Kapat
Üye Girişi
Motovento
Motomax
1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Kullandığın motordan nasıl kar edilir içeride :)

REKLAM ALANI

Motosikleti
    sattım gitti
    Evet beyler açıklıyorum motosikletten kar etmenin yolları var.

Siz de paranızı değerlendirip bindiğiniz motosikletten para kazanabilirsiniz.

Hemde öyle kuryelik vs yapmadan.

Tek yapacağınız 0 km motor almak ve rodaj yapmak. işte bu kadar kolay.

İnanmayana kanıtı http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...03488442/detay

9.300'e nakit verdikleri motoru 10.000e satan arkadaş gibi yaparsanız sizde para kazanabilirsiniz. hahahahahah

REKLAM ALANI
    Oktay Motor CF Moto Polaris Mondial
    Motomax

Motosikleti
    YBR125 yada CB125
    Alır alır

kingcüneyt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ---
    Kilis dedinmi yolunu değiştirecen..
    Rx 115 Mavi (2004) Rx 135 King Yeşil (2002), Rx 135 King Yeşil-Siyah (2003) Ford Fiesta Flair Bordo (2000) Ford Fiesta Ghia Gri (2000) Peugeot 206 Xt Gümüş Gri (2005) Ybr Esd Siyah 125 (2012) Ford Fiesta (2006) Ford Fiesta (2009) Yamaha R6 (2013 ) Vınn Vınnn

adem80 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    böylelerine okkalı bi küfür edip geçiyorum.

Ramazan Can - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    BMW GS 1200 / Honda Africa Twin dct1000L- VESPA LX
    yapacak bişey yok türk insanı...
    Fuzuliye sormuşlar "sevmek mi daha güzel sevilmek mi?" Sevişmiyorsanız ikisi de fuzuli demiş... SEMTİN HAYLAZI

dweios - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    hehe en birinci en kral en akıllı sensin tamam

Motosikleti
    YBR125 yada CB125
    bide buraya yorum yapmış ya puhahahhahahaha

forum olarak para toplayalım 20bin verelim birdaha yorum yapma olurmu

petra - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Kawasaki ER6-F
    Yalniz konuyu acan arkadas iyi makaraya almis :D

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    Metehandroooo nerdesin :]]]]]]]]))))
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

TATLIHIZ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    (14) Yamaha Ybr (16) Yamaha Ybr
    yarabbim, ne adamlar var, ne dicem bilemedim simdiiyası kac acaba bu cocugun 16 falanmııı

Zippo's - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    2011 600F ABS
    Harbi he,bi anda 9500e düştü fiyat

Rodaj tam tamamlanmamış ama 800 küsür km de.1500 km ye tamamlarsa ben 10.300 veririm.

Kocaeli İl Temsilcisi piyanist_irf - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    kawasakı versys,honda wın-go
    arkadaşlar yazmayacağım yazmayacağım diye direndim aslında , kalbimden geçenleri söylersem bir kaç arkadaşı kırmış olacağım belkide ama acizane bir kaç kelam söylemeye mecbur hissediyorum kendimi

birincisi bu konu patlar, 2 cisi konuyu açan arkadaşım kim motorunu ne kadara isterse o kadara satar ,yada istediği fiyatı çeker, satar yada satılmaz o bizi ilgilendirmez, bunda dalga geçilecek bunun için konu açılacak bir durum yok , yani senin açtığın konuyla alakalı, daha öğretici bizleri bilgilendirici bir şeyler paylaşmayı deneyebilirsen bu daha hoş bir şey olacaktır ,

motosikletine olması gerekenden ve mantık dışında fiyat isteyen arkadaşım kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin hatta motoruna 3 motor parası bedel biçmekte özgürsün ama insanları gerizekalılıkla suçlamak yerine daha ılımlı foruma yakışır şekilde cevaplar yazmak zor değil ,
    öfkene yenik düşüp herkezi geri zekalı yapma hata edersin.

yorum yazan dalga geçen diğer arkadaşlar bu gün motorunuzu satarken allah rızası için şurada elinizi vicdanınıza koyun, satmaya çalıştığınız malınızdan zarar etmeyi istermisiniz ?,
    5 lira dersin ederi neyse 4 e veririsn pazarlık denen bir olay var

yıkıcı olmak çok kolaydır bir anda burada birsürü düşman edinmek benim elimde, ama biz iyi olanı güzel olanı yapmaya çalışmalıyız , evet biraz zordur belki bunu yapmak ama paylaşım olacaksa hiç olmassa insanlara bir şeyler verebilmeli , yanlışssam irfan sen yanlışssın deyin bende yanlışımı bileyim .
    | ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
    |_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    niye 9.500 e çektin fiyatı arkadaşım bi anda? Demekki 10 kişi daha buraya yazsa fiyat olacak 9.000 tl

kanmix_x - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cbf150,Ybr,Tvs üçlüsü :)]
    9.999 tl ye ver bari yahu
    İmza yok
    Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
    Oğlum Bak Git

