Köroğlu caddesinden Kırkkonaklara giden yol üzerindeki Lukoilde var. 1 Tl basınçlı su 1 Tl köpük, fırça da var. Üstelik tenha da oluyor rahat rahat yıkıyorum.
Köroğlu caddesinden Kırkkonaklara giden yol üzerindeki Lukoilde var. 1 Tl basınçlı su 1 Tl köpük, fırça da var. Üstelik tenha da oluyor rahat rahat yıkıyorum.
Benim apartmanın garajında da 0tl ile çalışan basınçlı su makinesi var 1 saat önce motorları yıkadım mis gibi oldu.
Evet yeni adı Uğur Mumcu ben alışkanlıkları birtürlü değiştiremiyorum. Uğur Mumcu nun en sonunda ışıktan sağ yap, yani Köroğlu İşkembecisinden sağa gir hemen görürsün Soykan.
adanada kaldırıma koyacaklar neredeyse her benzinlikte var koymuyanı dövüyorlar burda :D
motosiklete binmek sex yapmak gibidir bi defa bindigin zaman sürekli binmek istersin
https://maps.google.com/maps/place?f...DcXf8gO18oGQDg
Sevgili Davut Beyin söylediği yer tam olarak burası olmaktadır Soykancım. Valla ben de yeni duydum, benim eve de yakın, ben bunu kullanayım
Ooooo Davut Beyler de buradaymış hoşgelmiş Ne oldu F650 planları, 1100 e devam etmeye mi karar verdin?
ANGARAJ
Whatever it is, it's better in the wind.
Only a biker knows why a dog sticks his head out of a car window.
Sağolasın Bülent Abi Hem Tenha imiş rahat rahat yıkarız.
ANGARAJ
konuyu açan arkadaşa çok teşk ediyorum ..bende emekde oturuyorum bahsedilen benzinliklere bi gideceğm yakındır insallah haritadan bakayım bende simdi...
---------- Mesajlar birleştirildi - 20:15 ---------- bir önceki mesaj zamanı 20:10 ----------
baktım maps'ten bulunduğum yere 8 km uzaklkta uğur mmcu caddesndeki yer... daha yakn biyer yokmu arkadaşlar ?
buldum buldum diye bağırır
hangi sitede okumuştum hatırlamıyorum ama hipodrom caddesinde hal girişindeki bp de olduğunu yazmış birisi
geçen hafta cuma ankamall deydim, benzin alıyım hem de yoklıyım dedim
harbiden de var bi köpük bi su
sordum bi liraya kaç dakka su veriyo diye
eleman 2 3 dakka dedi
bence daha uzundur
geç vakit olduğundan uğraşamadım
müsait bi zamanda gitcem yıkıcam benim fakiri
kordinatları veriyorum
39.951476,32.823897 (google maps)
bu kordinatları arattığınızda pembe balonla hal'i gösteriyo, yeşil okla benzinliği gösteriyo
kafanız karışmasın
Bp-ceylan Petrol diye de aratabilirsiniz ama iki tane çıkıyo
sonuçları kesiştirin işte
ilk mesajı da güncelliyim bari kolaylık olsun
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:17 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ----------
kendimi çok acemi gibi hissediyorum
ilk mesajda düzenle simgesi yok
demek ki diyorum kendi kendime konuların ilk mesajları düzenlenemiyor...
enteresan
---------- Mesajlar birleştirildi - 00:19 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:17 ----------
oha birleştirdi
çok enteresan :D
Ben hepsi burada com fan elle çalışan yıkama makinesi aldım 56 tl ye kargo bedava doldur doldurulması tıka benzinligw gitmeye gerek yok
1 er liradan 2 lira olsa 28 yıkama karşılığında makine almışsın demektir ki buna köpük ve su dahil değil. benzinlikteki bu aletler gerçekten ucuza geliyor. bir de istanbulda bulabilsem.
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)