250cc konusunda kararsızım tecrübeli arkadaşlara ihtiyacım var
Reklamlar
-
DEĞERLİ ARKADAŞLAR GERÇEKTEN TAVSİYEYE İHTİYACIM VAR... 35 YAŞINDAN SONRA MOTORA MERAK SARARAK EHLİYET ALDIM BİR SÜRE DE EMANET BİR 100'LÜK VE 4 VİTESLİ HONDA MOTOR KULLANDIM ARTIK ŞİMDİ KENDİME AİT MOTORUM OLSUN İSTİYORUM... ALDIĞIM TAVSİYELER 250'LİK MOTORUN GEÇME DİYOR BENDE ÖYLE YAPACAM AMA BİRKAÇ MARKA ARASINDA KALDIM. VERECEĞİM PARA EN FAZLA 7-8 TL OLABİLİR... HYOSUNG, DAELİM VE BUMOTO ARASINDAYIM BANA YÖNLENDİRİCİ TAVSİYELERDE BULUNABİLİR MİSİNİZ? MERAKLA BEKLİYORUM ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER
Reklamlar
-
Söylediğin markalar arasında Hyosung'u tavsiye ederim toprağım. En azından diğerlerine göre kullanıcısı çok ve bu sayede birçok fikir ve yorum alınabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun..
-
Hocam o paraya en iyisi hyosung gercekten ha cebiniz de 16-17 bin tl olsaydı 2013 ninja derdim ama o fiyata kesinlikle hyo
-
Seçenekler arasında honda cbr250r olmaması enteresan...
-
değerli arkadaşım mesajını okuduktan hemen sonra cbr 250 araştırmaya başladım. şimdiye kadar bakmamış olmamın nedeni ise yeni modeli çıkmadı diye duymuş olmamdır teşekkür ederim ilgi ve alakan için
-
-
sym wolf 250 yi incele derim..
-
Ben sym gts 250 evo diyorum, hem yaşına uyar, hemde vitesli deneyiminin fazla olmadığını düşünürsek eşinle arkadaşınla konforu bi biçimde şehir içi şehirler arası yolculuk imkanı bulursun. Sürücü ve yolcuyu en konforlu ve ekonomik, şehir içi şehirler arası taşıyan motosiklet grubu maxi scooter ve bende 250 cc grubudur. Vitesli motorum var. Yağmur yağdığında veya zemin ıslakken ayakkabı ve paçaların ıslanacak diye binemiyorum. Sele altında bagajı olur, birde arkaya bagaj alırsan dünya bagaj hacmin olur. 4 mevsim, özellikle kışın kullanmaya daha da uygundur. Bacakların daha korunaklıdır, vücudun daha kapalıdır. Zincir temizleme germe yağlama uğraşmazsın. Ömrü biten aktarma parçalarını değiştirtirsin, benzinini koymak ve yıkayıp temizlemek haricinde motora dokunman gerekmez. Bahsettiğim model seramik silindirli uzun ömürlü bi motora sahiptir. Evo serisi gayet yakışıklıdır. Otomatik vitestir. scooterdır 250 cc dir ama enjeksiyonludur. Araştırabilirsin, abartmıyoruyorum, Cbf 150 kadar az benzin yakar. Ayrıca 250 cc dir ve en düşük vergi dilimindedir. Hepsini geçtim. Ben evliyim ve eşimle gezicem veya sıklıkla yolcum olucak diyorsan en ekonomik ve en konforlu yolculuk imkanını en iyi sunan Tr şartlarında şuanda bence 250 cc maxiscooter serisidir. Aksesuarı çantası vb, parçası servisi her şekilde vardır. Ürün kalitelidir. Keyfin içinde, konforun içinde, kesen için de, mevcut deneyimin ve yaşın içinde 10 numara olur ve şu anki mevcut bütçenle 2011-2012 5000 km nin altında sym gts evo rahatlıkla bulabilirsin. Yok abi, ben vitesli düşünüyorum diyorsan iş değişir.
-
-
paranıza göre en uygunu hyosung die düşünüyorum bu moto ve daelim turkiyede o kadar tanındık değil hemde hyosung çift silindir
-
cbr 250 ye hayatta o parayı vermem tek silindir
Doğru yüz kişi yalanlasa da DOĞRUDUR.