Motosikleti
    Alıntı adem80 adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    niye 9.500 e çektin fiyatı arkadaşım bi anda? Demekki 10 kişi daha buraya yazsa fiyat olacak 9.000 tl

olm bak git adem , ümüğünü sıkıcam şimdi tasası sanamı düştü leyyynnnn

Felon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    abi bunlar satıyor ,2008-2010lara 7750yazanlar tıkır tıkır satıyo ben satamıyorum.Gel birde burdan yak Hemen gitsin diye uygun fiyat veriyorum millet işgilleniyor heralde bişey vardır diye
    http://www.sahibinden.com/102686761
    Bende rodajı çok büyük özenle yaptım üstelik bu benim aynı motordan 2.si ,benimkisi 11bin eder o zaman
    https://www.youtube.com/alifeyizoglu

Motosikleti
    Yamaha x-city 250
    bende 2005 titana 7 bin fiyat çeksem kulaklarım 7/24 çınlar.
    İrfan abi ben alacaktım belkim motoru?

forewer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    ZZ-R1200
    Alıntı piyanist_irf adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar yazmayacağım yazmayacağım diye direndim aslında , kalbimden geçenleri söylersem bir kaç arkadaşı kırmış olacağım belkide ama acizane bir kaç kelam söylemeye mecbur hissediyorum kendimi

birincisi bu konu patlar, 2 cisi konuyu açan arkadaşım kim motorunu ne kadara isterse o kadara satar ,yada istediği fiyatı çeker, satar yada satılmaz o bizi ilgilendirmez, bunda dalga geçilecek bunun için konu açılacak bir durum yok , yani senin açtığın konuyla alakalı, daha öğretici bizleri bilgilendirici bir şeyler paylaşmayı deneyebilirsen bu daha hoş bir şey olacaktır ,

motosikletine olması gerekenden ve mantık dışında fiyat isteyen arkadaşım kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin hatta motoruna 3 motor parası bedel biçmekte özgürsün ama insanları gerizekalılıkla suçlamak yerine daha ılımlı foruma yakışır şekilde cevaplar yazmak zor değil ,
    öfkene yenik düşüp herkezi geri zekalı yapma hata edersin.

yorum yazan dalga geçen diğer arkadaşlar bu gün motorunuzu satarken allah rızası için şurada elinizi vicdanınıza koyun, satmaya çalıştığınız malınızdan zarar etmeyi istermisiniz ?,
    5 lira dersin ederi neyse 4 e veririsn pazarlık denen bir olay var

yıkıcı olmak çok kolaydır bir anda burada birsürü düşman edinmek benim elimde, ama biz iyi olanı güzel olanı yapmaya çalışmalıyız , evet biraz zordur belki bunu yapmak ama paylaşım olacaksa hiç olmassa insanlara bir şeyler verebilmeli , yanlışssam irfan sen yanlışssın deyin bende yanlışımı bileyim .
    Herşeyin bilincidesiniz ama fazla iyi niyetli yaklaşıyorsunuz, hem de bile bile. Burada sattığı maldan zarar etmek değil düdüklemeye çalışmak söz konusu. Arkadaş kendisine yapılan muameleyi fazlasıyla haketmekte. Bu tip insanlar yüzünden ne insanlar ne kazıklar yiyor.
    Zippo's, [Turan] ve phradrel bunu beğendiler.
    '92 ZZ-R250, '06 ZZ-R600, '05 ZZ-R1200

furko2424 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Motosikleti
    Cheap Urban Bike
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    Herşeyin bilincidesiniz ama fazla iyi niyetli yaklaşıyorsunuz, hem de bile bile. Burada sattığı maldan zarar etmek değil düdüklemeye çalışmak söz konusu. Arkadaş kendisine yapılan muameleyi fazlasıyla haketmekte. Bu tip insanlar yüzünden ne insanlar ne kazıklar yiyor.
    abi afedersin ama sanane parasını sen mi veriyon.Bu motoru bu fiyata koyan akılsızsa (ki bize göre ne var istediği fiyata koyar) bu motoru bu fiyata alan ondan daha akılsız.

Motosikleti
    Alıntı forewer adlı üyeden alıntı Mesajı göster
    haklısın dostum düdüklenmemek için bilmek gerekir yada bir bilene danışmak her yeri geldiğinde savunduğum bir düşüncedir bilgi herşeydir , yaşamdır, güçtür sen olaya fıransız kalırsan af buyur gelen geçen düdükler yanlış anlama mecazen

mesela hayatta benim kadar düdklenen bir adam yoktur neden biliyormusun ? çünkü söylediğin gibi bazı şeylerde çok acayip bir saflığım vardır ,insanlara inanırım ama bende bazı şeyleri öğrendim hayattan düdklene düdüklene , onun için sol kulağımı iyi gizliyorum

bu memleketin safı olursa haliyle uyanığıda olacaktır dünya böyle hayat acımasızdır ama herkim olursa olsun motorunu, arabasını zararına vermek istemez , herkez kar etmek ister kimi fazla kimi ucundan accık

kimide sıkışır bedavaya verir , o bedavaya verenler kahraman oluyor o vakit öylemi yada çok dürüst oluyor , bir malın bir bedeli vardır ve bununda bir piyasası bunu bilmemek satıcının değil alıcının hatası olur ,

nitekim konu uzar gider yok makara yapacak fıkra anlatıp güzel anlar geçirip kimseyi rencide deşifre etmeden gülüşecek moralimizi yükselteceksek ben varım amaç burada polemik yaratmak değil kavga edeceksek ben tüyer arkadaş
    teknoali bunu beğendi.

1. sayfa 123 SonuncuSonuncu

Konu içerisindeki kullanıcılar

Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)