radyatör içinde su olup olmadığını nasıl anlayabilriz yada azalmış mı azalmamış mı ? azalmasının zararı var mı dır ? yada su nasıl eklenir
motor hyosung gt250r
radyatör içinde su olup olmadığını nasıl anlayabilriz yada azalmış mı azalmamış mı ? azalmasının zararı var mı dır ? yada su nasıl eklenir
motor hyosung gt250r
radyatörün üstündeki kapağı açıp su katabilirsin suyun azalıp azakmadığına ara ara bakman lazım az olursa sıkıntı çıkarabilir bakması basit bişey zaten ...
gt250r yağ soğutma değilmi, suyun ne işi var?
Radyotörde su olsaydı kontrol edebilirdin ama yok.
Hocam pek motorsal bilgim yok radyatör ün içinde ne var bu hyo nun ? Geçen benim motora bakım yapan adam bi yerinde su kalmamış şırınga ile su koydum felan dedi de ben mi yanlış anladım ?
komik yaane ustalar var arkadaş. su falan basmamıştır inş.motora. bide şırıngayla basmış
Hahaha, ne garip usta diye geçinen adamlar var ya. Motor bozulmasa bari; o motor yağ soğutmalı. Cerrah sanki adam, iyi radyatörü söküp almamış.
Önemli olan nereye varacağın değil, yaptığın yolculuktur.
eğer o usta gerçekten su kattıysa radyatöre baktırman lazım su donacak olursa boruları patlatır yağ kolay donmadığı için 0 derecenin altında soğutma yapabilir radyatör
Hocam şimdi motora normal koyduğumuz yağ radyatör e de gidiyor değil mi ek olarak radyatör yağı yok demi
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)