Yanlış yüz kişi doğrulasa da YANLIŞTIR.
Dürüst olun DANSÖZLERİ kimse sevmez
-
hyosung gv 250 iyi gider abimizide tabi yarış motoruna meraklıysa orası başka
-
-
cbr 250r al bence hyosung oturuş poziyonu olsun,viraj dönüşleri olsun,frenleri olsun sıkıntılı alet ama tipi çok güzel
-
cbr250'nin tek silindirli üretilmiş olmasının bir sebebi var. Fiyatını mümkün olduğunca ekonomik tutabilmek ve en önemlisi yakıt performansı minimum düzeyde tutmak. Nitekim olağanüstü düşük yakıyor. Cbr250 bir performans motosikleti değil. Amaç çok güçlü motor kullanmak istemeyen ama spor motor hazzını da yaşamak isteyenler... Zaten böyle bir motorun eksikliği sebebiyle piyasanın tozunu atıyor.
Hyosung marka güvenilirliği açısından Honda'nın yanından geçmez. Honda'yı ikinci elde peynir ekmek gibi satarsın, zarar etmezsin... Yedek parça, servis hizmeti her bakımdan kafan rahat. Yeni başlayanlar için hyosung gtr250nin oturuş pozisyonu bence uygun değil. Hem yeni başlayanlar için tehlikeli, hem de konfor arıyorsan büyük hata.
Cbr250nin lastikleriyle ilgili tartışmalar oldu baya. Çok dandik olduğu söylendi. Hatta ben de şikayet ettim çeşitli başlıklarda. İstersen lastikleri değiştirirsin kafan rahat olur ama şunu gördüm ki lastikleri tanıdıkça nasıl davranman gerektiğini kavrıyorsun. Cbr250nin lastikleri bir micheline olmayabilir ama yanlış sürüş micheline lastiklerin de kaymasına sebep olur. Açıkçası cbr250nin lastikleri tecrübe kazandıkça problem yaratmıyor.
-
üstad az daha kas kendini cbr 250r çek altına ;)
-
Bir hyosung gt 250 r kullanıcısı olarak kesinlikle hyosung diyorum,çünkü 250 cc sınıfında ss görüntüsünde ve tadında olan tek motosiklet hyosung bence.Bence almadan önce hepsini tek tek incele ve kullanıcılarını yolda yakalarsan motor hakkındaki yorumlarını dinle.Kal sağlıcakla.
-
-
Nathan adlı üyeden alıntı
cbr250'nin tek silindirli üretilmiş olmasının bir sebebi var. Fiyatını mümkün olduğunca ekonomik tutabilmek ve en önemlisi yakıt performansı minimum düzeyde tutmak. Nitekim olağanüstü düşük yakıyor. Cbr250 bir performans motosikleti değil. Amaç çok güçlü motor kullanmak istemeyen ama spor motor hazzını da yaşamak isteyenler... Zaten böyle bir motorun eksikliği sebebiyle piyasanın tozunu atıyor.
Hyosung marka güvenilirliği açısından Honda'nın yanından geçmez. Honda'yı ikinci elde peynir ekmek gibi satarsın, zarar etmezsin... Yedek parça, servis hizmeti her bakımdan kafan rahat. Yeni başlayanlar için hyosung gtr250nin oturuş pozisyonu bence uygun değil. Hem yeni başlayanlar için tehlikeli, hem de konfor arıyorsan büyük hata.
Cbr250nin lastikleriyle ilgili tartışmalar oldu baya. Çok dandik olduğu söylendi. Hatta ben de şikayet ettim çeşitli başlıklarda. İstersen lastikleri değiştirirsin kafan rahat olur ama şunu gördüm ki lastikleri tanıdıkça nasıl davranman gerektiğini kavrıyorsun. Cbr250nin lastikleri bir micheline olmayabilir ama yanlış sürüş micheline lastiklerin de kaymasına sebep olur. Açıkçası cbr250nin lastikleri tecrübe kazandıkça problem yaratmıyor.
Katılıyorum.Cbr 250 nin lastikleri iyi olmayabilir,ama vasat değil.En azından hyo nun üstündeki shinkolardan kat ve kat iyi
-
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)