Safir
Değerli ve mavi bir taş,motosiklete uyarlanabilir.
Safir
Değerli ve mavi bir taş,motosiklete uyarlanabilir.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
sabri.....
hayat bir savaştır tek silahın aklın ve inancındır
tıantıamo koy.....
KISMETTE NE VARSA;KAŞIKTA O ÇIKAR
mamut koy mamut
Oturan Mavi Boğa koy.....
Sıkılınca isminden ötürü apaçilere kolay satarsın
YEBERESİCE de olabilir ;)
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
" Deep Blue " yaz bir yerine, senin bulunduğun bölgeye yakışır bir isim.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Bence daha sade hoş bir isim düşünülebilir örneğin HAMZA bence çok sade ve güzel ne dersin
Sen şimdi İleride Ses sistemide takarsın bu şarkıyıda çal bari takınca
http://www.youtube.com/watch?v=DGWKj_pV7-0
Asayiş berkemal
Adamlar zaten bunu düşünüp üzerine YBR yazmışlar senin isim koymana gerek yok bence :D
Mahmut yada Şakir iyi isimdir.. Ben benim maviye toplu olmasından dolayı TOKUR diyorum mesela..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
Psikolog koy,belki seni tedavi eder.Cansız varlıklara bu kadar değer biçmek gerçek hayatta tutunacak dalı olmayan kişilerin yapacağı iştir,kendine hobiler bul,okumuyorsan kitap oku,işte çalışıyorsan vaktim yok diyorsan da kendine zeka geliştirici aktiviteler bul:Satranç gibi.Futbol oyna,bisiklet sür,spor yap,ailenle ilgilen vs.Ama bu normal değil ki forumda böyle arkadaşlar çok fazla sabah akşam kendi motorlarının forumuna girip günaydın,yok şu bozuldu yok şu gezi yok bu...Hayatınız motor olmuş bu yanlış değerlidir ama sizi hayattan soyutlamamalı.Unutmayalım çiçeğe çok su verirsen de ölür,az su verirsen de;yani her şeyin ölçüsü olmalı.
En bağışlanamaz yanın bu işte;gücün var ve hükmetmek istemiyorsun!(Friedrich Nietzsche)
motor guzel olr :D
mavisim
fatmagül koy. Nasıl olsa hergün üstüne bincen
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)