Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

mondial 150 mr vulture

REKLAM ALANI

Arkadaşlar bu motordan almayı düşünüyorum kullananlar varsa tavsiye edermisiniz ayrıca benzin sorunu flan varmı çok fazla benzin yiyor diye duydum ayrıca bir depo benzinle kaç km yol gider dayanıklımıdır lütfen yardım edin

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax
    hunter84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar UG & Mondial Drift + 93 PX 200
    gönderdıgım sayfada ayrıtılı bulabılırsın

http://www.motosiklet.net/forum/moto...t&daysprune=-1

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    1 aydir kullaniyorum tam tork canavari benimki daha rodajda oldugu icin fazla yakiyor olmasina rahmen toplamda 60 tl lik aldigim benzin ile 440 km filan gitti, tek kotu bir yani var diyebikirim lastikleri kayiyor. Titresim yok tavsiye ederim kesinlikle ;-)

Alıntı pckopat001 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    1 aydir kullaniyorum tam tork canavari benimki daha rodajda oldugu icin fazla yakiyor olmasina rahmen toplamda 60 tl lik aldigim benzin ile 440 km filan gitti, tek kotu bir yani var diyebikirim lastikleri kayiyor. Titresim yok tavsiye ederim kesinlikle ;-)
    lastikleri için bir çözüm yolu yokmu peki

Safahat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Yeni bi lastik alırsın olur biter.Kaliteli.
    Mengu16 bunu beğendi.

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Yeni lastik baska cozum yok ;-)

hunter84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Bajaj Dominar UG & Mondial Drift + 93 PX 200
    Michelin City Grip motor 500km olmadam aldım ben bıraz pahalıdır ama deger

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Abiler bu motorun driftten daha iyi olduğu yönü varmıdır ? Merak ettim bu kadar övüyosunuz .

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Alıntı aligül adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Abiler bu motorun driftten daha iyi olduğu yönü varmıdır ? Merak ettim bu kadar övüyosunuz .
    kardeş mondial servisinde yan komşum çalışıyor sevdigim bir abimdir kendisi orada şef, abi dedim mondial alacam drift düşünüyorum hayır dedi kesinlikle aldırmam sana o motoru ! nedenini sordum onların motorları kronik sorunlu ileride sorun yaşarsın ben önermiyorum dedi peki senin önerin ne deyince mr 150 ve mg 100 prince i tavsiye etti bu mondialdeki en sağlam kaliteli makineler bunlar dedi bana, ertesi günü bayiye gittim mr 150 yi ilk görüşüm oldu ve direk aldım motoru alış hikayem bundan ibaret , driftti hiç kulanmadım o yüzden ikisi arasında bir kıyaslama yapamıyacam kardeşim...

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Şu mrlerden kullanmak lazım bi..Valla drift çok tuttu sende biliyosundur..burda adım başı var nerdeyse..Sorun çıktığını ne forumda okudum nede burada gördüm ama şeften daha iyi bilecek değilim :D bakalım aldım artık dönüş yok :D

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    hayırlı ugurlu olsun kardeş içine sindiyse sorun yok bak bnde bunu aldım her gören begeniyor yavaştan çogalmaya başladı piyasada bunlarda görmeye başlıyorum ama drift kadar degil tabi günde en az 5 10 tane görüyorum drifti dediğin gibi ama bende çok kulanmak istiyorum şu driftti .d

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Abi yakın biyerde olsan buluşalım dicem adanasın ben izmirde :D Sen ordan bak bi drift tanıdıktan sür :D Bende mr bakayım burdan :D

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Abi yakın biyerde olsan buluşalım dicem adanasın ben izmirde :D Sen ordan bak bi drift tanıdıktan sür :D Bende mr bakayım burdan :D
    aynen kardeşim haklısın , olmazsa ben bizim yan komşuya ugrar servisten bir drift alır sürerim bir ara

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Mr tutmadı izmirde ya bakalım bulurum belki..Bu arada benim drift çok yavaş 100 göremiyorum 41 kmde herkes rodajda daha ondan diyo ama ben geceleri uyuyamıyorum saplantı yaptım kendime yavaş diye..ölücem sıkıntıdan nerdeyse..

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Mr tutmadı izmirde ya bakalım bulurum belki..Bu arada benim drift çok yavaş 100 göremiyorum 41 kmde herkes rodajda daha ondan diyo ama ben geceleri uyuyamıyorum saplantı yaptım kendime yavaş diye..ölücem sıkıntıdan nerdeyse..
    kardeşim aman ne yapıyosun 41 km de motorla basılırmı hiç .s rodaj denen olay motor parçalarının birbirine alışma sürecidir ve bu süreçte motor belir km lerde belirli devirler geçilmeden tamamlanır mesela benim makine 450 km de 6000 deviri daha geçmedim 5. viteste 60 km gidiyor 5000 devirde,6000 devirde 75 filan oluyor kesinlikle daha dip gaz gitmedim 500 km den sonra biraz sıkıştıracam motoru yavaştan açmaya başlıyacam çok kotu yapmışsın 0 motor ile direk basmakla rodaj sürecine kesinlikle uymalısın bundan sonra rodajını uygulamaya özen göstermeni siddetle tansiye ederim..

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Abi bende 6000 deviri geçmedim ki zorlamadım yani motoru yavaş geldi sadece.. :D :D

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Abi bende 6000 deviri geçmedim ki zorlamadım yani motoru yavaş geldi sadece.. :D :D
    korkuttun beni bir an direk bastıgını sandım , rodaj süreceinde belirli devirlerde gidiyorsun zaten 100 u görmem çok normal motorda ibre 140 rodaj bittiginde bile görebilecegin max hız düz yolda 120 km dir zaten fazlasını beklme sonuçta 125 lik bir makine 100 u rahat görür ama ondan yanada korkun olmasın

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Yok abi ya olur mu hiç bi bakayım dedim 5. vitesde 6000 devirde 85 di ibre sonra yavaşladım artık..ama 120yi rahat geçiyo drift iki kişi 135 gördük arkadaşın motoruyla hiç bi oynama yok düz yol :D Gayet güzel hızı :D ben 135 görmesemde olur ama 120 yapsın rahat yeter :D

Motosikleti
    Mondial Mr 150 Vulture
    Yok abi ya olur mu hiç bi bakayım dedim 5. vitesde 6000 devirde 85 di ibre sonra yavaşladım artık..ama 120yi rahat geçiyo drift iki kişi 135 gördük arkadaşın motoruyla hiç bi oynama yok düz yol :D Gayet güzel hızı :D ben 135 görmesemde olur ama 120 yapsın rahat yeter :D
    2 kişi 135 mi sandıgımdanda iyimiş bu drift dedigim gibi sen sakin kulanmaya devam seninklide görür zamanı gelince 135 i inş ama kısa süre o hızlarda kulan motoru uzun yolda 110 filan geçni tavsiye etmem motorun sağlıgı açısından..

Motosikleti
    Mondial Mh Drift 125
    Valla biz 135 gördük bazı arkadaşlar motoruyla 100ü görememiş servisteki ustayla sürmüşler adam direk otutturmuş 140 a ben onların yalancısıyım ama biz 130-135 arası gördük iki kişi :D Bence süper :D 120 yeterde artar bana zaten :D Neyse abi ben kaçayım sabah işe gidicem ordan okula hadi iyi geceler sana :D
    pckopat001 bunu beğendi.

1. sayfa 12 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)