Ucuz Action Kamera Almak isteyenlere Alternatif
Reklamlar
-
MeHMeTK. adlı üyeden alıntı
Arkadaşlar düşük fatura göstermek, talep ve teşvik etmek suçtur biliyorsunuz değil mi?
Yazdığınız postlardan sorumlusunuz. Lütfen dikkat ediniz...
Cumhuriyet Bayramını kutlayanlara örgut mensubu provakator muamelesi yapanlara karşı mı sorumluyuz.
Yaşasın
MEKANIK, kahrolsun elektronik | Yaşasın
METAL, kahrolsun plastik | Yaşasın
TORK, kahrolsun beygir | ...
Reklamlar
-
Bence çinden sadece ucuz ya da görüp kullandığınız kalitesine emin olduğunuz şeyler alınabilir. Yani beğenmeyip bir kenara atınca şu kara para vermiştim denmeyecek şeyler. Çünkü yazılan özelliklerin doğru olduğunu kesin bir garantisi yok, ayrıca sadece orada yazılan özellikler çekim kalitesini belirlemiyor. Mesela ucuz bir bas-çek fotoğraf makinesinin çektiği 5 MP fotoğraf bile pahalı bir cep telefonunun çektiği 8 MP fotoğraftan daha iyidir.
Bu arada hangi çözünürlükte olursa olsun hızlı hareket eden objelerin çekiminde yüksek fps her zaman iyidir.
-
go pro 3 le 2 arasında ne gibi fark var ki? :D
su altı mı ? yoo alın go pro hd hero 2 için su altı ürününü aynısı olacak ben bir fark göremedim.daha detaylı bilgimiz olursa sevinirim
-
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
Çoook fark var.
4K piksel çözünürlükte çekim yapabiliyor, 1080p 60fps, 480p 240 fps çekebiliyor daha ne olsun.
-
Buyurun arkadaşlar.
Gopro Hero 3
http://vimeo.com/52432201
KYMCO Agility City 125
01 BUG 66
-
rapidhacker5 adlı üyeden alıntı
su altı mı ? yoo alın go pro hd hero 2 için su altı ürününü aynısı olacak ben bir fark göremedim.daha detaylı bilgimiz olursa sevinirim
Youtube da baya kıyaslamaları var. Gopro 3 ciddi anlamda albenili Gece çekimi özellikle 2 kat daha kaliteli diyorlar.
-
Slayerrr adlı üyeden alıntı
Bence çinden sadece ucuz ya da görüp kullandığınız kalitesine emin olduğunuz şeyler alınabilir. Yani beğenmeyip bir kenara atınca şu kara para vermiştim denmeyecek şeyler. Çünkü yazılan özelliklerin doğru olduğunu kesin bir garantisi yok, ayrıca sadece orada yazılan özellikler çekim kalitesini belirlemiyor. Mesela ucuz bir bas-çek fotoğraf makinesinin çektiği 5 MP fotoğraf bile pahalı bir cep telefonunun çektiği 8 MP fotoğraftan daha iyidir.
Bu arada hangi çözünürlükte olursa olsun hızlı hareket eden objelerin çekiminde yüksek fps her zaman iyidir.
Kesinlikle katılıyorum,
Çoğu Çin malı ürünün özellikleri yalan yanlış,burada incelediklerimizin de bir çoğu aynı yalanlarla doludur.
Elde kalmış,demode ürünlerin aksamını yeni bir kutu icinde pazarlayıp,gelişmiş bir modelmiş gibi sunmak Çinlilerin her zaman yaptığı şey.
Bir çok aksiyon kamerasında ,bildiğimiz 3-5 $ lık basit anahtarlık kameraların görüntü düzeneği olmasına rağmen neredeyse profesyonel kamera gibi anlatıp satmaya çalışıyorlar ve alan aslında dış görünüşe para vermiş oluyor.
Alibaba.com dan kamera araştırıyorsanız aynı ürünün farklı satıcılarla ve çok farklı fiyatlarla satışa sunulduğunu göreceksiniz,yani kim nasıl tutturursa ne kadar kerizini bulursa modunda çoğu satıcı bu yüzden çok dikkatli olmak ve özellikle yeni çıkan modellere hemen saldırmamak gerekiyor bir hafta sonra aynı modeli başka bir satıcıda % 20-30 daha ucuzuna bulmak mümkün.
Ha bi de pahalı kamereların ciddi taklitleri meselesi var,bulursanız tadından yenmez,orijinaline ne kadar yakınsa o kadar şanslı olursunuz ama şansımız (görerek alma şansımız olmadığı icin) ancak parayı bastırıp denemekle ortaya çıkar.
---------- Mesajlar birleştirildi - 13:42 ---------- bir önceki mesaj zamanı 13:28 ----------
Bir de bu tip kameraları alırken kullanılan bataryalarına dikkat etmek lazım
çünkü kayıt icin çoğu kez tek bir batarya, tek bir SD kart yeterli olmuyor,
yedek bataryanız olması lazım,.bataryanın mümkün olduğunca üniversal olması çok iyi oluyor.
