merhaba arkadaşlar
kız arkadaşımın kuaförden çıkmasını beklerken vakit geçirmek kanuni nin satış yerine girdim ve motorlara bakmaya başladım. boyum kısa olduğu için bu güne kadar hiç motora hevesim olmamıştı. (zaten eski 106 cıydık biz) ama kanuni trexin üzerine oturduğumda ayaklarımın yere değdiğini fark ettim ve bi anda sempati duymaya başladım. motorlar hakkında araştırma yapmaya başladım sonra çin malları dikkatimi çekti ama burdaki bazı olumsuz yorumları okuduktan sonra çin mallarınından da vazgeçtim. bu sabahta cbr 125 le ilgili yazıları okuyunca ufak tefek biri için uygun bi motor olduğunu anladım. dediğim gibi motorlara sadece 2 gündür ilgi duyuyorum ve bu konuda hiç bi bilgim yok. cbr 125 in bütün özelliklerini bol bol okudum ve kullanan arkadaşlar arasında da rahatsız edici derecede memnuniyetsiz olan arkadaşlara rastlamadım
asıl merak ettiğim konulara gelince
*vitesli motor kullanmak zormu hiç motor kullanmamış biri için otomatik motorla başlamak dahamı uygundur
*motor kaskları fiyatları 20 ytlden başlayıp göz alabildiğine gidio uygun kask nasıl olmalıdır ve fiyatları ne civardadır
*başka ne gibi ekipmanlara ihtiyaç vardır
*motosiklet nası bi sevdadır bööle öölesine scooterlara bakıoduk 2 günde race almaya karar verdik
şimdiden çok teşekkür ederim bide fuara gitmek istiyorum davetiye veya bilet nerden bulabilirim yardımcı olursanız çok sevinecem