6000 e sipariş toplar.7000 e getirtir.8000 e çakar.
6000 e sipariş toplar.7000 e getirtir.8000 e çakar.
Bu ve bunun gibi güzelim motosikletler Hindistana gelir Türkiyeye GELLLLLLLL---MMMMMMEEEEZZZZ
"HERKESİN DOĞRUSU KENDİNE DOĞRU"eşşşşşekkkk gibi çalış insan gibi yaşa bumu la dünya?
150 cc 17 hp süper, görünüşte güzel, teknik özellikleri de iyi ama gelir mi o zor!
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
150 cc 17 hp,sanırım cbr 150 ile aynı motor.Şuan cbr 125 6.900 e satılıyo,bu fiyata aslında cbr 150 nin satılması lazımdı ama..Bu motor gelirse ( ki asla gelmez bence ) ,fiyatı 7000-7500 arası olur.
gerçekçi olalım.bu motor ucuz gelmez.cbr 125r ın 6900 olduğu yerde (125cc) bu motor 7 den aşağı olmaz.motor cbr 125 ve 250 dekinin orda klasmanındaki.cbr125r ın motoru ile bir karçılaştırmak lazım.motor aynı naked e çevirmiş olabilirler sadece..
Mondial 151RS ( 2009-2010) = 7.500Km
Honda CBR 125R (2011,2016) = 27.000Km
Yamaya YZF R25(2016, ∞) = 5550Km
euro 2 motor oldgu için gelmez deniliyo. ama cbr 150 ile aynı motora sahip. bildigim kadarıyla cbr 150 avrupada satılıyo.bu nasıl oluyor?
Çünkü yanlış biliyorsun, CBR150R Avrupa'da satılmıyor.
Cbr 150 Avrupa'da satılmıyor bildiğim kadarıyla sadece Asya ülkelerinde var.
Aşk tutkuyu ortaya çıkarmasaydı o 2 tekerin üzerinde gitmezdim
6500 'den aşağı olmaz 8500'leri zorlar varmı arttıran?
Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandığı sözdür.
6000 tl falan olur şüphesiz. bir sürü gereksiz şey var sıvı soğutma, enjeksiyon.. bir sorun çıktımı yine para dökeceksin. bunlar akıllanana kadar yerli markalara yönelmek daha mantıklı. hem ucuz hem bol yedek parça.
Belli ki Hindistan pazarındaki KTM Duke'ları hedef alan bir motor yapmışlar. Tanıtım videosunda KTM Duke'ler gibi trellis şase kullanıldığından bahsediyorlar, normalde Honda çoğu motorunda deltabox şasi kullanıyormuş.
Hangi emisyon normunu sağladığını bulamadım ama geleceğini düşünmüyorum.
Su soğutma,enjeksiyon gereksiz ? 40 yıllık tinerciyim böyle kafa görmedim.Niye bi sorun çıktı mı para dökesin,bu motorları insanlar sorun çıkarmasın diye alıyo.Garantisi olmayacak mı bu motorun ? Honda nın garantisinden bahsediyorum,yerli dediğin çin mallarıyla karıştırma sakın.Şuan honda nın grenaj fiyatlarına bir bak bakalım,bide diğer japonlara,st kanunilere bak.Atıp tutmayın burda.yeni kasa cbr 125 in bazı grenajları sadece 3-4 günde getirdi servis.
şase, amortisörler, jantlar ve ön fren sistemi çok basit duruyor. özellikle de şase çok ucuz duruyor...
"DoksanSekiz Beygir." Herkes hakettiği gibi yaşar.
güzel model türkiyeye gelmez bence 2013de tvs apachenin yeni modelini getircekmiş(tvs yetkilisi söyledi) bakalım merakla bekliyoruz bence apacheyi gören yamaha biraz değişiklikler yapar ybrde hondada cbfin stickerını değiştirip piyasaya sunar demedi demeyin
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)