adam aldığına alacağına pişman oldu sanırım
kadeh! karşındakine kaldırılır, aklındakine içilir...
adamla dalga geçmeyin aynısı benim başımada geldi K.maraştan geliyoruz arkadaş bu cg nin aynısıyla basıyo ibre 120 yi geçmiş ters dönmüş bende kingle yanına geldim hızım kaç hızım kaç diye bağrıyo bi baktım 100 le gidiyo daha o zaman anladımkı bu cg lerin km saatlerine inanmıcan. orjinal halıyle demez ama 250/300 cc ye çevir bak o zaman kaç görüyor..
Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn
haber bültenlerine düştü aldığı kuba marka motoru benzin döküp yakarken kameralara saldıran genç polis tarafından gözaltına alınmış. ondan yazamıyor.
heves ettiğimiz şeyleri düşünerek icraatlarımızı da ona göre yapalım. hevesimiz motosiklet mi sürat mi. eğer motosikletse hayırlı olsun selami kardeşim. yok eğer sürat se yanlış ata oynamışsın. o motorun üzerinde binicisi 150 km görmüştür lakin o da ankara 150 km tabelasıdır. kısaca ya odometresi bozuk ya binici sallıyor. bir de 150 cc motorla 150 km görenlere madalya verildiğini duymadım şimdiye kadar. öyle bir kategori varsa hiç düşünmemelisiniz.
aynaların çirkin gösterdiği iki motor var onlar da honda cbr 125 ve cbr 250 senin motor onlardan güzel dert etme tak aynaları. saygılar.
dükkanı açarken çekerim her daim bismillah
pirimizdir sofuoğlu olsun şampiyon sağlığına zeval vermesin allah
Yamaha RX 135 var o 160 goruo RX-Z var 6 vites exup sistemine sahip 2 zamanlı oldugundan 200 görüyo ve çok seri bi motor inanmıyanlar videolarını izlesin
Öncelikle selami kardeş hayırlı olsun sevincini kırmak ıstemem ama 2800 liraya keşke drift alsaydın o fiyata en iyi motor bana göre drift araştırırsanda anlarsın hem tipi güzel hem performansı ondada balansör var neyse hayırlı olsun diyelim
Üyelik tarihi 2004, baba motor almaya 2012 ekim sonunda ikna olmuş .
Şevk var , azim var. Kırmayalım arkadaşı ))
"Sağlığında nice ehli hünerin,bir tutam tuz bile katmaz iken aşına,öldürüp evvel onu açlıktan, sonra bir türbe dikerler başına."
hayır 2800 tl cok ucuzmuş ben 4 bin lira biliyordum
Ohe üyelik tarihi 2004 maşallah arkadaş.
öncelikle hayırlı olsun yeni motosikletin, tekerin düz basın.
birşeyi merak ediyorum... yeni motorunla kaç km yaptında bukadar memnun kaldın ve herkese öneriyorsun?
öncelıkle hayırlı ugurlu olsun . amA sana sunu soleyım bu forum apaçi gençliğini pek sevmez. motoru alır almaz hemende aynaları sokmeyı unutmamıssın =))
Ohandabrusstt!!!!
Aga ne ettin 150 km? Motorunu yakan kuba sahibini bilmem ama sayende birçok insan motorunu benzin döküp yakar bu forumda
Bu arada aynayı çıkarmıssın şık olmuş.. ama yetmez.. Egzozu, farı, ve hız göstergesinide çıkarmak lazım.. gereksiz ağırlık sonuçta..
If you don't Ride, You don't know...
Kawasaki Ninja 250 R - Kymco Xciting 250 I - Hyosung GT650 Naked - Honda FJS600 Silverwing
allah kaza bela vermesin
150 km/s vaaaaavvvvvvvvvvuuuuvvvvv vahvahvah
hemde kuba breh breh brreeeeeeeeeehhhhhh
aynalar vardır yola çıkarkende,kesin 150 km görünce ruzgardan uçmuştur.
iyi dileklerimiz olsada,bu hızlarda yukarısı kazada verecektir belada.
---------- Post added at 13:48 ---------- Previous post was at 13:45 ----------
evet 2004 ama otarihten bu yana arkadaşımız pek birşey öğrenememiş buradan sanki
yada bizim köyden bakınca bize öyle görünüyor.
ilk motorun olduğu için kırıcı yazmak istemiyorum. Motorun hayırlı olsun. Allah kaza bela vermesin.
En azından kaskın var. Umarım alt kısmından bağlıyorsundur. çünkü düşünce kafanda durmaz. 150 km gördüysen helal olsun derim. Uzun bir rampada denedin galiba.
Bizimde 3 gün önce arkadaşın arabasına ana yolda giderken yan yoldan çıkan 2 adet kasksız apachi yandan vurdu. Kask, Ehliyet, trafik sigortası yok. Biri yoğun bakımda.
Arkadaş da bizim gibi motorcu ama hiç üzgün değil. İnşallah yaşarda bide mahkemelerde süründürürüm diyor. Bence haklı, hakkediyorlar.
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
Aynasız motor mu olur ya.
Kardeşim hayırlı uğurlu olsun motosikletin..emin ol ki aynalı daha yakışıklı motorun..haziran ayında sıfır aldım ben kuba CG150 Sport benim..2.280 tl fiyatı..rodajını düzgün yaptım şuan 3000 km ye yakın arada sırada yoklarım motoru ama en fazla hafif eğimde 130 gördüm..(1 kereliğine) düz yola çıkıp şuan denesem 120 yi geçmez..boşver geçmesin çok da önemli değil..ciddi anlamda çok seri motosiklet ama nasıl 150 yaptı o motor cidden anlayamıyorum..arkadaşın bence biraz fazladan sallamış..güle güle kullanman dileklerimle...
2005 Ramzey QM125T-10d / 12.500 km
2012 Kuba CG150 Sport / 12800 km
selami ortalarda yok...
---------- Mesajlar birleştirildi - 14:34 ---------- bir önceki mesaj zamanı 14:32 ----------
aynacıya gitti galiba...
Full koruma + Fulll dikkat...
aynalı 120Km aynasız 150km
bizde yanlış olmaz !
olduysada yanlışlıkla olmuştur.
İnna lillahi ve inna ileyhi raciun
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)