Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax

yamaha ybr 125 e taksit sorunu

REKLAM ALANI

selamlar herkese.

----

ya ben anlamadım ben bu işi.

bu motorları gençler almak istiyor genelde, en fazla bölebildikleri 12 taksit.

bugün bayiye gittim bir tane, 2000 nakitim var dedim, geri kalanı 24 e bölebilir miyiz dedim, en fazla 12 ye bölüyoruz dedi, kampanya yok şuan dedi.

böyle bir anlayış olur mu? zaten bunu alanlar genelde öğrenci kesimi ya da birazcık fazla taksite ihtiyacı olan insanlar. ama 24 e bile bölünmüyor!

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    rapsy_09 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Afyonda bir bayi ile görüşmüştüm 36 ya kadar bölüyordu.Konuştuğun bayi bölemiyordur.Banka ile bayi arasında anlaşma 12 aya bölmeye göredir ondan öyle demişlerdir.

Alıntı rapsy_09 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Afyonda bir bayi ile görüşmüştüm 36 ya kadar bölüyordu.Konuştuğun bayi bölemiyordur.Banka ile bayi arasında anlaşma 12 aya bölmeye göredir ondan öyle demişlerdir.

o zaman bayilik yapmasın bu denizlideki bayi. hizmet edemiyorsa, kolaylık sağlayamıyorsa ne işe yarıyor!

I.Love.Drift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Mondial 125 MH Drift
    Normal olan zaten 12ay.kampanya disinda 12den fazla taksitlere faiz istiyolar bende arastirmistim baya

sbr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki v-strom DL650 XT
    arkadaşım 24 ay taksit az mı yaa?? adamlar 12ye bölüyorsa öp de başına koy..
    TRANSALP XL700

Mengu16 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj 200NS, Mondial 210MX
    Alıntı patos64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    o zaman bayilik yapmasın bu denizlideki bayi. hizmet edemiyorsa, kolaylık sağlayamıyorsa ne işe yarıyor!
    Adam da zaten 2000 lirayı 12 ayda ödeyemeyecek adam için dükkanı kapamaya can atıyodu
    sbr ve Slayerrr bunu beğendiler.

Alıntı Mengu16 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Adam da zaten 2000 lirayı 12 ayda ödeyemeyecek adam için dükkanı kapamaya can atıyodu

valla usta yanlışsam söyle ama :D 24 e bile bölemiyor, birde 2000 peşin veriyorum, hiç vermemiş olsam anlayacağım mantığıda .... neyse.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

ayrıca evet dendiği gibi bazı bayiler bölüyor 12 aydan fazlaya. bu vatandaş için eşitsizlik değil mi? bi şehirdekine fırsat var, bir şehirdekine yok, bunun standardı olamaz mı yani?

ferhatkars - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Suzuki SV 650 S.... Suzuki R-CG 250 melez kross
    Alıntı patos64 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    valla usta yanlışsam söyle ama :D 24 e bile bölemiyor, birde 2000 peşin veriyorum, hiç vermemiş olsam anlayacağım mantığıda .... neyse.

---------- Mesajlar birleştirildi - 20:18 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:59 ----------

ayrıca evet dendiği gibi bazı bayiler bölüyor 12 aydan fazlaya. bu vatandaş için eşitsizlik değil mi? bi şehirdekine fırsat var, bir şehirdekine yok, bunun standardı olamaz mı yani?
    sizde fırsatın olduğu şehirden alın...
    ben taksit kredi kartı bilmem ne gibi işlerden hiç ama hiç anlamam
    imkanınız var ise gidin başka şehirden alın...

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)