Sifir motor alanlarin dikkatine
Reklamlar
-
Sevgili motosiklet severler,
Sizleri cok onemli bir konuda uyarmak istiyorum. Fuar yine geldi ve motosiklet sezonu basladi. Sifir motosiklet alacak arkadaslarimiz fuari bekler ve fuarda motor alir.
Bu arkadaslari asagidaki konularda uyarmak istiyorum:
- Motorunuzun %100 bedelini onceden vermeyin, buna banka kredisini cekmek dahil
- Kredi kullaniyorsaniz kredi kullandiran banka ile kullanim kosullarini ve ucretleri onceden konusun
- Gunduz gozu ile cok detayli bir sekilde control ve yol testi ettikten, odediginiz bedelin %100’unu gosteren faturayi aldiktan sonra kalan bakiye/krediyi sonuclandirin.
Bunlari soylememin sebebi:
- Gecen sene aldigim motor icin Akbank’tan kredi kullandim. Eve gelip evraklari inceleyince EFT ucreti altinda benden 250 milyon aldiklarini fark ettim
- Kapora vermis ve krediyi cekmis olarak motorumu teslim almaya gittim. Motoru gunduz gozu ile incelemeden aldim. Ertesi gun montaj yaparken ustanin motoru cizdigini ve motorun boya kalitesinin kotu oldugunu ve toz parcaciklarinin oldugunun farkina vardim. Motoru aldigim yer yardimci olamiyacagini soyledi.
- Faturam 1 ay sonra geldi ve odedigim bedelin %15 daha dusuk kesildigini fark ettim. Sebebini sordugumda bazi vergileri gosteremediklerini soylediler. Daha once hic sifir arac almadigimdan bilemedim ve sesimi cikartmadim. Daha sonra baska yerlere sordugumda olayi anladim. Adamlar vergi kaciriyorlar; dusuk fatura kesiyorlar.
Siz siz olun, iki gun daha sabredin ve benim gibi acele ve hasret ile motor almayin.
Bir dost
Reklamlar
-
uyardığın için teşekkürler
hoşgeldin bu arada
ben giderim adım kalır dostlar beni hatırlasın
-
tipik türk ticaret zekası ürünü bir olay. daha çooooook yolu var bu ülkenin.
May the Force be with McLaren Mercedes
-
vay be neler dönüyo canım türkiyemde
-
saol kardeş hatırlatmaların için bende bügün aldım motorumu ama dediklerini daha uygulama imkanım var
-
bende fuardan motosiklet almayı düşünüyodum bilgiler için teşekkürler
-
saolasın verdiğin bilgiler için
-
Uyardığınız içi sağolun.Benim de epeydir duyduğum bir şikayetti-bu insanlarda alışveriş ahlakı bile yok.
-
Arkadaşım sağolasın bende Pazartesi aldım ama daha ruhsatla plaka çıkmadı bekliyoruz bakalım ne olacak
-
trafik tescil yani ruhsat çıkartılması ve plaka masrafları
TOPLAM 74 YTL
YALNIZ YETMİŞDÖRT YTL
Bir saatlik işi var
sabah veriyorsun öğlen alıyorsun.
bilginiz olsun yeni yaptım.....
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)
Bu Konudaki Etiketler