arkadaşlar yazmayacağım yazmayacağım diye direndim aslında , kalbimden geçenleri söylersem bir kaç arkadaşı kırmış olacağım belkide ama acizane bir kaç kelam söylemeye mecbur hissediyorum kendimi
birincisi bu konu patlar, 2 cisi konuyu açan arkadaşım kim motorunu ne kadara isterse o kadara satar ,yada istediği fiyatı çeker, satar yada satılmaz o bizi ilgilendirmez, bunda dalga geçilecek bunun için konu açılacak bir durum yok , yani senin açtığın konuyla alakalı, daha öğretici bizleri bilgilendirici bir şeyler paylaşmayı deneyebilirsen bu daha hoş bir şey olacaktır ,
motosikletine olması gerekenden ve mantık dışında fiyat isteyen arkadaşım kimseye bir açıklama yapmak zorunda değilsin hatta motoruna 3 motor parası bedel biçmekte özgürsün ama insanları gerizekalılıkla suçlamak yerine daha ılımlı foruma yakışır şekilde cevaplar yazmak zor değil ,
öfkene yenik düşüp herkezi geri zekalı yapma hata edersin.
yorum yazan dalga geçen diğer arkadaşlar bu gün motorunuzu satarken allah rızası için şurada elinizi vicdanınıza koyun, satmaya çalıştığınız malınızdan zarar etmeyi istermisiniz ?,
5 lira dersin ederi neyse 4 e veririsn pazarlık denen bir olay var
yıkıcı olmak çok kolaydır bir anda burada birsürü düşman edinmek benim elimde, ama biz iyi olanı güzel olanı yapmaya çalışmalıyız , evet biraz zordur belki bunu yapmak ama paylaşım olacaksa hiç olmassa insanlara bir şeyler verebilmeli , yanlışssam irfan sen yanlışssın deyin bende yanlışımı bileyim .