yurtdışı alışverişlerinde ödeme şekli
Reklamlar
-
Lucas adlı üyeden alıntı
İki karamursel sepeti takip artistlik yapma bize burada :p Sana kolay gelsin hocam.
3 karamürsel sepeti var. dikkatini çekerim ;) Ben modifiye yapmıyorum. Sadece ekleme yapıyorum. Modifye işine bizim keseler yetersiz gelir.
Zaten artık fazla ekleme de yapmıyorum. Sadece kırdıklarımızın yenisini yapıyoruz. Ben far kafasını sadece sislere yer açmak için aldım. Zevk benim değil mi kardeşim
Şu senin modifiyelerin linkini bi ara mesaj olarak atta, adam yapmış yawww waaoooovvvv diyelim.
omeruby adlı üyeden alıntı
Çin postalarında sorun var bu siralar. Yoğunluk nedeniyle ürünler çok geç geliyor. 2 farklı satıcıdan ürün aldım normalde 15 günde teslim alırdım Ankara da 1 ayı geçti hala ses seda yok. Takip numarası var hala çinden çıkmamış.
Çinden gelse bile 5-10 arası bizim ptt emanet dükkanda tutuyor zaten. Benimde bir kaç ürünüm ptt gelmiş ancak 10 dk uzaklıktan 10 gün sonra elime ulaşmıştı.
Gümrükçü amcaların prosüdürü çay molasına bağlı olarak değişiklik gösterebiliyor.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Reklamlar
-
2005 yılından beri alış veriş ediyorum hiç sorun yaşamadım. pay pal çok güvenilir . ama ben yinede kredi kartıma bağlı olan sanal kartımdan alış verş ediyorum.yani alış veriş yapmadan önce sanal karta para aktarıp o sanal kart bilgilerimi verip öyle yapıyorum.alış veriş miktarı kadar para yükleyip öyle yapıyorum... %100 güvenli oluyor
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)