ben bazen ybr ile o hızlara ulaşıyorum ama sabahları farkına varmıyorum...
ben bazen ybr ile o hızlara ulaşıyorum ama sabahları farkına varmıyorum...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
Gittiği kadar durabiliyor mu bari?
Önce emniyet, sonra hareket...
Km saatin bozuk olabilir
Korkarak yaşıyorsan eğer sende hayatı seyredenlerdensin..
hayel etmek başarmanın yarısıdır derdi edebiyat hocam...
Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI
ben bi ara 150 yapmıştım 133 cc titanla. Bikaç kere. Sonraları 130 u geçmez olmuştu. Niye olduğunu sonradan anladım. Segman piston kömür olmuş
hayırlı olsun kardeşim. tekerin düz bassın. frenlerine pek güvenme. Ön disk olsaydı bari. ama cg serisi genelde böyle
__To Be Or NoT tO be__
Motorun Hayırlı Olsun Kardeş. sen Km saatini değiştir 240lik filan km saati varsa ondan taktır. Garanti veriyorum 220 görürsün 150 gören motor 220 kesin görür. benım CBR125R var az rampa aşaşağı 150 yaptı. Km saati 200 yazıyor 300 olsaydı 200 yapardım galiba.
Dört Teker Bedenimi, 250R Ruhumu Taşır..!
ABD de yaşasaydım tepkim şöyle olurdu: 150 km....o my god Vaauuvv...
Türkiye'de yaşadığım için şöyle diyorum ; yok yahu.
'' Baki kalan bu kubbede bir hoş sada imiş ''
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanın.
@alp_tunay
Erkan kardeş sevmiyor, kuba falan. Litrelik, hadi olmadı 600 lük makinadan aşağısı kurtarmıyor onu .
Rodajdan sonra 170 yapıcağına inanıyorum
Ben jack'in kalın bağırsağıyım..
Hayırlı olsun,kazasız belasız inş.
250 cc kadar giden 150 cc bulmak zor iş,tebrikler
150 lik 150 yapiyosa 250 lik le kac yapiyorsunuz cok merak ettim :-) nedir bu hiz merakı yahu ?
150cc ile 150km/h ise,
ses hızı da 1170 km/h olarak alırsaak
Hayabusa kullananları şu şekilde görebiliriiiz.
112ciyiz
Bu tür motorların ilginç bir sesi var egzosun içine bilya kaçmış gibi,genelde kırmızı ışıkta beklerken stop ediyorlar ve marş genelde ya arızalı yada aküsü zayıf olduğu için tam yeşile doğru kick starta abanmaları paha biçilmez,apaçileri seviyoruz
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Olduğunuz yerde durarak, olmak istediğiniz yere varamazsınız!
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)