içimdeki bitmeyen motorsiklet tutkusu :(
Reklamlar
-
Reklamlar
-
-
sağol
20.09.2013
az kaldı
-
ehliyetsiz olmazzz
-
fazladan 700 lira hatta daha fazla paran varsa 2.el bi Cub al.ama cezasi yuksek.
En iyi yol Artcilik.
mont-kask al kendine.
hangi il den sin mesela istanbul
forumda her ilin gurubu var.
mesaj atar sizlerle tanismak isterim
koruyucu malzemelerim var yazarsin
mutlaka seni kabul eden biri cikar
-
Bizde ehliyet aldık motorlubisiklet alamadık
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
-
Ehliyet alana kadar sen kıyafetlerini topla birde BMX bisiklet al motoru alana kadar idare eder seni kardeşim Baktın olmuyor artçılığa devam . Ama ehliyetsiz binmeye başlarsan motor alacak paranın yarısını devlete, yarısınıda polislerden kaçarken yapabileceğin kazalara harcarsın en iyi ihtimalle .
Etme cahille sohbet küstürürsün. Silme çıkını cam kırığıyla kestirirsin. ;)
http://www.facebook.com/amraercan
-
''Onlar Hep Bizimle Birlikteler'' bu foruma gir azcık konuları oku,biraz tutkun geçebilir.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
-
-
Bende almadan önce aynıydım. Ehliyet aldım. 1,5 yıldır da neredeyse, hergün biniyorum motosiklete. Ama hala anıyım. Yani o tutku hiçbir zaman geçmiyor. Sadece trafik kazası filan olduğu zaman, çok kısa bir soguma oluyor. O da hemen geçiyor. Iki sefer kaza geçirdim. Yine pc'nin başına geçtiğim zaman senin yaptıklarını yapıyorum.
-
kardeşim aşkı bilirmisin.Ben sana söyliyim gerektiginde beklemektir aşk , gerektiginde sabretmektir ve kavuşmadan sonrada devam etmektir.Sabret aşkına kavuşacaksın.
Ben sana ilk aşkımsın demedim.Sen benim Cennetimsin.
-
nabukat adlı üyeden alıntı
kardeşim aşkı bilirmisin.Ben sana söyliyim gerektiginde beklemektir aşk , gerektiginde sabretmektir ve kavuşmadan sonrada devam etmektir.Sabret aşkına kavuşacaksın.
Eşim senin bu yazını görürse, kesin boşanma davası açar. Biraz kıskançtır da. Biraz mı dedim... o_O
-
abiler tavsiyeler için sağolun bisiklet olarak salcano ng650 aldım ama kesmiyor
20.09.2013
az kaldı
-
blogumu bi karıştır hocam, zaman geçer en azından
Motosiklet, eğlence, gırgır, şamata..
Motora yeni başladım, sürecimi anlatıyorum.
http://bilmeyenadam.wordpress.com
-
-EmRe- adlı üyeden alıntı
abiler tavsiyeler için sağolun bisiklet olarak salcano ng650 aldım ama kesmiyor
Aldın mı? Bu ne hız ya. Biz önce almaya karar verdik. Sonra birkaç yıl inceledik. Sonra bütçe ayarladık. En son da aldık. Sen birden aldın gitti, vallahi güzel iş
Hayırlı olsun..!!
-
Valla bende ehliyeti bekliyemedim kendime drift aldım iyikide aldım diyorum..Ceza yersem durum farklı olur :D :D
-
Bende ehliyetten önce aldım ama sadece 1 ay falan kalmıştı. Ben korkarım öyle polislik olmaktan, cezadan falan
-
valla tanıdık gelir diye beklicez çevirmede yoksa paşa paşa öderiz :D
-
rs_guven adlı üyeden alıntı
Aldın mı? Bu ne hız ya. Biz önce almaya karar verdik. Sonra birkaç yıl inceledik. Sonra bütçe ayarladık. En son da aldık. Sen birden aldın gitti, vallahi güzel iş
Hayırlı olsun..!!
yok müdür ben zaten önceden almıştım temmuzda acımı biraz hafifletir diye
20.09.2013
az kaldı
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)