2011 model cbf 150 var 4500 tl.
sen 2005 titanın 7 bin etmeyeceğini bildiğini bildiğim için sınkıntı olmaz onun içinde kimse kulağını çınlatmaz rahat ol
---------- Mesajlar birleştirildi - 19:56 ---------- bir önceki mesaj zamanı 19:51 ----------
düdklenme olayını en çok ışıklarda en önde beklerken yeşil yandığında 1. vitese takana kadar sabredemeyen sabırsız araç sürücüleri tarafından yaşadığımı eklemeyide unuttum bu arada
şaka bir yana allah herkezin gönlüne göre versin sürçü lisan ettimse affola diyor ben kaçıyor...
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
mal benim değilmi irfan abi? 7 bin eder. İpe un serdim veremem
titan senin civcivim 7 binde çekersin 10 binde bunun için küfredilmez beyaaaa bırak kim motoruna kaç para isterse o kadar istesin ben turşuyum şöle bir bakayım dedim kitlendim kaldım
bu arada bayramını kutlarım hadi ben kaçtım , akıllı uç fazla irtifaya çıkma , bıraktığım yerde bulayım seni öptüm gıdıştan
| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌| ▌▌| ▌▌▌|
|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_|_| http://www.irfmotor.com/
uçarsam senin yaptığın aletle uçarım irfan abim. Teşekürler
içine 99 tl lik benzin isterim o zaman...
aklıma geldi şimdi... arkadasın biri takmıştı kafayı citroen saxoya...abi illahki alıcam şöyle araba böyle araba filan..
bi gün sahibinden .com da bakıyoruz saxolara...
adamın biri arabasının arkasına yazı yazmış...
solda citroen yazıyor...
sağda saxo.
altında da duvar yazısı misali ''KADERİMSE ÇEKERİM'' yazmış vatandaş...
Bu yazıyı gören arkadaş o anda vazgeçti saxo sevdasından...içine bile binmem artık abi diyordu...
Biliyorsan konuş,ibret alsınlar...
Bilmiyorsan sus ki,seni ADAM sansınlar...
50 lira anca alır. Saxo larda o yüzden pek tutulmuyo adında hayır yok
Mal benim,
istedigim fiyati koyarim.
Lafi dolandiricilarin kabesidir.
Bir mala ederinden fazla fiyat koymak, ahlaksizliktir, serefsizliktir.
Saf ve cahil insanlari keriz yerine koymak, aptallikla suçlamak bu insanlara mahsustur.
Bir insan, bir mali talep ettiginde bu malin piyasa degerini bilmeyebilir.
Altin almak isteyen bir insana sahte külçe satmakla,
bir mala piyasa degerinden fazla fiyat istemek ayni seviyede dolandiriciliktir.
Eger hesap günü gerçekten varsa,
mahserde bu serefsizligin hesabi fena sorulur.
Yoksa da öldügünüzde sizin çoktan unuttugunuz birileri bir serefsiz daha dünyadan eksildi derler.
Baska da bir kazanciniz yoktur.
Siz ne zaman adam olursaniz,
bu memleket de adam olur.
Siz ne zaman adam olursaniz,
bu memlekete adam gibi adamlar yetistirirsiniz.
Adam olun.
Küçük hırsız el feneri, büyük hırsız deniz feneri kullanır.
Ancak her ikisininde çalışması için ampul gerekir.(Cosinus)
Bi de keyfe kederciler var sırf görüntü olsun piyasa karışsın diye faiş fiyat yazıp altına aciliyeti yok keyfe keder yazdıkları vakit tüm sanatsal küfürlerimi icra ediyorum ne itici tipler var memlekette.
"Önü yoktan sonu boktan bu kuru davadan,
utanır gayret-i güfranla cehennem de geçer. "
Psychedelic Gececi
Ne yazıkki bizim ülkenin Alıcısıda Satıcısıda bir garip. 8 bin tl lik ürüne 8 bin tl yazarsın arayıp 5 bin olmaz mı diye kafanın etini yerler,9 bine çıkarırsın 6 bin olmaz mı derler. sinirlenirsin 12 bin yazarsın 8 bin olmazmı derler olur dersin verirsin gider =)
sonra biri ilan vermek için sahibinden.com a girer bir bakar ki oo benim 8 binlik alet 12 bin tl ye çıkmış :o abooww çeyrek altın gibi benzin gibi yükselmiş fiyatı =) benim motor bundan daha temiz ben 13 bin yazayım der 13 bin tl ye ilan verir.
