Euro 3 Üretimi egzoz Yüzünden Motorumun Sibob Milleri Yandıı Ne Oluyorsa Türklere Avrupaymışş Hıhhh
Euro 3 Üretimi egzoz Yüzünden Motorumun Sibob Milleri Yandıı Ne Oluyorsa Türklere Avrupaymışş Hıhhh
Ktm duke alin çakmasi ile ugrasmaZsiniz
şahsen beğendim gelirse düşünülebilir.
Beyler bugun honda musterı temsılcısı ıle gorustum bu model Turkiye ye gelmiycekmis. Yeni modeller de 28 subatta fuarda açıklanıcakmış.
Fiyat konusunda biraz yüksek çekerler gibime geliyor
Kaza Anında Seni Korur !
Resimlerde gördüğüm motoru toplayan adamlar işi bilmiyorlar sanırım, zincire dikkat ettiniz mi? O kadar gerilir mi lan, yuh. İlk fırsata kopar o
"normal insanlar bir yerden bir yere gitmek için araba kullanırlar, motorcular ise motosiklet kullanmak için bir yerlere giderler"
Son turuncu renkli olanı dikkate almayın. Lastikler kalın, ön çatal ters ve kalın, ön fren kaliperleri tokico ve herşeyden önemlisi radyal bağlı. Bu çoğu 600 cc naked ta bile yok
Tam olması gereken özelliklere sahip. Fakat bu motor hakkında konuştuğumuzu Honda Türkiye sakın duymasın. Honda Türkiye CB125 Ace hakkında yorumlar yapmamızı ve ona ilgi göstermemizi istiyor. Fakir bir işçi fabrikatörün kızına aşık olursa ne olur. Fabrikatör kızar. Honda Türkiye'yi kızdırmayın. Haddinizi bilin. CB125 Ace ile ilgilenin. Hadi dağılın beyler...
150 OLMADI belki ama cb125 ace türkiyeye yakışan bir model yine hakketiğimiz modeller geldi çok şükür tşk ler honda,,,
Büyük markaların çoğu düşük cc güzel modelleri ülkemize gelmiyor
bunun sebebi biraz Euro 3, biraz da yüksek vergi oranları olsa da
asıl sebep ithalatçı firmaların satış politikalarıdır...
Asya pazarında bir çok 250 cc altı güzel motorsiklet modelleri mevcut
Örn: Pulsar 200 Ns (Bu motora bayılıyorum) Tasarımı çok güzel
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)