Arkadaşlar bildiginiz üzere 1-2 gün önce 2013 model motorlar tanıldı.Bizim bunlar arasında ilgilendigimiz model Cb 150 R .
İlk olarak hondayı tebrik etmek istiyorum sadece kuryecileri düşünerek motor tasarlamdıgı için ama bu modeli türkiyeye getirmesse büyük ayıp etmiş olacak biz hondacılara (Zaten şu hondanın motosiklet getirme mantıgını anlamıyorum türklere garezi mi vardır ne ??) ...
Motor olarak pek fazla bilgim yok adından da anlaşılacagı gibi 150 cc bi makine olucak güç olarak 17,6 hp den söz ediliyor . cbf ve cbr ailesinden sonra ilaç gibi gelecek . Kilo olarak bilgim yok motor blogu su sogutmalı resimlerdede görüldügü gibi 6 vites li elektronik km okuma ve devir göstergesi var En önemli gelişme ise bizler için Yakıt enjeksiyonu hondanın ne zamandan beri cub motorlarına bile koydugu enjeksiyon artık bizim commuter sınıfınada ilk adımını atmış bulunmakta vede frenler gayet başarılı olmuş ön arka nissın marka kaliperler kullanılmış gayet başarılı ...
VE benim aklıma takılan sorularda şunlar takıtı nasıl olur enjeksiyonlu makina olacagı için daha düşük yakıt verileri elde ederiz diye tahmin ediyorum.
2 - birde lastikler yine duro mu olucak
Evet birazda resimlerle şenlendirelim yeni topiğimizi
Görüşlerinizi Bekleniyor Herkese İyi Sürüşler Dilerim ...