Sonunda Aldım Beyler Dalın İçeri :D
Reklamlar
-
Reklamlar
-
hayırlı olsun aman kasksız binme imkanın varsa mont dizlik mutlaka kullan
-
Sıfırı 2800 diyen fena kandırmış seni, bu motorun sıfırını pazarlıksız 2200 tl'ye alırsın çok rahat.
-
baban gerçekten haklıymış. Rodajdaki motorla 150 km nasıl gördün? Zaten fazladan gösterdiği için yaptığın hız en fazla 125 km/h dır. Neyse hayırlı uğurlu olsun, yardırmaya devam.
-
allah kaza bela göstermesin...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
-
150yi sadece kadrandamı gördünüz
-
Ayna da taktıracaksın umarım, hayırlı olsun
”Samimi ve meşru olmak şartıyla her fikre hürmet ederiz. Fikirler, şiddetle, top ve tüfekle öldürülemez.” M.Kemal Atatürk...
-
Hayırlı olsun öncelikle.
1. Aynaların olmadığı için
2. Bu tür motorla (çinli)ile 150 yaptığın için taş yağmuruna tutulabilirsin.
Şemsiyeni açmanı tavsiye ederim. Ha birde kuba önde değil en arkada asyanın önünde geliyor sıralamada. Bende kuba kullanıcısıyım. Ama marka temsilen isimli.
Önemli olan beygir değil, beygirin nekar yediği.
-
aynasız olmaz tabi ayna şart değilmi kardeşim bir tane de olsa arkayı gösterecek bişey lazım o alete bir de 150 km konusu bana çok gibi geldi sanki
güzele benziyor ama kazasız belasız güle güle kullan
-
Bununla 150 yapıyorsan geleceğin pek parlak değil...
Allah Korusun...
-
Hayırlı olsun diyeceğim...
Ama korkuyorum...
150 km hız yapmışsın...
Vuuuuuuuuuuuu
T Ü R K İ Y E. . . .T Ü R K L E R İ N D İ R
N E ... M U T L U... T Ü R K Ü M... D İ Y E N E
-
beyler yanlıs anlasıldım. :D ben sıfır almadım yakın bi arkadasımdan aldım rodajı baya önce geçmiş 7.000 km de aldım ben 150 km yi ben görmedim. bi abimiz var o görmüş tabi ksak korumalı elbiseler vs iel yapıldı bu deneme ile yapıldı. inanmayanlar olabilir çünkü bende inanmadım ilk basta. ayrıca aynamız var tabiki ama resim çektiğim için çıkardım.
-
-
Üstüne yatarsan 170 görür bu makine
-
yamahanın buna benzer 135 cc motoru vardı. Racing naked gibi bişeydi... Bu tarz motorlarda ne var bilmiyorum ama 150 yapması imkansız değil. Ben 125 innova ile 135 net görmüştüm.
Bişey daha yazayım. Bostancı yanyolda bir motoru sollarken göstergesini net gördüm 80 di. Asya motor 150 scooter... Benim honda cg 70 civarıydı hemde bu arada ondan hızlı gidiyorum ve sollama esnasında oluyor.
-
Aynasız motor kulaksız insan gibi oluyor yav :D ,kardeş sen tak aynalarını biz aynalıda severiz.
Bazen gidilecek yere en çabuk varmanın yolu mola vermektir
-
selami adlı üyeden alıntı
Gerçekten şahane bi motor hız olarak bi deneme yaptık 150 km/h gördük ]
selami adlı üyeden alıntı
beyler yanlıs anlasıldım. :D ben sıfır almadım yakın bi arkadasımdan aldım rodajı baya önce geçmiş 7.000 km de aldım ben 150 km yi ben görmedim. bi abimiz var o görmüş tabi ksak korumalı elbiseler vs iel yapıldı bu deneme ile yapıldı. inanmayanlar olabilir çünkü bende inanmadım ilk basta. ayrıca aynamız var tabiki ama resim çektiğim için çıkardım.
Atma Selami...
Kendin söyledin gördük 150 yi diye...
-
kardeş atacak halim yok internetten gir kubalara bak dahada inanmıyorsan hafta sonunna kadar videyosunu çekip koyayaım bu kadar basit
-
Şu an 43 kullanıcı var. (12 üye ve 31 konuk)
alp_tunay,
selami,
reverse,
rahmi34,
turbocharge,
adem80,
Reantice,
mali_181,
maximus1981,
Slymn,
Komutan1968,
bugay
Bu konu hit olur....
Birazdan Erkan Özyrt abimiz de gelir tam olur
-
hayırlı olsun, bizimkiler bisiklet öyleyse bunun yanında. nasıl yaptıysa o 150 yi ..
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)