Ben toshiba el kamerasında ve Drift HD 170 de aynı bataryayı kullanıyorum 3 tane yedeği ve 2 farklı şarj aletini espow.com dan 10-15 $ gibi bir paraya almıştım
-
örnek teşkil etmesi için;
ilk deneme çekimimi yapmış bulunmaktayım.
video bu
makine de bu
http://www.ebay.com/itm/251096191617...84.m1497.l2649 ( alacaksanız bu satıcıdan almayın. bataryayı göndermedi. yazdığım halde ilgilenmedi... )
yalnız sabitleme konusunda sıkıntım var. ben cırt cırtlarla kaska bağlıyorum. sadece cırt değil tabi, geçirmeli sabitlemeli zımbırtıya cırt yaptım.
pek sağlıklı değil.
olmadı kamerayı tutturduğum aparatı kamera ya vidalayacam yada yapıştıracam temelli O_O
aha şu şekilde tutturdum;
blog girdisi http://rkstitanic200.blogspot.com/20...li-kamera.html
-
hayırlı olsun güle güle kullan.
Acaba cross motora gider mi, sarsıntı çok oluyor ya ?
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Tolga Can adlı üyeden alıntı
hayırlı olsun güle güle kullan.
Acaba cross motora gider mi, sarsıntı çok oluyor ya ?
teşekkürler.
sarsıntının sebebi tam sabitleyememe işte.
kameranın altındaki sabitleme aparatını cırt cırt ile tutturuyorum. o yüzden çok sallantı var.
onu birde kaska sabitleyip ( kamerayı çıkarabilecek şekilde ) deneyeceğim hafta sonu. tekrar yazarım...
-
makseli adlı üyeden alıntı
daha fazla çözünürlükte aynı fps sunmak iyi midir değil midir ?
fps ne kadar artarsa o kadar kaliteli görüntü olur diye biliyorum !
ama 1080 P HD veriyor drift kopyası, hepsi 30 fps.
30 FPS ile 1080 mi iyidir yoksa ?
50 FPS 480 mi ?
FPSyi dert etme. 30 ve üzeri ise...
-
teşekkürler.
sarsıntının sebebi tam sabitleyememe işte.
kameranın altındaki sabitleme aparatını cırt cırt ile tutturuyorum. o yüzden çok sallantı var.
onu birde kaska sabitleyip ( kamerayı çıkarabilecek şekilde ) deneyeceğim hafta sonu. tekrar yazarım...
Görüntü kalitesi bence fiyata göre yeterli, sabitlediğin zamanda bakarız.
Crossda taşlardan dolayı çok fazla sarsıntı oluyor. Gerçi gidona değil kaska yapacağız.
Şu kamerayı bi versene test edip sana geri verelim
2006 Peugot -2010Kenbo125 - 2011Racer 200s- 2012GT250R -2014Xtreme Max- 2015: Snappy x Cub
2016 Asya Shark 150- 2017Cbf150 -2018 BMW F650GS / Snapyy x- 2019 Kymco Xciting250i
-
Madem bataryayı göndermedi,pay pal a durumu bildir ayrıca E bay da negatif puan ver,rezil olsun.
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
Madem bataryayı göndermedi,pay pal a durumu bildir ayrıca E bay da negatif puan ver,rezil olsun.
+1
Mutlaka feedback yaparak profiline yaz, artı olarak paypal referans numarası ile yetkililer ile iletişime geçmeni öneririm. Kameran hayırlı olsun .
Önce emniyet, sonra hareket...
-
savaskayan adlı üyeden alıntı
ebay da negatif verdim zaten.
genelde umursayanlar offer yapalım diyorlardı ama bundan ses çıkmadı.
paypal a da yazacağım ;) teşekkürler
-
ben de bu kameranın aynından kullandım hiç güzel değil
720 p diyor ama başka bir markanın 720 p ile alakası yok çok kalitesiz
motosiklette kullanmak için çok iri bir kamera
iki de bir titreşimden kapanma gibi bir sıkıntısı da var
ses alma olayı da inanılmaz zayıf
tek artısı aparatları çok iyi ama kamera kamera olmadıktan sonra ben ne yapayım aparatları
DEMİR AT'A YOLLAR DAYANMAZ
-
speed_dream adlı üyeden alıntı
ben de bu kameranın aynından kullandım hiç güzel değil
720 p diyor ama başka bir markanın 720 p ile alakası yok çok kalitesiz
motosiklette kullanmak için çok iri bir kamera
iki de bir titreşimden kapanma gibi bir sıkıntısı da var
ses alma olayı da inanılmaz zayıf
tek artısı aparatları çok iyi ama kamera kamera olmadıktan sonra ben ne yapayım aparatları
720 P benim için önemli değil.
insanlara 720 P izletmek gibi bir derdim de yok
benim için çekim açısı önemli idi, 120 derece o da.
kayıt yapıyo mu yapıyo işte ;)
-
arkadalar bu da gece çekimi
480 P olarak çektim
Reklamlar
Konu içerisindeki kullanıcılar
Şu an bu konu içerisinde 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 misafir)