde Herkes
Ağlarken Sen Gülüyor Ol !
kursa sadece 125 lira para verdim.
Biz de geçen bir arkadaş için baktık. 3-4 ay önce başka bir arkadaştan 150 tl alan bir kurs bize 300 tl dedi. Referans olan arkadaşı söyledik ama 1 tl bile inmediler. Ondan sonra birçok kursa sorduk ve 250-300 tl arası fiyatlar aldık. En sonunda 150 tl isteyen bir kursa yaptırdık kaydını. Biraz araştırmakta ve pazarlık yapmakta fayda var anlayacağınız. Kimse böyle kolay para kazanamamalı. Sonuçta B sınıfı var A2 eklenecek, kursa hiçbir maliyeti olmayan bir iş için bu kadar yüksek fiyat istemeleri anormallik.
Fight till the end!!!
izmitte 5 sürücü kursuna sordum. 4ü 350 fiyat verdi. bir tanesi 300 tl diyince direk atladım.
ne diyim.
bugun yazıldım kursa. sınavları geçersem ocakta alırmışım ehliyetimi
istenen evraklar
fotoğraf
sabıka kaydı
sağlık raporu
eski ehliyet ve kimlik fotokopisi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)