Korkuteline gitmem lazım yardımcı olurmusunuz
Reklamlar
-
Selam arkadaşlar bu hafta sonu İstanbuldan korkuteline gelmem lazım,üç alternatif var yardımcı olurmusunuz
Motorla gitmeyi düşünüyordum ,hava şartları biraz düşündürdü
ikinci bir alternatif otobüsle gelsem hangi firma var orda direk sefer veya ordan geçen
üçüncü alternatif ise uçakla Antalyaya inip ordan korkuteline geçmekki baya mesafe var nasıl ulaşırım.
Reklamlar
-
kardeşim otobüsle geleceksen ya antalya yada burdura direk gelip ordan aktarma yapman lazım.
antalyaya gelirsen hemen hemen her saat ordan geçen bir otobüs bulabilirsin antalya-izmir yolu korkutelinden geçer.
motorla gelceksen eğer güneş batmadan burda olmalısın.korkuteli bayağı soğuk bir yerdir.
-
korkutelinde ne işin var belki ben halledebilirim...gelmene gerek kalmaz...tabii özel bir durum yoksa...yardımcı olabileceğim bir durum olursa hiç çekinme öm at...
havalarda bu aralar çok soğuk değil...soğuk olursada sıkı giyinirsin olur biter...
-
Bu mevsimde en iyisi Havayolu olur,pahalı gelirse otobüs, macera arıyorsan (hava şartlarından dolayı) motosiklet.
-
Sağolun arkadaşlar uçakda karar kıldım yalnız antalyada konaklamam lazım uygun pansiyon önerisi olan varmı
-
vay arkadaş; ben başlığı korku tüneline girmem lazım diye okudum ... saat geç olmuş ondan heralde, neyse herkese iyi geceler
-
şarampolden bir iki otele sorayım...tarih aralığı ne...
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)