motor rüzgar siperligi bilgi
Reklamlar
-
Arkadaşlar motorda yeniyim çin malı bir scooterim var presto 150.
Motoru sürerken oluşan rüzgâr insanın göğsüne direk vuruyor bunu engellemek içinmi bilmiyorum rüzgâr siperliği diye birşey buldum acaba aranızda kullanan varmı?
Gerçekten rüzgârın göguse direk vurmasını engelliyormu?
Kullanışlı oluyormu?sizce rüzgârın etkisini azaltmak için bunu taktirmalımiyim?
Montlar var ancak çok pahalı butcem buna uygun değil motor sürerken kışın bilhassa hasta olmamak için ne gibi önlemler almalıyım?
Maddi olarak en uygun yöntemleri paylaşırsaniz sevinirim.
Reklamlar
-
bende deri mont güzel bir çözüm olabilir
-
kardeş nette(sahibinden.com) ikinci el montlar var ondan al bütçeni zorlamaz...siperlik ne kadar keserse keskin sonuçta araba gibi değil heryerden girer soğuk da rüzgarda..
mont olacak kesinlikle pantolonda şart(rüzgar ve su geçirmeyen) içine içlik de almalısın sonra kask,eldiven,kaskın içinde masken olacak eğer bunlar olmazsa ilerde çok ciddi hastalıklar bekler seni ve bu da daha masraflı olur senin için
http://g1210.hizliresim.com/12/r/f6q69.jpg
en azından bu kadar giyinmen şart soğuk havalarda ya da motora binmeyeceksin ki ilerde soğuk havalar senden acısını çıkartmasın
-
serdar1547 adlı üyeden alıntı
kardeş nette(sahibinden.com) ikinci el montlar var ondan al bütçeni zorlamaz...siperlik ne kadar keserse keskin sonuçta araba gibi değil heryerden girer soğuk da rüzgarda..
mont olacak kesinlikle pantolonda şart(rüzgar ve su geçirmeyen) içine içlik de almalısın sonra kask,eldiven,kaskın içinde masken olacak eğer bunlar olmazsa ilerde çok ciddi hastalıklar bekler seni ve bu da daha masraflı olur senin için
http://g1210.hizliresim.com/12/r/f6q69.jpg
en azından bu kadar giyinmen şart soğuk havalarda ya da motora binmeyeceksin ki ile
rde soğuk havalar senden acısını çıkartmasın
teşekkürler bilgi için
-
Sahibinden'de hiçte mont yok. Olanlar da ikinci el olmasına rağmen, neredeyse sıfır fiyatına.
Sahibinden'de varsa yoksa polar var. O da işe yaramaz birşey herhalde o kadar ucuz olduğuna göre.
Siperlik konusuna gelince bende kullanıyorum. Kesinlikle faydası var. Takınca daglar kadar fark olduğunu göreceksin. Benimde bütçem elvermiyor (Daha doğrusu pahalı olduğu için almıyorum). 12 ay biniyorum.
Motosiklete binmeden önce bronşitim vardı. Doktor binersen astıma döner dedi. Öyle dedi diye binmeyeyim mi şimdi.
Üç günlük dünya. Belki bu gün ölürüm. Niye kendimi böyle bir zevkten mahrum bırakayım ki?
---------- Post added at 17:46 ---------- Previous post was at 17:43 ----------
Bu arada siperlik uzun olursa, yağmur yagdıgı zaman görüşün azalır. Bu da daha yavaş ve daha dikkatli sürmeni gerektirir, haberin olsun.
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)