Sonra 8 bin tl lik bir motosiklet almak isteyen vatandaş siteye girer bir bakar 13 bin yazıyor =) ve küfrü basarak uzaklaşır.. Bu arada 8 bine alıp 9 bine satan,9 a alıp 10 a satan,hem binip hem alıp satıp kar eden tiplerinde piyasayı okşadığını,piyasanın da okşandıkça kalktığını bilmeyen yoktur aramızda.
Herkes birbirine pok atıyor ama kimse kendini eleştirmiyor.Ne yazık ki biz doğru dürüst alım-satım yapamayan,maç bile izleyemeyen,din,siyaset,futbol gibi konularda tartışmayı bile beceremeyen,yıllarca saçma sapan meselelerin arkasından koşup birbirimize düşman olmuş bir halkız..
Karadeniz - Giresun.
Çoğu sıfır gibi diyor
İki motosikletini yıkıyor lastikleri parlatıyor al sana sıfır motosikletmiş
İmza yok
Ne Oldu Ha, Vuruyummu Sırtına
Oğlum Bak Git
Rodaj zahmetli bir iştir demiş arkadaş sanki dünyada sadece kendisi rodajı biliyor Benim şu kadar param var diye aramayın yazmış ama yakında 9000 e ordanda 8500 e doğru emin adımlarla iner
2008 - 2011 Mondial 125Mt , 2012 - 2013 Honda Dylan, 2013 - ...... Aprilia Sportcity 250ie
Motosiklet özgürlüğümün tek yolu.
sıfırı ne kadarki bu motorun?
ASİYİZ BİZ MOTORCUYUZ....
9300e hangi bayi veriyor bana bilgilerini iletebilirmisin? Birde dahada indirecekmiş 9lirayamı verecekmiş? 9700tl peşin +ruhsat plaka diye biliyorum ben.
hani öyle çok uyguna alabiliyosanız söyleyin bizde alalım kullanır aynı fiyata satarız
http://www.stkanuni.com.tr/FiyatListesi.aspx
GT250 9.261 TL
GT250 R 10.171 TL
9300 Diye Fiyat Aldığınız motor büyük ihtimalle GT250 NAKED olan modeli...
https://www.youtube.com/alifeyizoglu
içinde hakaret unsuru bulunduran mesajlar silinmiş ve postları atanlara ceza verilmiştir.
Başlığı açan arkadaş silinen postların sahiplerinde profillerine baksaydı cezai yaptırım uygulandığını görürdü.
yazdığınız her post sorumluluğunuz altındadır. Post atarken bu unsurları göz önünde bulundurun.
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Burada ne kar amacı var ben anlamadım.
Zaten motorun sıfırı 10.171 TL.
Plakası,ruhsatı,sigortası vs ile 10,500'e gelir.
O fiyat gayet normal sayılır.
bu başlık açıldığında motorun fiyatı 10000 olarak verilmişti. alımsatım masraflarını da eklersen istenen fiyat normal olmaz..
sıfırı alımsatım dahil sigortası dahil 10500 olan motora alımsatım hariç 10000 verirmisin ..eğer evet diyosan zaten satan arkadaşın aradığı alıcı tipi sensin
[B][COLOR="DarkOliveGreen"]"İnanç, görünmeyene inanmaktır. Görünmeyene inanırsanız kimsenin göremediğini görürsünüz"[/COLOR][/B] [B]A. Şerif İZGÖREN[/B]
Saygı duyarım Barış bey fikrinize. Ama ortada sıfırından 1000 tl fazla istenen bi motosiklet söz konusu olsaydı size hak verirdim. Ama öyle bi durum yok. Ayrıca iki kelamdan hemen insan kategorize etmeye,belli bi sıfata tabi etme de hoş bi yaklaşım değil. Bu üslupla düşüncenizde hakli bile olsanız umrumda da olmaz.
Şu an bu konu içerisinde 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 misafir)